OOTD blugi si tricou Shein

balerini talpa groasa
Share the joy

Jeansii sunt probabil cei mai celebri pantaloni din toată istoria îmbrăcămintei. Levi Strauss nu s-a gândit niciodată ca pantalonii vânduți de el minerilor și văcarilor, aveau sa defileze pe podiumuri zeci de ani mai târziu.

IMG_20160520_153444

blugi : http://goo.gl/NFfRtA

Astăzi , un tricou și o pereche de blugi te pot salva chiar și la o petrecere. Poarta-i cu stil și accesorizeaza-i inteligent și vei fi răpitoare la întâlnirile cu iubitul, șarmantă la orice petrecere și carismatica , la o cafea cu prietenele.

Ținuta mea de astăzi este compusa din blugi și tricou de la shein.com, balerini de piele de la topfashion.ro și poșeta de la jadu.ro.

blugi (2)

tricou: http://goo.gl/Zg0Wnq

Cred ca e cea mai comoda ținută pe care poți sa o ai , indiferent dacă mergi la plimbare sau la cumpărături.

Blugii sunt fenomenali. Destul de elastici, nu se vede piele printre franjuri, nici măcar când te așezi. Masurile pe site sunt bune sau in cel mai nefericit caz e diferența e de doar de un număr, de aceea va sfătuiesc întotdeauna sa va luați masurile de fiecare data, la fiecare articol de îmbrăcăminte cumpărat.

Materialul acestor blugi e de calitate, in amestec de bumbac și sintetic. Buzunarele adânci pot adăposti lejer telefonul și au talia destul de bine așezată, în sensul ca nu te apleci și toată lumea admira lenjeria intima.

Denimul e un material care va fi veșnic la moda, pe site găsiți zeci de modele și nuanțe, nu trebuie decât sa alegeți perechea voastră preferata.

ripped jeans

blugi : http://goo.gl/NFfRtA

Tricoul este cea mai faina piesa achiziționată sezonul asta. Material foarte bun si desenul modern, transforma acest tricou într-unul care poate fi luat si la petreceri. Mânecile se termina cu bata de dantela neagra, iar imprimeul aplicat nu s-a desfăcut sau topit, la călcat.

blugi

Mie imi plac tricourile putin mai largi. Acesta este un L si eu port de obicei M. Asadar masurile la acest tricou s-ar fi potrivit.

Voi ce ati purtat astazi?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*