In natura sta adevărata frumusețe, în noi puterea de a descoperi farmecul ei

Share the joy

 In natura sta adevărata frumusețe, în noi puterea de a descoperi farmecul ei

De ce oare standardele de frumuseţe încearcă să minimizeze splendoarea naturală a fiecăreia dintre noi? Să fim oare orbite atât de mult de sintetic, încât uităm să etalăm strălucirea interioară? Oare adevărata frumuseţe feminină și gingaşă, cea care izvorăşte din inimi delicate, din sentimente pure şi din fericire nemărginită s-o fi rătăcit?

Poeţii tuturor timpurilor au cântat fascinati voluptatea şi graţia femeii, pe care o vedeau cu ochi de artist boem. Nici un pictor nu a zugrăvit machiajul şi nici un poet nu a scris poezii despre gene false, cu toate astea multe femei, de-a lungul istoriei, au trăit cu iluzia adăugării unui artificiu pe faţă ca surplus pentru o frumuseţe efemeră.

Farmecul și adevărata frumuseţe creşte din sublim şi simplitate, spunea Voltaire, iar Michelangelo afirma că frumuseţea apare doar după ce este eliminat surplusul. Așadar nu știu de ce ne-am acoperi de straturi de farduri care fac ca frumusețea nativă, dăruită de natură, să pălească înecată în parabeni.

Însă româncele au știut dintotdeauna sa fie mândre de aspectul lor. Poate pentru ca am fost crescute cu mult farmec și fiecare mamă a știut sa lase moștenire respectul pentru natură și dragostea pentru frumos. Sau poate pentru că Farmec, acest produs românesc, marcă de încredere încă din 1889, a îngrijit cu sfințenie pielea noastră, a tuturor. Frumusețea se cultivă în familie, dar se păstrează cu farmec peste ani, în zâmbetul mamei către fiica ei și în ochii bunicii privindu-le pe amândouă.

româncă

sursa foto: pixabay

„Cel mai frumos make-up al unei femei este pasiunea, dar cosmeticele sunt mai uşor de cumpărat „– Yves Saint Laurent

Adevărata frumuseţe este imperceptibilă, este una care vine din suflet şi nu ar trebui să conteze altceva. Aceasta se oglindește într-o piele frumoasă și ochi luminoși, se simte în cântecul doinelor, în gânguritul pruncilor și în mândrele hore din mijlocul satului, unde flăcăi vânjoși și fete cu obrajii îmbujorați, cu ii înflorate și fericire în ochi, au arătat de-a lungul secolelor cât de frumos e românescul din noi.

Nu am purtat niciodată o mască pe care să nu o dau jos cu discul demachiant, mama m-a învățat că pentru a mă simţi bine în propria piele trebuie sa fiu în armonie cu natura, să mă las îmbrățișată de ea și să primesc cu mândrie darurile sale.

După cum ştiţi, pe blogul meu produsele naturale sunt la loc de cinste. Respect tot ce ne oferă natura şi mă plec smerită în faţă dărniciei sale. De aceea astăzi vreau să îţi prezint un strop din rutina mea de îngrijire. Două produse cu extracte naturale, care ne arată o altfel de faţă a frumuseţii, făcând-o să înflorească exact aşa cum a plămădit-o … mama natură.

sampon multivitamine

Șampon Multivitamine cu Orhidee și Ghimbir mă scapă de stres și îmi face părul strălucitor

Îmi place să mă simt confortabil când ies de la duş şi să mă privesc în oglindă cu mândrie, când îmi admir pielea catifelată și părul strălucitor, ştiind ca am profitat din plin de acele produse naturale oferite cu atâta pasiune de specialiștii din laboratoarele Gerovital.

Extractul de Ghimbir și Uleiul de Cătină tonifică, revitalizează şi întăresc firul de păr, iar Provitamina B5 și Extractul de Orhidee hidratează în profunzime, oferind strălucire și sănătate fiecărei șuvițe.

Demachierea – adevarata frumuseţe, secretul unui ten luminos farmec apa micelara pentru frumuseţe

Apa micelară cu extract de orhidee este noua generație de demachiant. Extrem de blândă cu tenul, elimină și cea mai mică urmă de machiaj. Foarte eficientă, funcționează pe bază de micele, un tip de capsule microscopice, care în momentul în care sunt masate pe piele captează impuritățile și curăță tenul în profunzime.

Totodată are și rol tonifiant și hidratant, respectând echilibrul natural al pielii. Extractul din floare de orhidee, aduce un parfum fin si elegant, hidratează și calmează. Aceasta apă micelară, face parte din noua gama Farmec, pentru îngrijire delicată. Conține extract de orhidee, însă nu conține alcool și nu are coloranți.

Extractul de orhidee conține antioxidanți care înlătură radicalii liberi prevenind degradarea pielii, făcând-o fină și strălucitoare.

Farmecul si frumusețea naturii în cosmetice cu extracte naturale

Ador să fiu strălucitoare şi plină de sănătate, naturală, în armonie cu universul şi toate darurile lui, pentru mine să am farmec din cap pană-n picioare, înseamnă un pic de şarm, un strop de voie bună şi parfumul mamei adiind în jurul meu… şi tot la Farmec mă gândesc și cel mai vândut demachiant din toate timpurile, Lăptișorul Doina, cel care mi-a parfumat copilăria și m-a învățat ce e frumos.

Farmec este de fapt o marcă completă pentru întreaga familie, o mică parte de natură, invitată de Gerovital în fiecare ambalaj ce ii poarta numele. Produse în care regăsim extracte din ingrediente proaspete, pure, naturale, potrivite pentru pielea fiecărui membru al familiei.

Un brand care sprijină frumusețea autentică a româncelor de pretutindeni, respectă puritatea locurilor ce ne înconjoară, un brand îndrăgostit de extracte din plante oferite cu atâta dăruire de natură! O marcă care invocă puterea celor mai puternice ingrediente naturale, să aibă grijă de pielea noastră, exact asa cum îmi place mie. Dorința sa este de a obține cosmetice eficiente cu extracte naturale, bazate pe inovație, la cele mai accesibile prețuri, astfel încât în fiecare familie sa fie astfel de produse.

Astăzi când acordăm o mare importanță la ceea ce mâncăm și ceea ce ingerează corpul nostru, de ce sa nu fim atenți și la ce așezăm pe corp?

Am învățat la școală că pielea este organul nostru cel mai mare, cu peste 7 milioane de pori care absorb orice produs cosmetic, de aceea este deosebit de important sa folosim cat mai multe cosmetice cu ingrediente naturale, care odată ajunse în organism, nu vor provoca nici o reacție adversă.

Când folosim produse naturale pentru îngrijirea corpului, ingredientele acționează în armonie cu organismul nostru, bazându-se pe beneficiile puternice ale plantelor. Hipocrate spunea: ”Fie ca hrana să-ți fie medicament și medicamentul hrană” doar că de data aceasta, nu ne hrănim cu darul naturii, însa îl purtăm pe piele!

Va invit să descoperiţi adevărata frumuseţe cu Farmec…In natura sta frumusețea, în noi puterea de a descoperi farmecul ei

Articol scris pentru Spring Super Blog 2017.

1 Comment on "In natura sta adevărata frumusețe, în noi puterea de a descoperi farmecul ei"

  1. Produsele Farmec m-au fermecat mereu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*