Lacuri de unghii cu parfumuri exotice, cocos si iris

Share the joy

Lacuri de unghii cu parfumuri exotice

O manichiură frumoasă, pe unghii sănătoase, este esenţială pentru imaginea fiecare femei.

Fără îndoială unghiile sunt una dintre cele mai importante zone ale mâinilor. Pentru o manichiură perfectă trebuie să încercaţi să vă păstraţi mâinile frumoase, cu pielea hidratată şi unghii sănătoase. În acest fel unghiile lăcuite vor fi o carte de vizită elegantă şi surprinzătoare, oferind un aspect frumos şi armonios, transformând cu elegantă şi delicateţe, fiecare gest, într-o mângâiere feminină.

Pentru unghii sănătoase şi frumoase v-am prezentat zilele trecute două tratamente de la BottegaVerde.ro, dar ce aţi spune despre o manichiură parfumată, care să înmiresmeze fiecare gest, fiecare fluturat de mâna?

Voi ştiţi desigur, că sunt îndrăgostită de produsele Bottega Verde. Parfumate, cremoase, catifelate… cosmetice de calitate, apreciate în toată Europa.

Mărturisesc că îmi place manichiura clasică, în acest sens îmi cumpăr oje ori de câte ori mă atrag, depre unele, tot de la Bottega Verde, v-am vorbit aici dar, pentru unghii parfumate, e nevoie de o atingere magică.

Aşadar astăzi vă arăt două oje care nu doar că dau o strălucire divină unghiilor… dar, le şi parfumează. Una albă, ideală pentru French manicure , cu parfum exotic de cocos şi una violet, cu parfum misterios de iris. Odată uscată, fiecare ojă va împrăştia parfum pe toată durata purtării ei.

Ojele BottegaVerde.ro sunt foarte frumoase. Cu aspect de gel, culori fine, moderne, se întind frumos oferind o manichiură cu o luminozitate excepţională şi o finisare elegantă.

Lac de unghii parfumat, cu aromă de Cocos

oja parfum cocos

 

Lac semitransparent (10 ML), vine în cutie elegantă de carton, pe care sunt inscripţionate toate informaţiile care te-ar putea interesa, cum ar fi ingredientele sau modul de folosire. Lacul cu parfum delicios de cocos poate fi folosit 18 luni de la deschidere.

Sticluţa transparentă, lasă să se vadă abundenţă lacului alb-lăptos, cu o tentă gălbuie, o nuanţă elegantă şi strălucitoare.

Ungiile se îmbracă în vesmântul delicat, emanând parfum gurmand de cocos exotic.

oja parfum cocos

Cu uscare rapidă, ojă emană parfum doar după ce procesul de uscare este încheiat, însă parfumul durează zile întregi, indiferent de câte ori te speli pe mâini.

Manichiura perfectă şi parfumumul delicat de nuca de cocos, m-au însoţit aproape o săptămâna. Îmi plac ojele Bottega Verde pentru că nu sar şi nu se crapă cu uşurinţă, oferind o manichiură frumoasă timp de câteva zile.

Ojă cu parfum de iris

oja parfumata

Parfumul de iris din această ojă, îmi aduce aminte de nopţile călduroase de vară, când în răcoare serii, parfumuri elegante se ridică spre văzduh, parfumând împrejurimile cu magnetismul lor.

Odată uscată, oja cu parfum de iris emană o aromă misterioasă, de o fineţe aparte, pentru o manichiură senzuală, cu o nuanţă gingaşă şi proaspătă.

oja parfum iris

oja parfumata

Oja este uşor de aplicat, cu penson lung care uşurează mult manevrarea lacului şi distribuirea uniformă. O culoare vie, de o luminozitate excepţională, dă viaţă, într-un mod plăcut cromatic, unghiilor, emanând un delicat parfum de iris.

Pe site veţi găsi şi o ojă cu parfum de violete, care este pe wislistul meu al primelor cumpărături ale acestui an.

Ce spuneți? Nu-i aşa ca ojele mele arată fantastic?

Bottega Verde va face şi vouă, dragi cititori, un cadou: aveţi 10% reducere la orice comandă dacă folosiţi codul DARK înainte să finalizaţi comandă. Grăbiţi-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*