Alege LED, participă la concurs și luminează-ţi casa eficient și economic

castiga becuri LED
Share the joy

Alege LED, participă la CONCURS și luminează-ţi casa eficient și economic

Acum ceva timp mi-am renovat complet apartamentul. Dar voi ştiţi deja acest lucru pentru că v-am tot arătat pe blog ce mi-am cumpărat, fie electrocasnice eficiente energetic pentru bucătărie, fie diverse decoraţiuni, care mai de care mai trăsnite… sau mă rog, mai pe gustul meu.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre corpurile de iluminat, căci 2 ani de zile am stat cu dulii atârnând de tavan cu becuri incandescente a căror lumină galbenă nu este deloc elegantă şi sunt şi mari consumatoare de energie.

Concurs castiga becuri LED

De fapt, că să fiu sinceră am găsit un concurs unde pot castiga becuri LED şi nu am mai stat pe gânduri. Aşa că m-am interesat şi vă zic şi vouă ce şi cum.

Concursul se desfăşoară pe pagina Facebook a site-ul AlegeLed şi are drept premii 3 vouchere de 500 lei fiecare. În plus dacă vei participa o să afli cât poţi economisi la factură dacă ai avea doar becuri LED în casa ta.castiga becuri LED

Eu m-am jucat, totul a durat 3 minute şi am aflat cât pot economisi în casa mea dacă voi cumpăra becuri LED şi ca să vă conving vă las un print screen cu economiile mele.

concurs becuri LEDImpresionant, nu-i aşa? Am rămas surprinsă să vad rezultatele testului, de aceea m-am gândit să vă spun şi vouă despre acest concurs. Sunt foarte curioasă de rezultatele voastre.

Participarea la concurs nu este condiţionată de achiziţionarea produselor, tot ce trebuie să faceţi este să vă jucaţi cu aplicaţia pentru a deveni conştienţi de câtă economie poţi face utilizând becuri LED şi cum putem contribui la crearea unui viitor verde pentru copii noştri.

După ce aflaţi rezultatul mergeți la postarea de pe Facebook și lăsați în comentarii rezultatele testelor voastre. Reguli simple, aşa cum ne plac nouă, doar like & share și putem fi printre câștigătorii acestui concurs cu premii totale de peste 15 mii lei.

Concursul durează până pe 27 octombrie, iar pe 30 octombrie aflăm dacă suntem norocoşii care ne numărăm printre câștigătorii voucherelor.

Fiecare câștigător va primi un voucher în valoare de 500 lei pe care în poate cheltui în magazinul AlegeLed.ro.

Câștigătorii concursului vor fi aleși transparent, prin tragere la sorți.

Ca să puteți ajunge mai ușor la concurs vă las incorporată postarea, un simplu clik vă duce la #concurs.

Şi asta nu e tot, dacă te-ai jucat și te-ai convins de importanţa utilizării unor energii nepoluante și vrei să cumperi becuri LED, cu ajutorul aplicației vei obține o reducere de 10% la comanda ta.

Despre avantajele iluminatului LED aproape că nu mai este nevoie să vă povestesc, însă ştim cu toţii cât de importantă este economisirea resurselor pământului pentru ca generațiile următoare să se poată bucura de aer curat și o hrană sănătoasă.

AlegeLed oferă o nouă tehnologie de iluminare cu becuri LED, mult mai eficientă, nepoluantă şi care aduce economii mari în fiecare buzunar.

Avantaje becuri LED

  • Un bec LED consumă de 2,5 ori mai puţin decât un bec convenţional cu consum redus de energie şi de 9 ori mai puţin decât un bec incandescent. Acest fapt duce la o economie impresionantă, care poate atinge 90% din factură de lumină (pentru corpurile de iuluminat) şi o amortizare rapidă a investiţiei.
  • Becurile LED nu au mercur, fosfor sau alte componente toxice, deci sunt sigure atât pentru noi cât şi pentru mediul înconjurător, fiind 100% ecologice.
  • Aceste becuri LED produc o pierdere minimă de căldură şi economisesc energie, ceea ce contribuie foarte mult la protejarea mediului şi la reducerea emisiilor de CO2.
  • Lumina rece şi implicit faptul că nu se încălzesc reduc costurile pe care vara le avem utilizând AC.
  • Durata de viaţă a unui bec LED este mult mai lungă decât a unui bec incandescent. Această se situează undeva între 30 000 şi 50 000 de ore, ceea ce înseamnă foarte mulţi ani cu preţul unui singur bec LED şi nu foarte multe becuri incandescente într-un an.
  • Corpurile de iluminat cu LED-uri nu au nevoie de instalaţii electrice speciale.
  • Lumina de înaltă calitate are că rezultat culori mai pure, mai clare, mai vii şi mai profunde, adică vedem viaţa mult mai frumoasă decât la lumina unui bec tradițional.

Eu m-am convins. Crăciunul acesta mă vă găsi doar cu ”luminițe” LED.

Tu ce fel de becuri folosești?

2 Comments on "Alege LED, participă la concurs și luminează-ţi casa eficient și economic"

  1. Eu am schimbat becurile deja acuma sa vedem diferents.

  2. Mi-am schimbat de mult timp becurile din casa nu din cauza consumului cat din cauza ca de multe ori pocneau aproape instant.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*