Her Secret de Antonio Banderas, un tribut adus femeii moderne

Her Secret de Antonio Banderas
Share the joy

Her Secret de Antonio Banderas, un tribut adus femeii moderne

Hello ladies,
astăzi va spun un secret parfumat pe care l-am descoperit la  Bucovina Beauty Event unde am primit de la grupul Sarantis unul dintre cele mai frumoase și potrivite parfumuri pentru vară:  Her Secret Antonio Banderas.

Antonio Banderas este unul dintre cei mai cunoscuți actori contemporani. Șarmant, cu un sexappeal de neegalat, nu a cucerit publicul larg doar cu talentul său actoricesc, ci a lansat și o linie de parfumuri, desenate de unul dintre cei mai talentați parfumieri care colaborează cu diverse celebrități pentru a crea esențe surprinzătoare: Sonia Constant.

Sonia Constant este o stea în plină ascensiune în lumea parfumurilor, lucrând alături de nume sonore pentru a crea cele mai frumoase esențe moderne.

Her Secret by Antonio Banderas

Her Secret by Antonio Banderas este un tribut adus femeilor puternice și cu încredere în sine și a fost realizat împreună cu compania Puig, care face întotdeauna parfumurile actorului.

Un parfum delicat, floral, oarecum picant și dulce în același timp ce oferă o aromă foarte feminină care se simte cochetă, sexy și proaspătă.

Her Secret este un secret parfumat, care te îmbată datorită moliciunii sale, ideal pentru a pune accentul în serile de vară. Acesta este conceput special pentru femeile care știu când să se facă observate și când să se arate misterioase și sofisticate în același timp.

O apă de parfum pentru femei, roz, purtat într-o sticlă transparentă și ovală, încoronată cu un capac dreptunghiular și la care se adaugă un pandantiv subtil tipărit sub forma unei chei, care reușește să creeze o aură de mister. Antonio Banderas nu a putut să-i ofere femeii „Her Secret”, fără a avea o imagine elegantă și sugestivă ca a tuturor parfumurilor sale.

Her Secret de Antonio Banderas pareri

Formatul în care este prezentat este la fel de carismatic că și actorul însăși. Parfumul vine într-o sticlă transparentă, cu un stil clasic și linii simple ce ți se așează cuminți în palmă, seducându-te cu imaginea sa. Detaliul care dă o notă specială acestui parfum este cheia care atârnă, o simbolistică ce păstrează secretul femeii. O cheie plină de farmec, argintie și strălucitoare, care te atrage și te invită să descoperi femeia ascunsă dincolo de veșmântul parfumat.

Chiar și ambalajul este prezentat în același stil. O cutie simplă, de un roz delicat, cu detalii elegante, negre și sobre și o cheie strălucitoare păstrând secretul în siguranță, alături de imaginea de prezentare în care apare însuși renumitul actor.

Her Secret de Antonio BanderasHer Secret Antonio Banderas, note olfactive

Durata acestui parfum este de la 3 până la 4 ore, cu o dispariție moderată, adică dacă adulmeci pielea de aproape, încă mai simți notele de bază de benzoin, cedru și vanilie.

  • Note de varf: grapefruit, capsune, floare de portocal
  • Note de mijloc: tuberoza, iasomie
  • Note de baza: vanilie, lemn de cedru, benzoin.

Se găsește sub două forme de prezentare: 50 și 80 ml.

Acest parfum poate fi încadrat în familia olfactivă floral – orientală și are are ca note de plecare un cocktail fructat, în care căpșuna suculentă este regină.

Notele de mijloc sunt elegante și misterioase de iasomie și tuberoză. Rezultatul este o aromă proaspătă și atractivă, care seduce cu ușurință pe oriunde trece.

Her Secret este un parfum ușor de purtat, floral și delicat, ideal pentru femeia senzuală ce vrea să cucerească în fiecare zi.

Un parfum care vorbește despre succes, mister, seducție și plăcere. Fără îndoială, vei atrage multe priviri, purtându-l.

Her Secret de Antonio Banderas, un cadou perfect

Femeia care vrea să atragă atenția de la prima vedere cu arome proaspete de floare de portocal amar, grapefruit și căpșuni sălbatice, sa captiveze cu arome extravagante de tuberoză și iasomie , lăsându-te apoi sedus cu miresme de vanilie, cedru și benzoin, trebuie să poarte Her Secret de Antonio Banderas.

Vrei să-l încerci?

Her Secret de Antonio Banderas

2 Comments on "Her Secret de Antonio Banderas, un tribut adus femeii moderne"

  1. Nu am incercat niciun parfum de la Antonio Banderas din descriere pare destul de interesant. Sunt foarte curioasa sa-l miros. O sa merg sa-l caut :)!

  2. Valeria Chertes | august 3, 2018 at 2:42 am | Răspunde

    Imi place tare mult cum arata acest parfum, cred ca are un miros minunat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*