Pentru o vară cu distracţie din plin ia un covrigel fin frăgezit în vin

Grand Papa, frageziti cu vin
Share the joy

Pentru o vară cu distracţie din plin ia un covrigel fin frăgezit în vin

Vara este presărată cu momente perfecte, clipe în care ne putem bucura alături de prietenii sau familia noastră de cele mai bogate experienţe. Vacanţa de vară ne invită să profităm de soare, de briza marii, de susurul pârâurilor de munte, de gusturi fine şi un pahar din dulcea licoare a lui Bachus.

Şi când vine vorba de vin, nu trebuie să cercetezi astrele că să ştii cu cine face casă bună, trebuie doar să înmoi în paharul îmbrăcat în broboade reci, un covrigel fin şi delicios, să închizi ochii şi să simţi perfecţiunea uniunii din perechea aceasta ideală.

De-a lungul timpului cei mai iscusiţi bucătări ai lumii s-au întrecut în a găsi combinaţia desăvârșită dintre orice aliment şi vin, iar astăzi aproape oricine ştie că brânza şi vinul înnobilează orice farfurie, de aceea combinaţia echilibrată dintre vin şi mâncare a primit eticheta că fiind una dintre deliciile vieţii.

Inspirați de savoare și dulceața vinului, cei de la Gran Papa au adus pe piața românească cei mai fragezi biscuiți cu vin. Astfel, din ținuturile vinurilor fine, cel mai delicios biscuite și cel mai fraged covrigel au hotărât sa ia parte la distracția noastră din această vacanţă.

Gand Papa – fin, frăgezit cu vin

Grand Papa este un brand românesc, unicul care pentru a oferi un gust rafinat covrigeilor si biscuiţilor adaugă între ingredientele produselor şi vin. Şi nu orice fel de vin, ci vin fin, nobil, natural 100%, de aceea covrigeii frăgeziţi cu vin sunt atât de buni.

Aţi gustat vreodată aceşti biscuiţi şi covrigei frăgeziţi cu vin? Eu recunosc, abia i-am descoperit.

Înnobilaţi cu vin alb, roşu sau rosé, îmbogăţiţi cu cele mai alese condimente că susan, măsline, piper, boia dulce, seminţe de cânepă sau ierburi de Provence, au cucerit papilele gustative oricui s-a încumetat să îi probeze.

Din portofoliul Grand Papa fac parte câteva sortimente numai bune de băgat în rucsac alături de binoclu, pentru a admira crestele scăldate de aerul curat al pădurilor seculare sau în geanta de plaja să facă deliciul zilelor toride ce se revarsă asupra noastră. Căci fotografia perfectă din vacanţa de vara aceasta e cea în care ai un biscuite sau un covrigel frăgezit cu vin… în cadru.

Covrigeii cu vin şi biscuiţii săraţi cu vin Grand Papa, sunt potriviţi oricărei gustări la orice oră din zi, dar şi pentru petrecerile speciale din această vară, fiind gustari unice atât prin aromă cât şi prin frăgezimea lor, în reţeta specială se regăseşte vin alb sau roşu, ce le conferă o savoare deosebită şi în acelaşi timp îi păstrează fragezi.

Un covrigel fin te poate trimite în ținutul celui mai bun vin

Intre 15 iunie si 14 august produsele Grand Papa cu eticheta promoțională te pot trimite în ținuturile vinurilor fine! Terrabisco lansează campania dedicată celor care iubesc covrigeii și biscuiții frăgeziți cu vin de la Grand Papa.

Cumpăra produsele Grand Papa cu eticheta promoțională, trimite codul unic prin SMS la 3773 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Telekom) sau inscrie-l pe http://grandpapa.ro/ și poți câștiga unul din premiile Grand Papa – un troler pe zi sau marele premiu, un circuit Riviera Italiana – Nisa – Provence.

Produse participante:

 • Covrigi vin alb si masline
 • Covrigi vin rosé
 • Covrigi vin vin alb
 • Covrigi vin roşu
 • Biscuiți vin roşu
 • Biscuiți vin alb
 • MiniCrackers vin alb

Nu ştiu mai nimic despre vinuri. Cunosc doar câteva sortimente, dar vreau să particip la concurs pentru a câştigă premiul zilnic şi dacă sunt norocoasă poate chiar voi învaţă multe lucruri despre licoarea care pune sângele în mişcare.

Premiul cel mare este excursia în ţinuturile vinurilor fine pentru 2 persoane ceea ce înseamnă 7 zile şi 7 sticle de vin din regiunile respective,servicii incluse – aeroport, cazare, mic dejun şi cină, excursii, transfer la aeroport, etc.

Poţi să vezi Torino, Riviera Italiană, San Remo şi Genoa dar şi regiunea ierburilor de Provence în Nişă, Monaco, Coasta de Azur, Marsilia, Aix-en-Provence sau Avignon.

Toate detaliile sunt în regulamentul oficial. Grand Papa înţelege că fin poate însemna pentru fiecare altceva aşa că pentru orice ar însemna fin pentru tine poţi alege contravaloarea în bani.

Fin înseamnă pentru fiecare altceva…

Că biscuiții și covrigeii frăgeziți cu vin sunt cei mai fini, nu încape nici o îndoială, dar am primit provocarea de a vă spune ce înseamnă pentru mine fin…

Desigur pentru a răspunde la aceasta întrebare as avea nevoie de ceva vreme, dar după ce mi-as umple trollerul cu biscuiți frăgeziți cu vin as ajunge la concluzia că un tort fin de ciocolata și un vin fin ar trebui să mă însoțească la orice masă.

Apoi ar mai fi oameni fini, parfum fin… obraz fin…

2 Comments on "Pentru o vară cu distracţie din plin ia un covrigel fin frăgezit în vin"

 1. Inca nu i-am descoperit dar am sa-i caut.

 2. Valeria Chertes | iulie 3, 2017 at 4:40 pm | Răspunde

  Nu i-am incercat pana acum dar cu prima ocazie ii testez.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*