Engleza fără profesor, cum învăț acasă după cursurile Eurocor, modulul 4

Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv
Share the joy
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Engleza fără profesor, cum învăț acasă cursurile Eurocor, modulul 4

Dacă cochetezi cu ideea de a învăța engleza fără profesor sau dacă pur și simplu vrei să îți îmbunătățești cunoștințele, tot ce trebuie să faci este să te apuci de învățat și nu oricum, pentru că rutina și îndatoririle zilnice nu mai lasă loc pentru cursuri și profesori, ci să înveți acasă cu ajutorul modulelor de la Eurocor.

Bine, am zis engleza, pentru că eu urmez Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv, însă Eurocor are diverse alte cursuri, atât pentru învățarea unei limbi străine cât și pentru calificarea în diverse meserii.

cursuri eurocor

Cursurile Eurocor sunt împărțite pe module. Fiecare modul conține caietul de lucru și un CD ajutător.

În plus fiecare cursant va avea acces la o platformă unde poate urmări cursurile online, astfel că poate învață oricând și oriunde, atâta timp cât are acces la internet.

Cu ajutorul cursului de Engleza nivel Incepatori Interactiv de la Eurocor este mai simplu ca niciodată să înveți engleza. Poți discuta toate nelămuririle cu profesorul tău care îți va fi repartizat încă de la începutul cursului, lecțiile și toate materialele sunt alcătuite de specialiști, astfel că vei învață engleza sau orice altă limbă, într-un mod academic, pe etape care te vor ajuta să zidești o temelie sigură și să aprofundezi cunoștințele, cu fiecare lecție pe care o parcurgi.

Limba Engleză, limbă universală

Dacă stai să te gândești, limba engleză este cea mai utilizată limbă la nivel mondial. Orice am cumpăra, absolut orice lucru, de la device-uri și aparate electrice până la cosmetice, haine sau îmbrăcăminte, au pe etichetă instrucțiunile traduse și în engleză.

In orice călătorie, engleza te va scoate din încurcătură. Oriunde în lumea asta, dacă știi să vorbești engleza, măcar la nivel mediu, te vei descurca perfect. De aceea am ales acest curs de la Eurocor, pentru că nivelul meu de engleză nu era mulțumitor, astfel că nu puteam purta o conversație fără să mă poticnesc… Bine, nici acum nu sunt expertă, însă cu mândrie pot spune că frazele s-au fluidizat, îmi aduc aminte mai repede cuvintele și chiar am început să pun corect acordurile, astfel că nu mai scot propoziții haioase, fără nici un sens sau cu un înțeles total diferit de ceea ce aș fi vrut să spun.

Nu investesc mult timp în a studia, uneori doar 30 de minute pe zi… și sunt zile atât de aglomerate încât în timp ce calc sau gătesc, ascult CD-ul și repet tot felul de cuvinte, cu glas tare.

De altfel voi știți că „repetiția este mama învățăturii” astfel că, doar cu un minim de efort, învățând acasă engleza cu modulele Eurocor, astăzi pot spune că pot urmări și înțelege o conversație lejeră fără nici o problemă.

Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv

Ce promite acest curs?

metoda unică de învățare: studiați acasă, în ritmul propriu
durată de studiu flexibilă: decideți singuri când absolviți cursul
rezultate imediate: în doar 15 minute de studiu pe zi
caracter practic: asimilarea rapidă și punerea în practica a cunoștințelor de la primele lecții
profesor personal: asigură îndrumarea pe durata întregului curs
expediție în toată ţara: trimiterea pachetelor de curs prin poştă, în orice localitate din ţară
preturi accesibile: plătiți lunar un preț avantajos

Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv

În fiecare pachet primiți făcură fiscală și situația la zi, numărul de caiete care mai sunt de livrat până la sfârșitul cursului și modalitățile de plată.

Engleza fără profesor, lecțiile 7 și 8

Sa înveți engleza fără profesor pare o provocare, însă cu ajutorul acestor cursuri poți ajunge la un nivel în care conversațiile simple să pară o joacă de copil. În plus, la sfârșitul cursului, după ce promovezi examenul final, vei primi o diplomă care te poate ajuta să avansezi profesional, pentru că limba engleză este un element deosebit de important în CV-ul tău.

engleza fara profesorPentru mine cea mai importanta parte sunt CD-urile . Pot repeta la nesfârșit fără să deranjez pe nimeni. Acestea sunt tip audio cd și pot fi ascultate chiar și în mașină sau în orice CD player.

Cei mai mulţi dintre noi avem impresia că cel mai bun mod de a învăța limba engleză este de a traduce cuvânt cu cuvânt din romană în engleză, dar greșim deoarece în limba engleză frazele nu au aceeași structură ca în limba romană, regulile sintaxei propoziției fiind altele. De aceea este foarte important să optam pentru cursuri care ne pun la dispoziţie suport audio, acesta fiind cea mai importantă componentă din procesul de învățare.

Suportul audio al cursurilor Eurocor corectează toate acele mici erori pe care le facem cu toții și te ajută să înveți să faci corect acordurile, folosind prepozițiile corecte și respectând raportul sintaxic în limba engleză.

Motivele pentru care vrei sa înveți engleza pot fi variate, de la un loc de muncă mai bun, la plăcerea de a călători, însă trebuie să recunoşti ca limba engleză îți deschide noi orizonturi.

Tu cat de bine știi o limbă străină?

 

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Engleza fără profesor, cum învăț acasă după cursurile Eurocor, modulul 4"

 1. Copiii ar trebui sa invete macar o limba straina. Ei asimileaza mai repede si mai usor.

 2. Iti foresc spor la invatat.

 3. Da si eu cred ca aceste curusrile oferite de Institutul Eurocor sunt foarte eficiente. Fie ca vorbim de limba engleza, sau oricare alta limba care e dispnibila iesi in castig daca studiezi zilnic o ora pe zi.
  Deci sunt chiar super eficiente aceste cursuri fara profesor si le recomand cu caldura oricui.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*