Top 3 produse Farmec pentru o manichiura impecabila

produse Farmec
Share the joy

Top 3 produse Farmec pentru o manichiura impecabila

” Mâinile reprezintă cartea de vizită a femeii” – Coco Chanel

Întotdeauna am spus că mâinile sunt cele care ne reprezintă. Cu ele mângâiem, semnăm, ne salutăm şi gesticulăm toată ziua, de aceea trebuie să fie îngrijite, cu pielea catifelată şi unghiile frumoasea. Astăzi vreau să vă prezint 3 produse Farmec, care costă extrem de puţin şi care vă pot oferi o imagine elegantă.

Peeling cuticular

Un produs care costă doar 10 lei, dar care vă scuteşte de multe neplăceri, cum ar fi răni sângerânde create de forfecuta de unghii şi chiar infectarea acestora.

Cu ajutorul peelingului cuticular de la Farmec se poate obţine un contur de unghie perfect, uşor şi în timp relativ scurt.

Cuticulele protejează rădăcinile unghiilor, însă cu timpul se usucă şi se exfoliază, dezlipindu-se de pe unghie, devenind inestetice. Uneori, cresc excesiv, lipite de unghie, stricând forma şi aspectul acesteia. De multe ori le curăţ cu forfecuţa sau cu un cuţitaş special, însă de când am descoperit acest produs, sănătatea şi aspectul unghiilor mele s-a îmbunătăţit semnificativ.

Peelingul cuticular de la Farmec are proprietăţi exfoliante foarte puternice. Acesta se întinde pe cuticulă cu ajutorul vârfului aplicator şi se aşteaptă 60 de secunde, timp în care dizolvă ţesutul în exces de pe suprafaţă unghiei. Apoi cu ajutorul unui beţigaş din lemn de cires se împing uşor cuticulele, astfel scăpăm de forfecuţa incomodă.

După utilizare şi împingerea cuticulelor, mâinile e clătesc din abundenta cu apă călduţă şi săpun.

Ideal a se folosi împreună cu uleiul pentru cuticule.peeling cuticular farmec

Dizolvant lac de unghii

Costă doar 3 lei. Îndepărtează uşor lacul de pe unghii, fără a fi agresiv cu pielea din jurul aceastora. E un produs eficient care îmi place mult.

Eu folosesc pentru îndepărtarea ojei discuri demachiante înmuiate în acetonă, în acest fel unghiile sunt gata de lăcuit, perfect curate și degresate. Folosirea unui tampon de vată îmbibat , poate lasa fire subțiri care îngreunează întinderea lacului de unghii.

Se poate folosi la ojele Farmec pentru a le reda vâscozitatea, când acestea se îngroașă. Se adaugă maxim 1-2 ml.

produse Farmec

Farmec Ultrarezistent – lac pentru unghii

Un lac pentru unghii pe care îl găsiţi la Farmec în diferite nuanţe. Al meu este numărul 28 şi este fără sidef.

Întradevăr este un lac rezistent. Se aplică pe unghia curată, începând din mijloc si apoi pe laterale. Se întinde frumos, uniform şi a rezistat intact pe unghii aproape 5 zile.

Preţul este în jur de 7 lei- 10 ml.

Această ojă am primit-o cadou chiar de la Farmec, acum câteva zile. Mie mi-ar fi plăcut o nuanţă de roşu sau una mai „tare”. Această este neutră, „cuminte”… ca sa zic asa şi o puteţi folosi oricând, în orice moment al zilei şi în orice ocazie. Are un luciu frumos iar în fotografie eu am aplicat 2 straturi de lac.

Farmec

Toate aceste produse le găsiți  în orice supermarket sau le puteți achiziționa online de pe site-ul oficial Farmec.ro.

Tu cum îți îngrijești unghiile?

Be the first to comment on "Top 3 produse Farmec pentru o manichiura impecabila"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*