Hrana pentru caini, de unde cumpărăm tot ce ne trebuie pentru animale de companie

hrana pentru caini
Share the joy
 • 32
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hrana pentru caini, de unde cumpărăm tot ce ne trebuie pentru animale de companie

De-a lungul timpului, numeroase studii de specialitate au adus în prim plan convieţuirea cu un animal de companie şi ne arată cum prietenii noștri necuvântători ajută la eliminarea stresului, reducerea tensiunii arteriale şi reglarea ritmului cardiac, favorizează creşterea stimei de sine şi îmbunătăţirea comportamentul în societate, ca să nu mai vorbim că un animal de companie este un prieten neprețuit pentru copiii noștrii.

cainele prietenul meu

Aproape toată lumea ştie ce înseamnă să ai un animal de companie. Numai că în ceea ce priveşte îngrijirea şi condiţiile necesare pentru un stil de viață corespunzător al acestuia, există unele carenţe, care de multe ori duc la o stare de disconfort în ambele tabere.

Fără nicio urmă de îndoială, legătura specială stabilită între animal şi persoanele care trăiesc în aceeași casă cu el este atât de puternică încât acesta devine tovarăş de joacă şi prieten şi la doar câteva zile de la intrarea lui în universul personal i se atribuie un rol de membru al familiei. Şi haideţi să recunoaştem… de cele mai multe ori, devine micul răsfaţăt al casei.

Astăzi, aproape în fiecare casă este câte un animal de companie. Chiar și eu am un cățel. Sunt persoane care iubesc atât de mult animalele încât adoptă câte un nefericit de pe stradă sau dacă nu au loc, cresc un canar ori un peștișor auriu.

Unele animale de companie sunt mai ușor de întreținut, în timp ce altele au nevoie de mai multă atenție din partea noastră. Între toate, cățeii sunt cei pe care îi îndrăgim cu toții pentru ghidușiile și neastâmpărul lor, dar și pentru prietenie și loialitate, fapt care îi transformă în animale de companie perfecte.

Hrana, element cheie în dezvoltarea armonioasă a animalului de companie

În ceea ce privește hrana, la fel ca și pentru noi oamenii, aceasta este un element cheie în dezvoltarea armonioasă și păstrarea sănătății acestora. Astăzi părerile în legătură cu hrana animalelor de companie nu mai sunt atât de împărțite că altădată și suntem cu toții de acord că cea mai potrivită mâncare pentru prietenii noștri necuvântători este cea cumpărată de la un magazin online hrana si accesorii pentru animale sau de la un petshop.

Dacă ne iubim cu adevărat tovarășii necuvântători, vom lua în considerare diferite aspecte în ceea ce privește hrănirea acestora cu produse alimentare pe care le consumăm noi. Contribuția nutrițională este însă cel mai important factor și trebuie să fim conștienți că o bucată de pâine cu resturi care ne rămân nouă de la masă nu sunt suficiente pentru a le asigura toți nutrienții necesari. În plus, unele alimente precum dulciurile și chiar oasele de pui, le pot pune viața în pericol anumitor rase de căței.

Hrana pentru caini este specială și respectă toate necesitățile organismului acestora. Unele brand-uri au mers până acolo încât oferă alimente create special pentru rase de câini separat, sau diferențiate după talia și vârsta acestora. Totodată câinii, la fel ca și oamenii, au etape de dezvoltare în care unii nutrienți sunt vitali pentru o sănătate excepțională și o dezvoltare armonioasă.

Astfel în primele luni de viață, hrana pentru caini respectă nevoile speciale ale dezvoltării animalului de companie, suplimentând sursele de calciu și vitamine, în timp ce alte alimente pot aduce un supliment nutrițional cu ingrediente precum fructe, legume, orez și carne.hrana pentru caini

Indiferent dacă ai un câine sau o pisică, o țestoasă sau o veveriță, trebuie te străduiești să oferi toate condițiile pentru ca animalul tău de companie să crească frumos și să fie sănătos.

Animax.ro, locul în care fiecare animal de companie este răsfățat

Cu o experiență de peste 17 ani, Animax oferă astăzi game variate de produse de înalta calitate din care poți alege exact ce se potrivește animalului tău de companie.

Hrana, delicatesele, accesoriile, produsele de igienă și întreținere, dar și jucăriile speciale sunt atent selecționate din gamele celor mai renumiți producători din lume pentru a satisface orice preferință.

Animax.ro are cel mai extins lanț de petshop-uri din România, având în prezent deschise peste 80 de magazine. Cred că în fiecare mall sau centru comercial este deschis un magazin Animax, iar dacă nu aveți un astfel de petshop în orașul vostru, îi găsiți online pe .

Aici expun de la cele mai economice branduri de hrana pentru caini sau pisici, care îndeplinesc cerințele de bază de a înlătura foamea animalului de companie, până la branduri premium care vor oferi varietăți pentru fiecare rasă, mărime sau vârstă și dar și beneficii suplimentare cum ar fi o digestie mai bună, pielea și părul mai strălucitoare, dinți sănătoși etc.

Astfel dacă locuiești la casă poți alege granule ieftine chiar și pentru câinele din curte. În acest fel îi asiguri hrană adecvată și tu scapi de grija de a-i procura mâncare zilnică. În plus ieși mai ieftin decât dacă cumperi oase rămase de la diverse carmangerii.

Dar la Animax poți găsi și alimente speciale dacă ai un animal de companie mai pretențios.

antiinflamatoare pentru caini

Pedigree de exemplu, oferă tot ceea ce este esențial pentru a hrăni cățelușii încă din primele zile de viata, cum ar fi vitaminele, mineralele organice, probioticele și prebioticele, cerealele și calciul, care vor contribui la îmbunătățirea digestiei și chiar dau o savoare specială mâncării în timp de Eukanuba sau Royal Canin sunt branduri a căror alimente nu conțin decât ingrediente naturale, fiind considerate branduri premium care oferă întotdeauna o atenție specială animalului de companie.

Dacă ești stăpânul unui necuvântător, trebuie să știi că pet shop-urile Animax organizează în perioada 16-18 noiembrie Black Friday cu produsele preferate ale animaluțului tău de companie. Poți achiziționa de la hrana pentru caini, conserve suculente pentru pisici, vitamine și jucării, până la produse cosmetice special create pentru ele.

 • 32
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Hrana pentru caini, de unde cumpărăm tot ce ne trebuie pentru animale de companie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*