Tendinţele anului 2017, o imagine ingrijita si o frizura sic

masina tuns barba
Share the joy
 • 44
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tendinţele anului 2017, o imagine ingrijita si o frizura sic

Bărbatul zilelor noastre este un tip bine îngrijit, în pas cu moda, interesat de noile tendinţe. Nu e nimic greşit în asta, din contra, tot mai mulţi domni se tund singuri, aleg să poarte cămăşi şi parfumuri elegante, transformându-se în adevăraţi gentlemani.

Mulţi bărbaţi şi-au dat seama de beneficiile purtatului bărbii. O barbă îngrijită, masculinizează şi aspresc mult trăsăturile domnilor făcându-i mai sexy şi atractivi. În plus, multe fete recunosc că se simt mai atrase de cei care poartă barbă.

Foarte mulţi stilişti neagă faptul că această tendinţa va dispărea prea rapid, de fapt, apar noi aparate de îngrijire corporală, precum cele de aici, care dau o formă sexy şi îngrijită si celor mai exigente bărbi sau elimină părul de pe diferite zone ale corpului, într-un mod plăcut şi rapid.

Cu toate acestea, alţi experţi în domeniu spun că tendinţele modei în privinţa purtatului bărbii sau a unui anumit tip de tunsoare, se datorează celebrităţilor care par să influienteze în mod direct moda fanilor lor.

Bărbaţii eleganţi au aspect îngrijit

Tendinţele acestui an sunt tunsorile şi bărbile conturate şi bine întreţinute. Este cu siguranţă cea mai favorabilă imagine pe care o poate avea un domn dar, totodată necesită o îngrijire atentă şi o scurtare zilnică a firelor rebele.

Mulţi bărbaţi spun că se simt foarte confortabil purtând barbă, de cele mai multe ori recunoscând că această modă au adoptat-o doar din comoditate. În general aceşti domni sunt cei care au o piele sensibilă şi bărbieritul de zi cu zi poate irita zona fetei sau a gatului, astfel încât acest lucru îi determină să ia o pauză de la lama de ras.

masina tuns barba

Aparate de baza de îngrijit barba şi nu numai

Pentru oricine domn, indiferent dacă poartă barbă mai lungă sau mai scurta, este necesar un aparat de ras precum cele din această categorie. Noile aparate pentru îngrijirea bărbii au foarte multe accesorii, ghidaje laser și majoritatea sunt lavabile 100% sub apă.

Nu mai este nevoie de o priză aproape, deoarece noua serie de aparate de tuns barba funcţionează cu acumulatori a căror autonomie este foarte ridicată. Aceste aparate par să devină pe an ce trece tot mai perfecte, îmbunătăţindu-se în mod surprinzător.

Afişaj LED pentru baterie sau lungimea firului de par din barbă, husă pentru transport, sisteme de ridicare şi tundere a părului precum şi lamele din oţel inoxidabil dublu ascuţit pentru tuns mai rapid fac din aceste maşini de tuns, cel mai perfect cadou pentru bărbatul modern care adoră să se îngrijească.

Şi aparatele de tuns corporale sunt absolut necesare.  Noile serii sunt total impermeabile și lavabile, pentru a fi utilizate sub dus, sunt dotate cu mânere ergonomice, cauciucate, pentru o aderenţa mai bună sub apa şi chiar au încorporat un şnur care uşurează mult folosirea acestuia în timpul duşului zilnic.

Era unor bărbi stufoase sau a unor plete rebele, cu vârfurile arse de soare a apus demult. Bărbatul în evoluţia sa, a adoptat un stil elegant, cu o imagine mult mai îngrijită.

Tendinţele anului 2017, sunt un stil smart casual, cu frizură perfect conturată şi cu barbă scurtă care face diferenţa între un puşti rebel şi un gentleman.

 • 44
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Tendinţele anului 2017, o imagine ingrijita si o frizura sic"

 1. Sotului meu nu-i place sa aiba mustata sau barba, iar de tuns se tunde foarte des.

 2. Sotul meu a avut si are mustata, sper sa aiba si in continuare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*