Jack Canfield vine in Romania sa predea principiile succesului

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Principiile succesului cu Jack Canfield

Jack Canfield este unul dintre cei mai importanţi experţi americani în dezvoltarea potenţialului şi eficienţei personale. Orator de înalta clasă, expert în comunicare cu o enormă capacitate de a informa şi inspira publicul, ridică auditoriul în picioare de la primele fraze. Obişnuieşte să vorbească cu atâta patos încât fiecare dintre cei care îl ascultă are impresia că vorbeşte cu el personal, că îi oferă sfaturi personalizate şi motivaţia de care are nevoie pentru a se realiza din plin pe toate planurile. Totodată crede că succesul este un traseu între ceea ce eşti şi ceea ce ţi-ai dori să fii şi prezintă, în paşi concreţi, cum poate o persoană străbate această cale pentru a-şi împlini visele.

„Cine vrea să fie milionar?” obişnuieşte să întrebe şi imediat sala se umple de râsete şi braţe ridicate .

Explică cu încredere şi dăruire că toate aceste dorinţe şi aspiraţii sunt perfect normale pentru orice persoană dar, că stă în puterea fiecăruia dintre noi să îşi îndeplinească visele. Trainerul explică cum să înveţi şi să aplici cu disciplină toate principiile şi strategiile sale, pornind de la fundamentele succesului pentru a obţine transformarea personală, succesul financiar şi relaţii interpersonale reuşite.

Eseist, istoric şi orator profesional, Jack Canfield a studiat la Harvard, obţinând un master în educaţie şi o licenţă în istoria Chinei. Acum oferă cursuri şi seminarii foarte apreciate în întreagă lume. Considerat ,,success coach-ul” numărul 1 al Americii şi trainerul care a ,,creat” cei mai mulţi milionari, va prezintă pentru publicul român 64 de principii fundamentale pentru cei care vor să-şi trăiască visul.

Cu o experienţă de peste 40 de ani în care a ajutat milioane de oameni din întreagă lume, Jack Canfield vine pentru prima oară în România şi te invită la seminarul Principiile Succesului în Cluj, la Gran Hotel Italia, pe 10 martie. Acum ai şi tu ocazia să descoperi traseul către succes – întregul drum de unde eşti până la viaţă pe care îţi doreşti să o trăieşti în toate aspectele ei (personal şi profesional). Informaţiile pe care le vei primi sunt gândite strategic pentru a-ţi îmbunătăţi calitatea vieţii. Deci nu rata întâlnirea cu marele Jack Canfield.

Mai multe detalii despre invitaţii, program, tombolă sau sesiunea foto găseşti pe site-ul oficial http://transilvaniabizseminars.ro/jackcanfield/.

Jack Canfield este cunoscut drept omul care a iniţiat şi a condus proiectul „Supă de pui pentru suflet”, prin care a ajuns la peste 500.000 de suflete de copii, tineri, îndrăgostiţi, părinţi şi bunici. Deţine recordul mondial pentru 7 volume aflate concomitent pe lista de bestseller-uri ale revistei New York Times. Fiecare carte a sa, este un ghid practic pentru cei care doresc să îşi atingă obiectivele profesionale şi personale.

Hai la Cluj Napoca să înveţi cum să obţii performanţe în carieră şi în viaţă personală.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Jack Canfield vine in Romania sa predea principiile succesului"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*