Frumusețea vine din interior sau din exterior?

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Frumusețea vine din interior sau din exterior?

Blogul meu este despre sănătate, frumusețe, echilibru, pace interioară, stare de bine, putere, siguranță și ambiție. Scriu despre cosmetice, parfumuri, haine, încălțăminte, bijuteri, trucuri și metode de înfrumusețare. Scriu despre dezvoltare personală, profesională și spirituală. S-ar putea spune că scriu pentru femei, însă de fapt scriu pentru bărbați. Pentru ca bărbații pe care îi iubim să aibă alături de ei doamnele frumoase și minunate de care s-au îndrăgostit. Pentru a trăi împreună până la adânci bătrâneți, mai ceva ca în basme, nu-i așa?! Întrebarea este:

Frumusețea vine din interior sau din exterior?

Aparent am putea spune că frumusețea este reprezentată de „ambalaj”, adică de ceea ce vedem cu ochiul liber. Însă în realitate ne dorim să devenim persoane mai frumoase la exterior pentru a ne putea manifesta calitățile de la interior. Ca să arați lumii cine ești, ai nevoie de curaj. Acest curaj îl ai și îl folosești doar atunci când te simți bine în pielea ta, atunci când te simți un om frumos, inteligent și capabil de orice. Deși poate părea superficial și frivol, suntem capabili de multe sacrificii pentru a deveni mai frumoși. De ce? Pentru ca oamenii să ne placă, să ne aprecieze și să ne iubească. Pentru ca ei să ne vadă și să ne trateze la adevărata valoare. Ne simțim speciali și așa vrem să fim tratați, într-un mod cât se poate de frumos și de deosebit.

Orice defect poate fi tratat, orice insuficiență poate fi mascată. Cu toate acestea, cel mai greu ne este să ne modelăm trupurile. Este atât de greu să slăbim sănătos și să ne tonifiem mușchii încât dorința de a avea un trup incredibil poate părea un vis de neatins. Ei bine, nimic nu este imposibil. Dacă vrei, poți arăta ca un fotomodel. Sigur că la baza unui aspect fără cusur se află multă muncă și sacrificii, însă categoric poți dobândi corpul superb pe care ți-l dorești, fie că ești bărbat, fie că ești femeie. Frumusețea nu ține de sex, nici nevoia de a arăta bine nu ține de sex. Și bărbații și femeile vor să arate spectaculos, doar că femeile se străduiesc mai mult. Sună urât ceea ce o să afirm, dar o s-o fac oricum.frumusetea

Frumusețea poate fi cumpărată!

Da, o parte din frumusețe ne-o cumpărăm din magazinele de haine, încălțăminte, bijuterii, cosmetice și așa mai departe, o altă parte a frumuseții o cumpărăm și o dobândim într-o sală de fitness, de exemplu. O bucățică de frumusețe o cumpărăm din saloanele de înfrumusețare, iar când nu mai dau rezultate aceste metode, fie apelăm la bisturiu, fie dăm fuguța într-un magazin de steroizi. Păi da, deși pare de necrezut, frumusețea poate fi cumpărată chiar și dintr-un magazin de steroizi. Atunci când nu poți să mai slăbești, atunci când masa musculară se încăpățânează să NU arate așa cum ți-ai dori, atunci când mușchii nu se tonifiază, iar pielea nu devine mai frumoasă și mai elastică, steroizii încununează cu succes orice efort. Uneori nu este de ajuns să faci o sumedenie de exerciții la sală și să adopți un stil de viață sănătos, în viață trebuie să faci întotdeauna mai mult și mai bine ca să dobândești ceea ce visezi.

Că este greșit sau corect, trăim într-o lume în care frumusețea este importantă. Însă mai mult decât atât, atunci când te uiți în oglindă, este important să te vezi tu frumos. Simțindu-te frumos și acționând fiind sigur de calitățile tale, vei simți că lumea îți aparține, că ești invincibil și vei fi fericit.

Frumusețea vine din interior, dar se naște la exterior!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Frumusețea vine din interior sau din exterior?"

 1. cristina dragomir | august 18, 2016 at 9:45 pm | Răspunde

  Frumusetea vine si de colo si de colo. Depinde de tine de cum stii sa te pui in valoare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*