Farmec Repelent pentru țânțari și căpușe – review

Repelent
Share the joy

Farmec Repelent pentru țânțari și căpușe – review

Acum mulţi ani… vreo zece dacă stau să-i număr, m-a muşcat o căpuşă. Nici nu am simţit, dar ştiu sigur de unde am luat-o. Dintr-o pădure unde am mers la cules ciuperci. Aveam pantaloni lungi… cu toate astea era pe la jumătatea gambei, la spate. Nu am văzut-o nici la dus şi nu am simţit nici o jenă, abia după două zile mi s-a agăţat degetul în ea. Era deja umflată şi scârboasă.

Pe atunci nu ştiam că pot provoca atâtea boli, ştiam doar că dacă nu este extrasă corect rămâne capul sub piele şi te poţi trezi cu o infecţie de toată frumuseţea. Mi-a scos-o asistenta la cabinetul din cartier, mi-a făcut o injecţie şi cam asta a fost tot din ce îmi aduc eu aminte…

Şi din fericire pentru mine nu am avut nici un fel de urmări. În schimb am rămas cu o repulsie şi o fobie îngrozitoare.

Acum vreo trei ani au început să apară tot mai multe persoane muşcate de oribilă insectă şi a început să se mediatizeze bolile îngrozitoare pe care le transmit capusele. Chiar un prieten de familie a fost muşcat anul trecut în propia curte, iar cazul lui a fost foarte cunoscut pe plan local.

Anul acesta 2 căței ai unor rude și-au găsit sfârșitul după ce au fost muscați de căpușe. Şi atunci am început să mă îngrijorez din nou. Copilul meu se joacă mult în curtea bunicilor… aruncă papuceii şi aleargă în picioruşele goale prin iarbă innalta strigând ”gadia-gadia” … adică îl gâdilă . Va închipuiţi cât de îngrozită eram de fiecare dată când îl vedeam în iarbă. Am început să caut soluţii de combaterea căpuşelor să scap de stres şi frică, gândindu-mă tot timpul că cel mic va fi muşcat.

Repelent

Farmec Repelent pentru țânțari și căpușe

După multe căutări am găsit la Farmec un spray care costa doar 12 lei. E ușor de aplicat, nu miroase urât și ţine la distanţă orice insectă, nici măcar furnicile nu mai vin pe păturica atunci când îl folosim.

Produsul poate fi aplicat direct pe piele, haine, păturică, etc. și oferă minim 5 ore de protecție împotriva mușcăturilor de insecte (țânțari, căpușe, purici). Farmec repelent se poate folosi și pentru copii cu vârsta peste 2 ani. Se aplică de maxim 2 ori în 24 de ore.

Acesta conține un ingredient special, care acționează asupra receptorilor olfactivi ai insectelor, împiedicându-le să-și localizeze prada

În această vara, mulţumită soluţiei de la Farmec, voi putea să mă bucur şi eu alături de fiul meu de jocurile copilăroase, vom face un picnic în curte şi vom dansa în picioarele goale … fără frică temutele căpuşe.

E bine de ştiut că aceşti paraziţi se pot găsi oriunde este iarbă: parcuri, şanţuri, spaţii dintre blocuri, etc… Nu toate muşcăturile de căpuşe provoacă boli, dar nu e mai bine să previi decât să tratezi?

Şi pentru că se apropie zilele lungi, frumoase şi călduroase nu uitaţi să vă protejaţi voi şi cei dragi de înţepăturile insectelor.

Farmec Repelent pentru țânțari și căpușe îl găsiți la magazinul Farmec online.

3 Comments on "Farmec Repelent pentru țânțari și căpușe – review"

  1. Nu am stiut de aceasta solutie de la Farmec. Am sa o caut sa mi-o iau.

  2. Super tare.

  3. Ce tare, chair daca este un produs tipic romanesc se pare ca firma clujeana aduce ceva nou de fiecare data. Sper ca este eficient.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*