Melkior Christmas Collection – golden fusion makeup pentru un Crăciun ca în poveşti

oja Spell Melkior
Share the joy
 • 74
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Melkior Christmas Collection – golden fusion makeup pentru un Crăciun ca în poveşti

Suntem aproape de sărbători și atmosfera festivă se simte deja în aer, oglindită de luminițele orașului. Crăciunul și Ajunul Anului Nou sunt peste câteva săptămâni și sunt sigură că ne dorim cu toate să fim spectaculoase la petrecerile la care vom fi prezente. Melkior a lansat astăzi o colecție de produse beauty care să ne ajute să avem cel mai bun machiaj pentru Crăciun 2019 purtând cele mai noi culori încadrate în tendințele sezonului.

Blondă, brunetă sau roșcată, indiferent de culoarea părului și rochia aleasă, un lucru este clar: auriul ni se potrivește tuturor și va fi una dintre culorile preferatele de acest Crăciun.

Străluciri metalice cu oja Spell Melkior

oja Spell Melkior

Eu am primit din această colecție o oja ce adaugă străluciri aurii pe unghiile noastre. După cum știți tot ce ține de nail art mă fascinează și imediat mi-am făcut unghiile, bucurându-mă pentru că nu am nimic asemănător.

Nuanța pe care eu o port acum pe unghii se numește Spell. O nuanță superbă de bronz auriu, deosebit de elegantă și delicată, rivalizând cu decorațiunile de Crăciun.

Oja este foarte pigmentată și acoperă dintr-un singur strat. Ba chiar am folosit-o și pentru modelul ștampilat și după cum vedeți arată cu adevărat spectaculos. Se usucă rapid și cu siguranță unghiile noastre vor avea o imagine impecabilă de aceste sărbători purtând-o.

La fel ca majoritatea ojelor Melkior, Spell vine în două variante: mini de 4.5ml la prețul de 10 lei și varianta de 15ml care costă 29 lei.

Melkior Christmas Collection oja Spell

Melkior Christmas Collection – Cream Eyeshadow Glitter

Melkior lansează colecția de Crăciun mizând pe auriu și ne invită să adăugăm o notă de magie machiajului festiv purtat în această iarnă folosind noul Fard de pleoape cremă Golden Girl cu efect metalizat, intens, pentru un look de invidiat.

Mai multe despre acest fard puteți citi la Ioana pe blog. Mie mi se pare sofisticat și extrem de elegant!

Cream Eyeshadow GlitterMetal Fusion by Melkior

Pe lângă ojă și fard de pleoape, a fost lansată și o nouă Paletă Metal Fusion by Melkior ce conține 4 nuanțe prețioase, irezistibile, în texturi luxuriante pe care le poți folosi pentru a obține un machiaj profesional!

Noua paletă de machiaj Melkior este cadoul ideal de sărbători. Femeile sunt prețioase, iar atunci când se simt frumoase radiază prin zâmbet și voie bună. Așadar, dacă vrei să-i oferi un cadou unei femei, alege paleta cu 4 nuanțe de fard Metal Fusion!

Metal Fusion by Melkior

Precious as Gold, Delicate as Pink Quartz, Shiny as Copper, Strong as Garnet. Tu cum ești? Prețioasă, Delicată, Strălucitoare sau Puternică?!

Paleta de machiaj este practică, poate fi strecurată cu ușurință în geantă, într-un portfard, portofel sau în buzunar. Are închidere ușoară cu magnet, fapt care asigura rezistență fardurilor la impact.

Cele 4 farduri din paleta de machiaj se pot folosi separat sau împreună, deoarece sunt nuanțe calde, atent selecționate pentru a scoate în evidență atât ochii albaștri și verzi, cât și ochii căprui! Deja imi place prea mult… Neapărat trebuie să o am!

De acest Craciun straluceşte cu noile produse Melkior Christmas Collection. It’s time to love yourself!

#MelkiorChristmas

 • 74
 •  
 •  
 • 1
 •  

1 Comment on "Melkior Christmas Collection – golden fusion makeup pentru un Crăciun ca în poveşti"

 1. Sunt produse minunate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*