Cel mai potrivit dar de Pasti, cosul cadou de la Gourmetgift.ro

Share the joy

Ce daruri ne aduce iepuraşul de Paşti?
… In general figurine de ciocolată, simbolistice, pe care cei mici le adora. Mici atenţii colorate , dăruite din suflet… Dar şi noi adulţii vrem să primim daruri de  la vestitul urecheat. Sau vrem sa îl contactăm să ducă , din partea noastră, surprize frumoase celor dragi. Zilele astea biroul iepuraşului s-a mutat la Gourmetgift.ro , brandul numărul unu online pe segmentul cadouri corporate şi coşuri cadou.
Indiferent dacă doresti cadouri corporate pentru ce de la birou sau coşuri cadou de Paşte pentru prieteni şi familie, Gourmetgift.ro are cele mai bune idei, pentru toate buzunarele şi pentru toate gusturile.
Elegante , cu produse de calitate, sunt darurile perfecte ce pot fi oferite in preajma acestor sărbători .
De pildă Coşul Precious , deosebit de elegant, ideal pentru prieteni şi familie. De ce să iţi baţi capul cautănd cadoul potrivit pentru parinţii tăi de exemplu, acest coş are tot ce trebuie pentru a aduce fericire în ochii lor.

  Sau poate ai o mică afacere şi vrei să faci partenerilor de business sau angajaţilor o surpriză frumoasă? Iepuraşul gourmetgift te invită să alegi intre cadourile tradiţonale, exclusiviste sau cu buget redus. Mie mi-a placut foarte mult coşul Lumina, tradiţional, potrivit pentru oricine.

         Dacă ar fi să compun coşuri cadou, cu toate că oferta de pe acest site este mai mult decăt generoasă, as opta pentru două coşuri mai speciale. 
         Unul pentru o clasă de copii, unde în funcţie de numărul lor aş pune într-un coş de nuiele decorat cu un iepuraş de pluş ,figurine şi ouă de ciocolată cu surprize, baloane care atunci când vor fi umflate ar avea formă de iepuraşi şi câte un ou de lemn care va putea fi decorat de degeţelele lor mici după imaginaţia fiecăruia. Coşul ar fi larg , cu o fundă mare  cu motive naţionale, iar cadourile individuale, ambalate in hârtie creponată sub forma unei bomboane gigant, in interiorul căreia ar fi un produs dulce , oul de lemn şi balonul. M-aş prezenta cu acest coş la clasa fiului meu sau aş face o surpriză uriaşă aparând deghizată într-un iepure roz , dăruind fericire … unei clase de copii de la o şcoală specială, aşa cum fac la fiecare Crăciun… Le -aş spune o legendă chinezească conform căreia iepuraşul este o creatură drăguţă care trăieţte pe lună şi macină orez. E un lucru minunat , să-ţi deschizi inima … să dăruieşti din suflet şi sa primeşti în schimb … bucurie.
         Un alt coş ar fi pentru o vecină de pe scară, bătrână şi singură şi ar conţine alimente care în general se pun pe masa de Pasti. O sticlă de vin românesc,o cremă de la Farmec, o floare de primavară intr-un ghiveci mic, o pască, un cozonac ,  trufe de ciocolată, o cutie de fursecuri, o ulcica de miere si o conserva de carne categoria lux. Acest coş ar fi ambalat intr-o cutie de carton simplă decorata cu o funda de saten. Câtă fericire s-ar revărsa din inima ei !!!
  Tu ce coş cadou de Paşti vei oferi anul acesta? Iepuraşul Gourmetgift te ajută să faci alegerea perfectă.

  Be the first to comment on "Cel mai potrivit dar de Pasti, cosul cadou de la Gourmetgift.ro"

  Leave a comment

  Your email address will not be published.


  *