Simte emoția festivalului cu NIVEA!

NIVEA beauty box
Share the joy
 • 75
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Simte emoția festivalului cu NIVEA!

Vara este un anotimp special. Relaxare, muzică și mare: sezonul estival e că un festival plin de voie bună și distracție.

În fiecare an odată cu temperaturile ridicate au sosit festivalurile de muzică, care ne permit să ne bucurăm de vremea bună, timp maxim petrecut în aer liber și de muzică excelentă în direct. De fapt, de câteva zile toată lumea se pregătește pentru untold, ce include concerte și divertisment de tot felul.

Acest tip de distracție atrage mii de fani care în grupuri, cu prietenii sau familia, se bucură de vacanța lor si pentru ca festivalurile de muzică sunt locuri cool, ai ocazia perfectă să te bucuri de prieteni și nopți petrecute sub cerul înstelat, trăind unele dintre cele mai frumoase emoții – energie, bucurie și dragoste.

Pentru că muzica este cel mai bun mod de a te conecta cu cei din jurul tău, vara aceasta NIVEA îți dă întâlnire la 4 dintre cele mai tari festivaluri: Electric Castle, Summer Well, Smida Jazz Festival și AFTERHILLS.

Simți deja emoția festivalului?

Acum 2 săptămâni NIVEA mi-a trimis și mie un KIT de festival, iar astăzi vreau să vă vorbesc un pic despre produsele din acest KIT, cu toate că nu cred că mai este cineva care nu le cunoaște.

Protejați și bronzați în același timp cu NIVEA Sun Protect & Bronze Sun Oil Spray SPF 30 High Protection

NIVEA Sun Protect & Bronze Sun Oil Spray SPF 30

Dacă e vară, e soare și dacă e soare… trebuie sa fie protejare și bronzare în același timp! Aceste obiceiuri nu se exclud niciodată la mine și unul dintre marile avantaje ale acestui spray NIVEA este că pe lângă factorul de protecție spf 30are un compus din extract natural pro-melanină, ce stimulează producerea de melanină din piele, ajutând procesul de bronzare naturală .

Un sistem de filtre UVA și UVB care protejează împotriva arsurilor și îmbătrânirii premature a pielii l-au transformat în preferatul meu, iar dacă la aceste calități adăugăm absorbție rapidă, textură ușoară și rezistent la apă, fără să fie lipicios și fără să lase pete, atunci este produsul perfect pentru toată lumea.

Moment de răsfăț – NIVEA CLAY Fresh Hibiscus și Salvie

După o baie de soare su de multime la festivaluri, un duș relaxant cu noul Fresh Hibiscus și Salvie răsfață și îngrijește pielea. Delicat și parfumat curată, hidratează și revigorează datorită ingredientelor active ale extractului de hibiscus și ale argilei, în timp ce salvia completează momentul de răsfăț oferindu-ți o senzație plăcută și reconfortantă, cu parfum floral.

Gama NIVEA CLAY Fresh cuprinde 3 geluri de duș îmbogățite cu argilă kaolin și ingrediente inspirate din natură. Produsele se găsesc în trei combinații de parfum diferite: ghimbir și busuioc, hibiscus și salvie sau lavandă și agave ce împrospătează pielea, o fac mai fină, fără senzația că te-ar strânge.

NIVEA CLAY Fresh Hibiscus și SalvieLoțiunea pentru Fermitate Nivea Body este și ea un răsfăț pentru sezonul estival pentru că hidratează și revitalizează pielea.

Formula avansată cu „complexul de energie” ce conține coenzima Q10, Creatina si L-Carnitina mărește nivelul de energie al celulelor. Loțiunea acționează pentru a stimula regenerarea celulară și pentru a îmbunătăți aspectul pielii în doar 10 zile.

Lotiune pentru Fermitate Nivea Body

Un păr frumos și sănătos

Vara este pentru distracție, coafuri lejere și pline de viață. Produsele NIVEA te ajută să ai grijă de părul tău și să ai întotdeauna o imagine strălucitoare, cu un păr plin de viață și sănătos.

Fixativul Nivea Care & Hold fixează durabil coafură și asigură un control maxim asupra părului în timp ce șamponul uscat este ideal pentru acele momente când ai nevoie de un refresh. Am scris despre ele în acest articol pe care te invit să îl citești.

Fixativ Nivea Care & Hold

Apă micelară Nivea Profesional Waterproof

Dacă participi la festivaluri și adori să te machiezi și foloseșți produse profesionale rezistente, NIVEA iți vine în ajutor cu noua apă micelară Profesional Waterproof ce îndepărtează și cel mai puternic makeup, chair si mascara rezistenăa la apă.

Apă micelara Nivea Profesional Waterproof

Pentru că accesoriul cel mai cool și mereu în tendințe este o piele frumoasă și îngrijită, NIVEA e alături de tine cu produsele preferate și te ajută să te pregătești pentru super experiențe alături de gașca de prieteni.

Am mai primit o mască DETOX, un creion de buze și un deodorant, dar acestea vor fi puse la un concurs în zilele următoare să vă bucurați și voi de un premiu estival ideal de luat la festivaluri…

masca detox nivea#feelthemusic festivaluri NIVEA

Lasă-te inspirată de produsele NIVEA și creează-ți cel mai tare look de festivaluri !

Urmărește paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România, dar și site-ul de campanie: NIVEA.ro/niveafeel și descoperă ce surprizele atât online, cât și offline, la cornerele NIVEA din cadrul celor 4 festivaluri.

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

View this post on Instagram

Festivalurile de muzică sunt locuri cool și ocazia perfectă să te bucuri de distracție în aer liber, muzică bună, prieteni și nopți petrecute sub cerul înstelat, trăind unele dintre cele mai frumoase emoții – energie, bucurie și dragoste. Pentru că accesoriul cel mai cool și mereu în tendințe este o piele frumoasă și îngrijită, NIVEA e alături de tine cu produsele preferate și te ajută să te pregătești pentru super experiențe alături de gașca de prieteni. Lasă-te inspirată de produsele NIVEA și creează-ți cel mai tare look de festival! ________________________________ #nivearomania #ig_romania #momentsofmine #darkpassionblog #instaromania #bblogger #instapic #happiness #simplepleasures #simplicity #igromania #NIVEA #beauty #beautycare #beautyblogger #instabeauty #detox #nivealovers #niveaholics #romanianblogger #skincare #facecare #love #softskin #beautifulskinstartshere #feelthelove #feelthemusic #festival #beautybox #beautyboxes

A post shared by kmy50rynn (@darkpassion_beautyblog) on

 • 75
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Simte emoția festivalului cu NIVEA!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*