Black Seaweed 7ThHeaven, masca neagra – review

Black Seaweed
Share the joy

Black Seaweed 7ThHeaven, masca neagră – review

Orice femeie îşi doreşte să fie frumoasă. Nu frumuseţea aceea artificială, croită cu perfecţiune din pensula makeup, ci acea frumuseţe pe care fiecare din noi o are, nu doar tăinuită în inimă ci ascunsă sub câteva straturi de celule moarte de la suprafaţă epidermei. Iar pentru ca această frumuseţe să strălucească avem nevoie de un ritual pe care să îl respectăm.

Eu vă spun adesea că frumuseţea începe din interior. Toate cremele şi orice tratamente sunt inutile dacă nu beţi multă apă pentru o hidratare corectă. Ştiu pare că un clişeu, dar trebuie să vă amintiţi de asta în fiecare zi!

De asemenea, ce bem şi ce mâncăm are o influență enormă asupra aspectului tenului. Ceaiurile, fibrele, legumele şi fructele ne fac bine, în timp ce alcoolul, mâncărurile picante şi alte obiceiuri nesănătoase, ne fac rău.

Tratamentele profesionale de înfrumuseţare ajută la îmbunătăţirea calităţii pielii noastre, dar este costisitor şi aşa cum spun chiar şi profesioniştii, cel mai important lucru este să avem grijă de pielea noastră la domiciliu, în fiecare zi.

Iar eu ma desfăt și chiar acord câteva minute zilnice și o ședință de răsfăț săptămânal tenului meu, începând cu ritualul demachierii dimineața și seara şi până la aplicarea unei măşti odată pe săptămână.

Ştiţi că eu pun accent pe eliminarea impurităţilor de la suprafaţa pielii şi de aceea măştile de la 7th Heaven au devenit cei mai dragi aliaţi ai mei. Nu cred că am folosit vreodată o mască de faţă care să îmi placă atât de mult ca cele de la 7Th Heaven. De altfel pe blog am review doar la aceste măşti, celelalte pe care le-am mai încercat nu m-au convins.

Astăzi vă vorbesc despre o nouă mască de faţă care a stârnit o avalanşă de impresii în lumea beauty şi desigur că şi eu am vrut să o încerc.

Black Seaweed 7ThHeaven

Masca cu alge marine de la 7 th Heaven este o mască peel-of pentru o detoxifiere profundă şi o pielea frumoasă. Noua mască de peeling pe bază de boabe de cătină şi alge marine este un tratament de lux pentru tenul nostru. Cu ingrediente bogate în minerale, îndepărtează celulele moarte, excesul de sebuum şi toate impurităţile, pentru a lăsa pielea perfect curată, sănătoasă şi strălucitoare.

Black Seaweed de la 7Th Heaven se foloseşte calităţile cele mai importante ale elementelor naturale pe care le conţine pentru îngrijirea a pielii cu alge marine negre, recoltate pe coasta Ţării Galilor, împreună cu fructe de pădure şi sare de mare.

Black Seaweed 7ThHeaven

Ce îmi place la ea:

  • O formulă de curăţare ultra profundă ce oferă detoxifiere săptămânală pentru a curăţa pielea de impurităţi până în straturile profunde, ajutându-o să absoarbă mai bine celelalte produse de îngrijire a pielii precum cremele hidratante, serurile, etc.
  • Este bogată în anioxidanti din alge marine negre de pe coasta Ţării Galilor şi fructe de pădure. Acestea sunt presate împreună pentru a crea o mască luxoasă de culoare neagră cu un parfum proaspăt, marin şi o textură uşoară, lichidă.
  • Îndepărtează toate impurităţile care pot cauza pete şi riduri, fără a încărca pielea, din contra o lasă curată şi strălucitoare.
  • Se curată ușor, fară a lăsa urme și resturi. Nu curge și nu patează de nici un fel.

Black Seaweed 7ThHeaven

Mod de utilizare:

Curăţaţi bine faţă cu apă caldă. Ştiţi că eu vă spun că utilizez aceste măşti imediat după duş când porii sunt deschişi. Aplicăm masca cu vârful degetelor evitând conturul ochilor şi al gurii. Ne relaxăm pentru 15-20 de minute, apoi indepatdam masca. Resturile se spală cu apă caldă.

Piele rămâne cu o senzaţie de prospeţime grozavă, iar luminozitatea şi strălucirea se vede imediat.

Masca a fost foarte uşor de folosit fără a fi nevoie de alte produse pentru a obţine rezultate excelente. La început a fost un pic ciudat să mă privesc în oglindă şi să văd masca neagră pe faţa mea.

Acest produs mi-a lăsat pielea netedă,catifelată şi strălucitoare după îndepărtare, chiar şi după 2-3 zile şi a făcut că porii să pară mai mici, iar senzaţia de prospeţime este fantastică.

Îţi recomand să încerci Black Seaweed 7ThHeaven mai ales dacă ai pielea uscată, pentru că te va face să simţi o prospeţime profundă fără senzaţia de ten gras.

Despre 7Th Heaven

7th Heaven este alegerea nr. 1 a femeilor din Romania pentru masti de fata (nr. 1 in masti de fata in Romania, conf. RetailZoom, IKA, volum & valoare, 2016).

Mastile de fata 7th Heaven au la baza ingrediente naturale si se gasesc intr-o gama variata (cu namol, peel off, textile cu infuzii, exfoliante, hidratante) care acopera nevoile de ingrijire pentru toate tipurile de ten (normal, gras, uscat, mixt, sensibil). Si, pentru ca 7th Heaven iubeste natura si mediul inconjurator, a ales sa nu testeze produsele pe animale.

7th Heaven își propune să sprijine informarea publicului privind importanta rutinei de ingrijire pentru a avea un ten sanatos si frumos pe termen lung. De asemenea, încurajează femeile să aloce săptămânal un timp dedicat lor în care sa se relaxeze, să citească, să mediteze, iar aplicarea unei măști să devină parte din acest ritual.

Măștile pentru fata de la 7th Heaven sunt disponibile în rețeaua de magazine Auchan, Carrefour, Mega Image, Profi, Cora, Selgros și online pe www.emag.ro, pretul uneia variind intre 6 si 10 lei.

Eu folosesc un plic de 2 ori sau ăi dăruiesc câteva clipe de răsfăț și soțului meu, aplicând masca pe zona ‘T’. Trebuie să ştiţi că 7Th Heaven are și măști speciale pentru domni, despre care sper că vă voi vorbi într-o postare viitoare.

Tu ai folosit vreo masca 7Th Heaven? Care este preferata ta?

2 Comments on "Black Seaweed 7ThHeaven, masca neagra – review"

  1. M-ai lamurit. O voi incerca si eu.

  2. Valeria Chertes | iulie 4, 2017 at 4:19 pm | Răspunde

    Nu am folosit pana acum.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*