Armani Code Absolu – 2 parfumuri moderne ce au fost lansate în 2019

armani code absolu
Share the joy
 • 111
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Armani Code Absolu – 2 parfumuri moderne ce au fost lansate în 2019

Parfumurile, dincolo de a fi unul dintre detaliile care întregesc un outfit, definesc cele mai senzuale mișcări, oferind o imagine îndrăzneață tuturor care le poartă. Femei și bărbați deopotrivă, aleg să se înfășoare în aura sofisticată dată de un parfum modern, atât în viața cotidiană cât și la ocaziile speciale, făcând astfel ca prezența lor să nu treacă neobservată.

Energice și determinate, senzuale și feminine sau optimiste și încrezătoare, femeile vor alege cu grijă fiecare flacon de esența prețioasă și aroma care le definește cel mai bine, dar domnii vor alege indiferent de familia olfactivă din care face parfumul, se vor încrede în instinct și vor opta pentru aroma care îi impresionează de la primul puf. Pornind de la aceasta idee Armani a creat două parfumuri pereche Code Absolu, care se completează într-un mod fabulos.

Ce ne dorim de la un parfum modern?

În afară de cerințele de bază și amprenta olfactivă care trebuie să fie tulburătoare, mereu putem merge mai departe și să căutăm originalitate și note moderne. Să fie un parfum diferit, să lase o urmă uluitoare, impregnând totul în jur cu mireasma sa, să fie feminin sau din contra să vibreze de masculinitate și dacă este posibil, să pună în funcțiune puterile atomoterapiei și să declanșeze direct centrul nostru senzorial pentru a ne umple creierul cu emoțiile pe care le dorim în acel moment.

Știm cu toții că mirosul este singurul simt care creează amintiri pentru tot restul vieții, astfel încât parfumul preferat vă poate ajuta să recâștigați bucuria și energia unei amintiri, pentru că până la urmă, parfumul depășește cu mult ceea ce simțim când adulmecam esență ce țâșnește din pulverizator, prin urmare ne dorim o aromă unică care să imprime adânc imagini și emoții în sufletul nostru.

Până acum am fi putut să ne limităm la clasificarea parfumurilor numai după notele lor și familia olfactivă din care fac parte, dar parfumurile moderne urmează și ele un trend, o linie dictată de modă și flacoane cu imagine futuristă ascund esențe inspirate de contemporanul în care trăim.

Și pentru că pe NOTINO.ro au ajuns ultimele noutăți în materie de parfumuri, astăzi vreau să vorbesc despre două dintre cele mai reușite esențe lansate în acest an, un tandem de parfumuri moderne, un el și o ea strălucitori și luminoși: Armani Code Absolu.

Armani Code Absolu eau de parfum pentru bărbați

Creat pentru a seduce și a trezi dorința, Armani Code Absolu eau de parfum pentru bărbați întruchipează valorile brandului fondatorului său. Între luminozitate, seducție, generozitate, libertate și carismă, parfumul sărbătorește viața cu forța și îndrăzneala sa.

Apa de parfum Giorgio Armani Code Absolu este imaginea luxului desăvârșit și a eleganței clasice, care se potrivește perfect în orice situație.

Armani Code Absolu eau de parfum pentru bărbați

Notele masculine clasice, calde, senzuale, dulci și picante aduc în prim plan vanilia și boabele de Tonka. Armani Code Absolu se folosește aceste două note pentru a lăsa o amprenta olfactivă atrăgătoare, lemnoasă, profundă și misterioasă. Acordul dominant este romul, care insuflă compoziției un caracter foarte masculin și senzual. Un parfum cu tonuri întunecate care lasă o senzație bogată, îndrăzneața și persistentă, combinată cu note clasice ale parfumeriei și o nouă senzualitate este ideal pentru bărbați siguri de sine.

Inclus în familia olfactivă oriental – picante, Armani Code Absolu face parte dintre acele parfumuri moderne, autentice, îmbunătățit cu o atingere de aventură și libertate ce emană o masculinitatea rafinată a bărbatului contemporan.

 • Note vârf – cardamom, mandarină verde, măr verde
 • Note inimă – morcov, nucșoară, rom
 • Note bază – smirnă, tonka, vanilie

Armani Code Absolu eau de parfum pentru femei

Parfumul unei femei spune mai multe despre ea decât caligrafia ei, a spus Christian Dior. De aceea, căutăm mereu parfumuri originale și frumoase care ne reprezintă și spun cine suntem.

Armani Code Absolu eau de parfum pentru femei este ediția feminină a parfumului Code Absolu pentru bărbați, care a fost lansat la începutul anului 2019.Armani Code Absolu eau de parfum pentru femei

Acest parfum modern, desenat de Giorgio Armani aparține familiei olfactive floral – orientale, emanând o aromă profundă și elegantă de flori de portocal, irezistibilă și delicioasa.

Printre notele de înaintare apare Neroli, dând loc unei inimi florale formată din flori de portocală amara, flori albe, iasomie și tuberoza. În fundalul său boabele de Tonka, lemul de santal și vanilia oferind confort și profunzime.

Este un parfum provocator ce arată o femeie cu caracter, feminină, îndrăzneață și loială. Are un cocktail modern de ingrediente ușor picante, un amestec generos de note de ghimbir, neroli, mandarină, flori de iasomie albă, narcise, portocale suculente și flori de portocal și evidențiază două ingrediente, ceea ce face că parfumul de vanilie și lemn de santal să fie atât de profund și cald .

Misterios și cald, este ideal pentru toamnă. Sticla cu linii curbe, simple și elegante păstrează același design ca toate parfumurile liniei Armani Code. În ceea ce privește culoarea, aceasta este un auriu superb, la fel ca versiunea sa masculină.

Pe lângă aceste două parfumuri, Notino cuprinde în portofoliul său parfumurile celor mai mari case de parfumuri din lume şi ne surprinde cu oferte în fiecare săptămână.

Dacă nu ești convins/ă de descrierea făcută celor două Armani Code Absolu, poți profita de oferta din aceasta săptămână a celor de la notino.ro și pe lângă comanda ta, adaugă în coş mostre ale parfumurilor care te tentează. Într-un articol viitor, te voi învăța să alegi parfumul perfect, că tot urmează perioada cadourilor și un parfum este cel mai frumos dar.

Nu uita că doar până duminică ai 15% reducere la toate seturile cosmetice pentru îngrijirea părului folosind codul haircare15ro în coșul de cumpărături.

oferte notino

 • 111
 •  
 •  
 • 1
 •  

2 Comments on "Armani Code Absolu – 2 parfumuri moderne ce au fost lansate în 2019"

 1. Mulțumim pentru recomandări.

 2. Imi place foarte mult. Multumesc mult pentru recomandari!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*