#cthrumakestatementRO , fii Glamorous si castiga un voucher de 1000 de lei

Share the joy

#cthrumakestatementRO , fii Glamorous și câștigă un voucher de 1000 de lei

Hello beauties,

În august am găsit câteva informaţii interesante despre cele mai noi parfumuri C-THRU şi v-am adus aici prezentarea uni parfum cu aroma unei nopţi de vară.

Iată că C-THRU ne aduce o nouă provocare! O campanie C-THRU în care suntem invitate să arătăm tuturor ce înseamnă pentru fiecare din noi să fim glamorous.

Provocarea constă într-o fotografie pe care trebuie să o publicăm pe contul nostru de Instagram alături de hashtagul campaniei: #cthrumakestatementRO

Premiul cel mare este un card cadou H&M în valoare de 1000lei şi un set de produse C-THRU Glamorous.

C-THRU, un brand de parfumuri exclusiv feminine

Parfumul C-THRU este caracteristic unei femei moderne, plină de viaţă, cu stil şi elegantă, care acţionează cu încredere şi optimism. Femeia C-THRU trăieşte viaţa la maxim şi ştie cum să-şi realizeze visele. Cele 7 arome fac apel la caracterul diferit al fiecărei femei, cuprind diverse aspecte ale vieţii lor, în funcţie de starea lor de spirit.

C-THRU Glamorous

Este un veşmânt diafan ce ne îmbracă în arome ametitoare, făcându-ne să ne simţim elegante, misterioase şi strălucitoare, un parfum care face parte din familia olfactivă floral-fructat cu arome citrice proaspete şi ameţitoare.

Glamorous este un parfum bine proporţionat. Notele de vârf sunt o explozie delicioasă de arome proaspete de lămâie, împletite delicat cu mireasma suculentă a merelor verzi şi iederă. Notele de înaintare sunt cele care se simt primele, proaspete şi răcoritoare că o dimineaţă de vară ce te revigorează de la prima atingere.

Inima parfumului este un buchet delicat de lăcrămioare, liliac şi iasomie. Misterioase şi seducătoare, fine şi elegante, notele de mijloc te subjugă cu farmecul şi dulceaţa lor.

Notele de bază sunt fermecătoare. O armonie de esenţe lemnoase, clasice şi elegante peste măsură. Notele finale, de cedru şi chihlimbar sunt cele care închid cercul perfect al celui mai Glamorous parfum din această toamnă. Un parfum sofisticat pentru o femeie modernă şi senzuală.

Despre campanie

Campania C-THRU Glamorous se desfăşoară în perioada 27 septembrie – 08 noiembrie 2017. Doamnele care vor să participe trebuie să fie cu vârstă peste 18 ani şi să aibă contul de instagram public.

Hastagul #cthrumakestatementRO trebuie să fie publicat împreună cu o poză care va defineşte sau care în prezentati o ţinută si o atitudine Glamouros. Puteţi participa cu oricâte fotografii doriţi, însă fiecare trebuie să fie însoţită de hashtagul campaniei.

Alegerea câştigătoarei se va face în maxim 5 zile lucrătoare de la dată încheierii campaniei şi va fi anunţată pe site-ul oficial cthrumakeastatement.com în maxim 48 ore de la jurizare. Câştigătoarea va fi contactată, iar pentru a fi validată trebuie să ofere adresa de livrare şi copia actului de identitate.

Participarea la campanie nu este condiţionată de achiziţionarea de produse C-THRU.

2 Comments on "#cthrumakestatementRO , fii Glamorous si castiga un voucher de 1000 de lei"

  1. Am trimis poza.

  2. ma inscriu si eu! vai, cat imi place aroma asta! au rupt norma, iti spun sincer! e parfumul meu preferat la ora actuala

Leave a comment

Your email address will not be published.


*