Femei pe bune, Lactacyd le cauta sa le premieze

Share the joy

Femei pe bune, Lactacyd le cauta sa le premieze

Bună draga mea,

dacă ai şti de când te caut, Lactacyd a lansat campania #femeipebune şi ne caută… da , pe noi, nu te uita în spate.

De ce tocmai pe tine?

pentru că nu ai puterea să te dai bătută, pentru că razi chiar dacă în spatele pleoapelor ai buchete de lacrimi, pentru că eşti o adevărată femeie pe bune.

Eu ştiu, eşti asemeni mie, orice ţi-a servit viaţa ai ştiut să decorezi, întotdeauna ai fost pozitivă şi ai înflorit zâmbete în jurul tău.

Cine are nevoie de o femeie care se crede puternică? nimeni nu vrea. Cu toţii o caută pe cea pe bune, nu pe cea care se preface.

Bărbaţii se aşteaptă că femeile să fie slabe şi vulnerabile. Atunci ele se prefac puternice si sunt false.

Ascultă-ma pe mine, fiind o femeie pe bune înseamnă că pot să mă apar că nu depind de nimeni şi sunt în măsură să îmi ofer sprijin mie şi oricui are nevoie. O femeie pe bune înseamnă că am propria mea opinie şi principii şi întotdeauna ţin la ele. Dar asta nu înseamnă ca sunt puternica, înseamnă doar ca știu ce vreau.

Uneori însă mă prăvălesc în spatele uşii închise şi simt ploaia sărată prelingandu-se pe lângă zâmbetul meu.

Şi atunci sunt o femeie pe bune şi ştiu că pot să cer ajutor şi mai ales ştiu că dacă o fac nu sunt slabă ci pur şi simplu am nevoie de altă persoană să fiu întreagă.

Dar poţi să fii puternică ca o femeie pe bune, încrezătoare, fericită, pozitivă, dispusă să iubească fără să ceară nimic în schimb .

Nu trebuie sa fii perfecta, femeile perfecte nu exista.

Suntem doar noi, femeile pe bune, conectate la realitate. Mame, fiice, surori , bunicuțe, mătuși, toate suntem pe bune, toate avem acel ceva fără care lumea din jurul nostru nu ar mai fi la fel.

Si pentru noi toate, Lactacyd a pregătit o mulțime de premii și surprize.

Hai , eu te-am nominalizat #femeiapebune,  pentru ca stiu ca esti. Nominalizeaza si tu pe cea  asemeni tie si castigati impreuna premii pe bune.

 

femei

 

2 Comments on "Femei pe bune, Lactacyd le cauta sa le premieze"

  1. Oare cine e perfect? Ce inseamna frumusetea? Frumusetea e in ochii persoanei care priveste. O femeie #pebune in opinia mea este o femeie cu un caracter puternic si principii sanatoase, naturala dar ingrijita, iubitoare si senzuala.

  2. Nu stiu cine defineste perfectiunea. Oare chiar exista? Eu zic ca nu. Pe mine asta ma face sa fiu femeie pe bune.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*