Comanda CNDirect, review

Share the joy

Comanda CNDirect, review

Nu cred că există vreo femeie care să spună că are destule rochii şi nu mai vrea încă una. Nici măcar una care spune că are destule haine… bijuterii sau orice se poate îmbrăca… si nu mai vrea altceva. Pantofii aproape că sunt subiect tabu. Asta până când descoperi un magazin în care toate lucrurile sunt ieftine şi iti permiti orice rochie, pantofi sau bijuterie doresti.

Rochiile aşezate cuminţi în garderoba sunt un semn că o femeie se iubeşte şi se respectă pe sine însăşi. Este elegantă şi feminină şi ţine cont de felul în care se prezintă în faţă celorlalţi.

Acum ceva vreme am descoperit CNDirect, un magazin online, cu preţuri mici de tot. Mi-am comandat câte ceva şi am fost destul de mulţumită. Comanda a sosit la posta din cartier, fara taxe suplimentare si fara batai de cap.

Despre wishlist-ul meu puteţi citi câteva postări în urmă. Am schimbat doar rochia pentru că nu mai era mărimea mea. Astăzi va arăt ce am primit şi vorbim despre mărimile de pe acest site.

Primul lucru este rochia. Elegantă, frumoasă, potrivită pentru vara călduroasă ce se apropie cu paşi repezi. Cu toate că eu sunt minionă, mi se pare că măsurile pe acest site sunt mai mici cu un număr decât ce port eu în mod obişnuit. De exemplu rochia este un XL si imi vine bine, in timp ce eu port un M.

Corset pentru terapia posturii

Primul lucru despre care va vorbesc si pe care toate prietenele mele il asteptau este corsetul.  Acesta a costat doar 5 dolari si pe urmatorul wishlist se va afla si o vesta si o centura de neopren.

corset modelator

Într-o oarecare măsură sunt mulţumită de felul în care arăt dar, burtică rămasă de la sarcina era inestetică. Acest corset rezolvă problema instantaneu, de altfel veţi vedea cât de frumos se aşază rochia, fără a dezvălui că pe dedesubt se află … un corset. Acest corset este într-adevăr foarte la îndemână și eficient pentru a îmbunătăți postura, pentru a afla mai multe despre corset și  terapie posturii doar faceți click here.

Rochia cu imprimeu leopard, la mare modă anul acesta, are lateralele într-o singură culoare, negru. Acest tip de combinaţie crează o iluzie optică, făcând să pari mai înalta şi mai slabă. De asemeni, imprimeul nu scoate în evidenţă eventualele surplusuri din zona abdomenului.

Cu toate că pe site scrie că este amestec de fibre de bumbac, pare mai mult sintetic. Iar modelul dungilor este un pic diferit. Mie îmi place mai mult modelul de imprimeu pe care l-am primit decât cel de pe site.

În rest este la fel că cea prezentată pe site, are fermoar la spate şi un şliţ decent. Croiul este făcut în aşa fel încât să accentueze siluieta, iar răscroiala mânecilor este mică în sensul că nu ridici braţul şi se vede lenjeria pe care o porţi.

O rochie frumoasă ideală pentru office. Purtată cu un taior negru ar fi potrivită chiar şi în dimineţile mai reci. Cred că s-ar potrivi la orice ocazie.

rochie Şi de colanţi sunt extrem de mulţumită. Probabil sunt acel tip de produs vestimentar, cel mai uşor de folosit. O pereche de tenişi, un tricou şi un hanorac , îţi pui colanţii tăi favoriţi şi eşti gata pentru mers la cumpărături, ieşit în parc cu cel mic, gata de merg mers la sala sau orice alte activităţi în care un stil casual se impune.

COLANTI SEXY

Acesti colanti au fost doar un cent. Va sfătuiesc să urmăriţi site-ul deoarece periodic sunt reduceri la câteva haine, adevărate chilipiruri, care de la câteva zeci de dolari ajung să coste doar 1 cent.

Dacă aveţi ocazia să îi cumpăraţi, nu veţi regreta. Sunt din material de calitate, foarte comozi şi frumoşi. Sunt mărimea M dar, aş fi preferat un XL.

Pe site găsiţi diverse lucruri pentru casă, gadgeturi, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, pentru toţi ai casei, bijuterii şi pantofi, ieftini şi de calitate. Tu ce ţi-ai ales astăzi?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*