Spalatorie haine in Bucuresti – curatare profesionala la preturi bune

spalatorie haine bucuresti
Share the joy

Spalatorie haine in Bucuresti – curatare profesionala la preturi bune

Rutina zilnică marchează stilul nostru de viaţă, cu atât mai mult dacă ai un serviciu care te solicită mult şi ajungi foarte obosită acasă. Uneori aici te aşteaptă teme de făcut, mâncare şi curat și trebuie să lași pentru sfârşitul săptămânii celelalte treburi casnice cum ar fi spălatul, călcatul sau curăţenia generală. Astfel timpul petrecut alături de cei dragi este redus, prin urmare trebuie să căutăm noi moduri de a economisi timp pentru a-l împărţi cu familia.

Dacă locuiești în capitală un truc genial este să aplezi la o spalatorie haine in Bucuresti care să îți ia de pe umeri cele mai solicitante treburi casnice precum spălatul și curățatul pernelor, spălatul covoarelor și al perdelelor și chiar spălatul lenjeriilor de pat. O spălătorie profesională este o soluție foarte bună atunci când dorim să scăpăm de corvoada spălatului.

Uneori, nu ne gândim cât cheltuim de fapt să spălăm toate lucrurile în casă: detergent de calitate adecvat pentru fiecare tip de țesătură, balsam bun, apă, electricitate, uscat, călcat și mai ales timp… toate acestea pare că sunt gratis, pentru că nu le-am calculat niciodată. Însă eu de când duc hainele la curăţătorie, nu am văzut creşteri semnificative la cheltuieli. În plus cei de de acolo ne ajută și atunci când nu știm cum să scoatem anumite pete de pe textile.

Spalatorie haine in Bucuresti

Dacă sunteți în căutare de spălătorie profesională în București, astăzi vă prezint specialiștii de la celsiusclean.ro.spalatorie haine bucuresti

Echipa dedicată, de un profesionalism de excepție, oferă cele mai bune servicii pentru curățarea chimică, folosind ca solvent „Sensene” care lasă și un miros plăcut în hainele curate prevenind totodată decolorarea acestora. Solventul Sensene nu conține Clor, are toxicitate redusă și este biodegradabil. Față de detergențîi obișnuiți pe care ii folosim acasă, solventu „Sensene” ajută la protejarea naturii, așadar un motiv în plus să apelăm la o spălătorie haine in Bucuresti.

Celsiusclean.ro este o spalatorie profesionala în Bucuresti unde poți opta pentru dezinfectarea hainelor tale. Acest lucru se poate face între 40 C și 95 C funcție de tipul de material spălat. Tot aici poți curăța țesături delicate sau unele produse din piele, fără teamă că vor fi deteriorate. Această spalatorie haine in Bucuresti folosește diverse tehnici speciale și tehnologia „Wet Cleaning” ceea ce înseamnă folosirea de programe spălare dezvoltate special pentru aceste tipuri de țesături. Totodată și la aceste procese de curățare se folosesc detergenți mai puțin agresivi cu mediul decât cei care i-am folosi noi în casă pentru aceste produse.

Spalatorie perne, locul unde poți igieniza cu adevărat pernele tale

spalatorie pernePernele sunt obiectele cele mai utilizate la ora odihnei, uneori o folosim doar să ne rezemam mai comod la vizionarea unui film, alteori le învârtim prin pat în speranța că ne vor aduce somnul mai repede, dar în timp acestea adună praf și acarieni care pot fi foarte dăunători pentru sănătate. Curățatul pernelor la o spalatorie perne este o soluție mai ieftină decât achiziționarea unor perne moi. Pernele nu se pot curată acasă pentru că necestită tehnici de curățare speciale și detergenți care să curețe în profunzime. De aceea, orice locuință trebuie să apeleze la serviciile profesionale de spălătorie perne cel puțin o dată pe an. În acest fel sănătatea tuturor nu va fi pusă în pericol.

Celsius Clean oferă servicii de spălătorie perne, accesibile oricărui buzunar. Aici puteți curăța tot tipul de perne: puf, burete, fibre sintetice etc. Spălarea pernelor le lasă bine igienizate și moi, la fel cum erau la început.

Spalatorie covoare Bucuresti

Covoarele sunt printre cele mai importante elemente de decor din casă. Cu ajutorul lor poţi evidenţia o cameră de zi sau să creezi un stil aparte într-un colţ din casa ta. Dar covoarele pufoase şi călduroase se întreţin cu multă muncă şi îngrijiri speciale, iar când vine momentul să fie spălate sau curățate, acestea trebuie duse la o spălătorie covoare.

Celsius Clean are singura spalatorie covoare Bucuresti, care nu folosește clor, operația de albire fiind realizată pe baza de Oxigen Activ. În plus covoarele tale vor fi răsfățate cu tratamente extra: apretare, impermeabilizare, anti-pete, anti-acarieni, anti-molii etc.

Cu o vastă experiență în domeniul curățării și a spălării hainelor și covoarelor de orice fel și din orice materiale Celsiusclean.ro va așteaptă în Bragadiru, Sos. București-Alexandria nr. 544. Periodic, Celsius Clean oferă reduceri de preturi pentru spalatorie haine in Bucuresti, care sa te ajute sa ai un cost efectiv mai mic pentru cantitățile mai mari de haine. Astfel, hainele tale vor arata ca noi pentru mai mult timp.

Be the first to comment on "Spalatorie haine in Bucuresti – curatare profesionala la preturi bune"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*