Visuri implinite

Share the joy

Visuri implinite

Intr-o duminică după amiază priveam un film la televizor. Apare reclama cu domnul în costum elegant şi tutu de balerină. Pe fiu-miu îl amuză întotdeauna. „Uite mami, nenea balerină”. Nu prea eram atentă la ce zice, dar privesc pe furiş la poantele agăţate în cuier.

Cât timp a trecut… era visul surorii mele încă de când era fetiţă. Acum este profesoară , predă lecţii de balet în particular sau la diferite grădiniţe. Tot timpul când ne aşezam la taclale, visăm cu o ochii deschişi la o sală spaţioasă, cu ferestre largi , prin care lumina să scalde podeaua proaspăt lustruită şi pe micuţele balerine exersând pe vârfuri, graţioase ca niste lebede. Eu voiam o locaţie cu două etaje, să fac un spaţiu de joacă unde să profesez eu şi pentru ea o şcoală de balet. Ne înţelegeam foarte bine şi era visul nostru de o viaţă să lucrăm împreună.

”Dacă nu acum… atunci când?”

Devin alertă, ma uit la ecran de parcă atunci îl vedeam prima oară. Ceva îmi spunea că e un semn…

”Dacă nu acum… atunci când?”

Apuc telefonul cu degetele fremătând de emoţie şi o sun pe sora mea:

-Diana ,am găsit soluţia… Mâine mergem la bancă. Ştii cladirea aceea din centru. Mâine va fi a noastra… da visul nostru se va implini…

În noaptea aceea nu am dormit deloc, am visat cu ochii deschişi doar fustiţe de tull şi poante delicate de saten.

În dimineaţă următoare am intrat împreună cu Diana pe site-ul băncii Transilvania, casă zanului balerin şi în câteva minute am aplicat pentru cardul STAR Forte. Acesta poate fi folosit pentru tranzacţii la comercianţii şi bancomatele din ţară şi din străinătate oricând… oriunde. Apoi am sunat la propietarii imobilului pe care pusesem ochii şi l-am închiriat.

Ce a urmat a fost un vis… în mii de culori, cu multă veselie şi împlinirea dorinţelor pe care le aveam de când eram doar nişte copile.

Emiterea cardului a fost gratuită şi rapid am avut pe el echivalentul în lei a 5000 de euro .

Şi am început facem cumpărături pentru şcoală noastră de balet, adunăm puncte STAR şi cumpărăm în rate fără dobânda în  cu posibilitatea de a alege în mai mult de 8.000 de magazine partenere. Din Praktiker am luat duşumelele, online am achiziţionat  oglinzile.

Până şi numele clădirii scris pe panouri de sticlă, l-am luat în rate fără dobânda , cu noul nostru card STAR FORTE.

BONUS: Am primit 10 lei în puncte STAR pentru prima plata cu cardul STAR FORŢE la comercianţi, cu aceştia am cumpărat două cappuccino şi le-am băut pe scară nouă a sălii de balet. Din când în când verificăm la câte un vânzător drăguţ câte puncte am adunat pe card din cumpărături. Fiecare leu cheltuit se schimbă într-un punct . Cu ajutorul punctelor vom achiziţiona bara care este nelipsită din orice sala unde se dansează Lacul lebedelor.

Extrasul de cont îl primim gratuit, fie prin email, fie prin Internet Banking BT24, iar costurile la utilizarea cardului la comercianţi, în ţară şi în străinătate sunt ZERO.

Cardul are Tehnologie contactless încorporată, pentru cumpărături mai uşoare şi mai rapide şi desigur plăţi sigure direct pe Internet. Garantat…chiar eu am comandat la unul din magazinele partenere, o duzină de poante pentru micuţele balerine. Sigur şi rapid.

Astăzi în clădirea Femină, funcţionează o sala de balet şi asta mulţumită zânului balerin care, cu bagheta lui magică, m-a făcut atentă la Programul STAR de la Banca Transilvania.

Totul a fost uşor cu noul card de credit . Nici nu am simţit cheltuielile şi ne-am văzut visurile împlinite…

Tu ai un vis? Aplică acum pe www.starbt.ro şi trăieşte bucuria de a-l vedea împlinit. Poţi să-ţi cumperi tot ceea ce doreşti în rate fără dobânda de la magazine partenere programului. Cu cardul de cumpărături STAR ai până la 12 rate fără dobânda în magazinele partenere . Ai multe avantaje intră pe site şi vezi care ţi se potriveşte.

acum ce visezi de mic cu Star BT şi MasterCard Forte.

Acest articol e scris pentru SuperBlog 2015.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 7. STAR – în fiecare zi. Deschis nelimitat la îndeplinirea viselor

Leave a comment

Your email address will not be published.


*