Cos cadou, cele mai cautate cadouri corporate de Paste

cos cadou
Share the joy

Cos cadou, cele mai căutate cadouri corporate de Paşte

Coşurile cadou sunt o tradiţie de acum şi angajatorii obişnuiesc să ofere cadouri business atât angajaţilor cât şi colaboratorilor.

Un cadou corporate este cea mai simplă şi mai elegantă formă de transmite cuiva gândurile tale bune. Atunci când se oferă un coş cadouri de sărbători, avantajul cel mai mare este că sunt atât de multe opţiuni de unde alege, încât vor satisface perfect dorinţele celui care dăruieşte dar şi pe cele ale cărui primeşte un coş cadou.

Coşurile cadou sunt originale pentru cei care doresc cadouri inovatoare pentru angajaţi, având mai multe posibilităţi la un preţ decent.

Citeam zilele trecute în revista business24.ro, despre importantă dăruirii unui coş business de Paşte şi despre DEBONAIRE, un brand care s-a impus pe piaţa de cadouri corporate. O echipă tânără care a transformat pasiunea în artă, ulterior creând cadouri corporate speciale.

Coşuri şi cadouri originale – cadouri corporate DEBONAIRE

Tuturor ne place să fim surprinşi în ceea ce priveşte darurile pe care le primim. Cele mai bune cadouri sunt cele care au un impact mare şi care mulţumesc pe oricine. Un astfel de cadou poate fi considerat un coş Paşte cadou, un dar elegant care se mulează pe toate gusturile.

Acest tip de coş cadou au apărut iniţial în preajma Crăciunului, oferind produse care erau în ton cu sărbătoarea. Dar pentru că s-a constatat că sunt cu adevărat cadouri foarte apreciate de toată lumea, au apărut şi coşurile cadou de Paşte, de ziua mamei şi alte ocazii speciale.

Debonaire cadouri business sunt extrem de elegante, ambalate cu mult bun gust şi compuse cu rafinament, astfel încât sunt apreciate de toată lumea. Acestea sunt daruri perfecte putând fi oferite oricui, fără să cunoşti preferinţele persoanei respective.

Cos paste cadou perfect pentru a sărbători oricând

Ca antreprenor vei dori să răsplăteşti loialitatea angajaţilor şi a tuturor colaboratorilor. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să oferi un dar util, special, care să le permită tuturor să sărbătorească , indiferent de ocazie.

Gestul generos de a oferi un coş cadou angajaţilor tăi, te poate ajuta să creezi o legătură puternică, de prietenie cu subalternii. Totodată aceste daruri elegante, vor consolida relaţiile cu partenerii şi clienții iar în cazul în care alegi să le oferi familiei, garantat vor aduce un strop de bucurie.

Aşadar cele mai bune alegeri le puteţi face pe Debonair.ro. Mai mult decât atât, acum sunt foarte căutate coşuri cu produse ecologice şi naturale, care conţin lucruri obţinute artizanal şi alimente sănătoase. Noua colecţie de cadouri corporate pentru Paşte oferă alternative orginale şi rafinate indiferent de buget şi preferinţe, printre acestea numărându-se: coşuri cadou tradiţional româneşti, cadouri cu produse internaţionale, cadouri gourmet.

Şi pentru că cei de la  DEBONAIRE isi pun amprenta inconfundabilă pe fiecare creație, am ale un coş pe care să vi-l prezint și care mi-ar plăcea să îl primesc indiferent de ocazie. În plus, are un preț just, fără adaosuri exagerate, o compoziție perfectă şi o imagine de vis.

Cos cadou AMPRENTE

 • Un vin de colectie alb sec DOC-CMD Fetească Regală 2013 Gramma, semnat Horațiu Mălăele-750ml
 • Un delicios cozonac tradițional cu cremă de nucă și cacao-600g
 • O figurină iepuraș din ciocolată cu lapte, realizat artizanal AnaPan-150g
 • Miere polifloră Stupina Taină Vie Iași-150g
 • Napron din bumbac cu motive tradiționale stilizate și dantelă croșetată
 • Văzuță din ceramică realizată de meșteri populari
 • Suport din felii de lemn, realizat manual
 • Coș împletit din felii de lemn
 • Folie profesională
 • Fundiță asortatăcos cadou

De ce sa alegi Debonaire?

Pentru ca durata de livrare este de maxim 72 h de la confirmarea comenzii, ai transport gratis, discount de fidelitate și flexibilitate în personalizarea oricărui model de coş cadou de pe site.

Poți alege o găletușă cu figurine de ciocolată, speciale pentru copii, coșuri pentru iubitorii de cafea, sau pentru cei care adora ceaiul, precum și multe alte tipuri de cadouri corporate, ideale în orice ocazie.

O idee care îmi place, intră și tu pe site și oferă un cadou elegant cu mult bun gust!

3 Comments on "Cos cadou, cele mai cautate cadouri corporate de Paste"

 1. Mi se par minunate aceste cosuri, pot fi oferite oricui si sunt foarte apreciate .

 2. Superbe aceste cosuri. mi-ar place sa primesc unul cadou.

 3. Sunt minunate aceste cosuri.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*