Idei romantice pentru a-ți cere iubita în căsătorie în această iarnă

bijuterii cu diamante
Share the joy
 • 44
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Idei romantice pentru a-ți cere iubita în căsătorie în această iarnă

Chiar dacă suntem în plină pandemie, viața merge înainte și trebuie să învățăm să ne bucurăm de fiecare moment, făcând planuri de viitor alături de cei dragi.

Știm că luna decembrie este plină de luminițe sclipitoare, parfum de cetină, vin fiert și scorțișoară și forfota plină de viață, cu mii de tarabe și decorațiuni de Crăciun care fac ca fiecare colț al orașului să devină magic. Poate acum această atmosferă festivă va fi mai puțin zgomotoasă, dar pentru a organiza un plan super romantic care include o cerere în căsătorie, azi îți aduc câteva idei care vor funcționa la sigur.

Dacă în mod tradițional cererea în căsătorie a fost destinată obținerii consimțământului tatălui, astăzi această tradiție se estompează și în contextul pandemiei dispare cu totul. Și, deși este încă momentul în care familia se întâlnește pentru a-i sărbători pe logodnici, chiar și în cerc restrâns, adevărul este că poți face o logodnă originală, care poate fi cu adevărat diferită și unică… în doi.

Evident exclus să puneți inelul de logodnă în paharul cu șampanie sau în desert, așadar de ce să nu căutați alte gesturi mărunte care vor transforma acest Crăciun într-unul de neuitat.

Iarna, un cadru feeric pentru a crea amintiri romantice

Crăciunul este o perioadă cu totul specială a anului, plină de speranță și magie, ideală pentru a începe noi proiecte de viață. Decorul, luminile și zăpada adaugă romantism cererii în căsătorie. Mai aveți nevoie de inel de logodnă, un buchet mare de flori și mult așteptatul „DA” va veni negreșit.

Dacă ai norocul să ningă și orașul tău să se transforme într-unul dintre acele locuri idilice cu multă zăpadă și fulgi ce plutesc în aer, profită de moment pentru a o cere în căsătorie! Atunci când neaua stăpânește aleile din parc, invit-o la o plimbare și lângă bradul cel mai sclipicios scrie-i propunerea pe zăpadă. Va fi un detaliu frumos și foarte romantic.

Împodobește bradul cu un … inel de logodnă

Să fiu sinceră, am văzut deja câteva luminițe colorate în casele vecinilor care au copii mici. Decorațiunile de Crăciun fac totul mult mai confortabil, iar când bradul trebuie împodobit, oferă-te să o ajuți. Așadar de ce să nu faci inelul de logodnă doar un alt ornament? Agăța-l de o fundă frumoasă și surpriză va fi imensă!verighete model clasic

Semne bune anul are…

Și de Revelion puteți profita pentru a face marele pas. Lasă cele douăsprezece bătăi ale ultimelor secunde din acest an să se scurgă și, în timpul toastului și a sărbătorii intrării în noul an, oferă-i inelul și cererea de căsătorie. Este cel mai romantic mod de a începe anul și puteți acum să vă planificați nunta de vis.

Un mod haios și foarte original este lista rezoluțiilor. Dacă aveți obiceiul de a începe anul citind rezoluțiile, profitați de această ocazie pentru a strecura între lucrurile de făcut în noul an cererea în căsătorie. Va fi uluită și va spune DA fără să clipească.

Bijuteriile, cadouri pentru un Crăciun de neuitat

Noi femeile, suntem pasionate de bijuterii. Sunt slăbiciunea noastră și reprezintă un simbol al feminității, făcându-ne să ne simțim frumoase și sigure pe noi.

Capacitatea bijuteriilor de a evidenția frumusețea naturală a oricărei femei, le-au transformat de-a lungul timpului în cadouri perfecte, râvnite de toată lumea, o completare indispensabilă pentru a întregi ținutele de zi cu zi.

Pentru multe dintre noi una dintre cele mai înalte aspirații este de a găsi echilibrul perfect între accesoriile pe care le purtăm și outfit-urile abordate. De aceea dacă îți dorești să oferi un cadou celei mai dragi din viața ta și deja inelul se află pe degetul ei, poți alege unul dintre cele mai originale pandantive pe care le poate agăța la colierul preferat.

Chiar dacă am putea crede că niște pandantive pot fi purtate oricând și că acestea sunt niște accesorii care arată bine oriunde, trebuie să știi că pentru a arată bine cu ținuta și să se potrivească cu contextul, trebuie alese cu grijă. Din aur alb sau aur galben, combinate cu pietre prețioase sau simple, pandantivele sunt adorate de toată lumea, iar dacă îți cunoști bine jumătatea, poți alege un model care să se potrivească personalității sale. Dacă nu, privește cu atenție ce inele poartă sau ce cercei îi împodobesc urechile și alege ceva care ar face un set perfect cu acestea.

Indiferent dacă ești în căutarea unui cadou de crăciun sau vrei să-ți ceri iubita în căsătorie, pe site-ul celor de la Teilor vei găsi cele mai frumoase modele, cu toate certificatele ce conformitate și garanția calității.

In plus, pe acest site, ambalarea în cutie cadou și transportul sunt gratuite.căsătorie

 • 44
 •  
 •  
 •  
 •  

4 Comments on "Idei romantice pentru a-ți cere iubita în căsătorie în această iarnă"

 1. Multumim pentru acest articol frumos!

 2. Sunt idei foarte bune.

 3. Am trecut de acest prag😁dar frumos articolul tău

Leave a comment

Your email address will not be published.


*