IoteoCam , o cameră de supraveghere pentru copii fericiţi

Share the joy

A fost odată Făt Frumos
Indrăgostit de-a sa crăiasă

Şi cand pleca la vanatoare
Îi era greu s-o lase singură acasă
Ba se gandea ca vine zmeul 

Şi i-o rapeşte derbedeul…
Sau culegând un trandafir

îşi raneşte degetu’ în spin.
Că se inneacă când tuşeşte
Se-mpiedică pe cand paşete,
Cătelul mic de o imbrânceşte,

genunchiul fin ea si-l juleşte.
Şi tot gândind în fel şi chip
Ideeia-i vine si-l uimeste

Se apucă dar de „googăleşte”
O ioteoCam ii daruieşte
si sufletul şi-l linişteşte.
Sa vezi de-atunci cum bunul crai
fară griji călătoreşte
pe smartphone e mereu online
Crăiesei dragi cuvinte dulci şopteşte

şi atent cu privirea o urmareşte
simţind că e acolo şi o ocroteşte.

ioteoCam Să devii mamă este ceva magic. Cel mai frumos sentiment pe care inima unei femei îl încearcă este atunci când ochişorii aceia mici se uită în sus la tine şi zâmbesc. Primii ani sunt cei mai dulci, îţi ţii pruncul în braţe ocrotindu-l de tot ce ar putea să se întâmple, dar vine timpul … cum e şi firesc, să te întorci la muncă, să mergi în deplasări sau să asişti la câte o şedinţa care pare să nu se mai termine. Atunci te incearcă o stare de nervozitate care te face să-ţi pierzi concentrarea. Pe mine nesiguranţa mă scoate din minţi, mai ales ca năzdravanul meu are aproape 6 ani şi este foarte hotărât şi încăpăţânat. Eu pot… eu fac… eu deschid/închid… şi multe alte lucruri care mă fac să am inima cât un purice de fiecare dată când ies pe uşă spre servici şi el îmi zâmbeşte ştrengăreşte şi-mi promite că va fi cuminte.
Bona este energică şi responsabilă, dar câte o dată cel mic … pur şi simplu o joacă pe degete. Iar când mă intorc acasă amândoi încep să vorbească odată… „mamă, eu doar am vrut… d-nă ştiţi…  eu… ” E foarte greu să văd cine are cea mai mare vină .
Cea mai bună solutie ar fi o cameră mereu online prin care să pot urmări în orice moment ce se întâmplă în casă. Iar dacă pot să şi aud sau şi  mai bine,  să dojenesc năzdrăvanul, atunci ar fi perfect.  Chiar dacă pare de necrezut o astfel de cameră există, se numeste ioteoCam şi este special concepută pentru siguranţa copiilor noştri .
Camera Wi-Fi cu live streaming poate fi accesată de la distanță. Doar o privire pe iPhone, Smartphone-ul Android, tabletă, PC sau Mac și vă puteți asigura ca totul este bine acasă.  Vă închipuiţi , atunci cand sunteţi în sedinţă doar atingeti ecranul telefonului şi puteţi urmări cum bona îi citeşte celui mic o carte, nu trebuie să vă scuzaţi şi să ieşiti pentru a telefona să vă asiguraţi că totul este ok. Sau întârziaţi pentru că aveti de terminat unele rapoarte la birou , iar cel mic nu mai are rabdare. Graţie difuzorului puteţi linişti copilul şi  pentru că IP ioteoCam este dotată şi cu microfon puteţi antrena copilul într-o discuţie amuzantă calmând sentimentul de anxietate al micuţului… şi dacă vrea să vorbească şi cu tati… nimic mai simplu… camera de supraveghere ioteoCam are o funcție de partajare care vă permite să dați acces la cameră și altor persoane precum și să restricționați accesul. Deci poate vorbi chiar şi cu buni .
Cu diferite functionalităţi ioteoCam tinde să devină bona perfectă… chiar şi pentru bonă… Iar dacă vă abonaţi la serviciul  ioteoCloud  aveţi inregistrare securizată  24 ore din 24 , inregistrările fiind păstrate 30 de zile.
V-am convins? pentru zile , cu maximă concentrare şi randament la sevici daruiţi-vă o ioteoCam… copilul va fi încântat şi fericit iar noi, mamicile… ne putem asigura că totul este bine acasă… cu doar un clik…

Be the first to comment on "IoteoCam , o cameră de supraveghere pentru copii fericiţi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*