O piele cu mult farmec pentru o vara cu mult soare

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

O piele cu mult farmec pentru o vara cu mult soare

Farmec

Soarele este izvor de sănătate pentu piele. Mângâierile lui produc vitamina D în organism, vitamină care ajută la fixarea calciului.
Chiar dacă ne place piela cu o tentă arămie, prioritatea noastră trebuie să fie păstrarea sănătăţii epidermei.

Eu v-am mai spus aici, pe blog că pielea are memorie, nu uită şi nu iartă, de aceea este foarte important să o protejăm şi împotriva efectelor mai puţin benefice ale soarelui.

Poluarea , subţierea stratului de ozon, alimentaţia, o hidratare incorectă, sunt unii dintre factorii care duc la îmbătrânirea pielii. Dacă pe lângă aceşti factori adăugăm efectele nocive ale razelor soarelui, obţinem o piele ternă, fără strălucire, îmbătrânita prematur şi cu riscuri foarte mari de îmbolnăvire.

Pielea este cel mai mare organ al omului. Ea ne apară de diverse infecţii şi boli cauzate de factorii externi. Atunci de ce să nu o protejăm cum se cuvine?

Farmec şi Gerovital, mi-au trimis acum ceva vreme câteva mostre pentru a încerca noile creme pentru… o piele fermecătoare.

Cum vara s-a încăpăţânat să întârzie, abia zilele trecute le-am deschis. Recunosc, că mai mult forţată de împrejurări . Dar să va povestesc…

Săptămâna trecută , după ce toate furtunile s-au liniştit, a venit dintr-o dată vara… cu bune şi cu rele, iar cele mai rele .. că eu şi fiul meu am ieşit în parc într-o dimineaţă pe la 10 şi ne-am ars puţin.

Astfel pot să vă descriu experienţă mea cu cele două produse care fac parte din gama Gerovital H3 DERMA+ SUN , gelul reparator după plajă şi crema nuanțatoare cu SPF50, care oferă pielii o tentă aurie.

 

Gel reparator dupa plaja, fata si corp

Prima dată am deschis gelul după plajă. Cu o consistenţă cremoasă, uşor albicios, reparator , care atenuează efectele negative ale agresiunii razelor solare, regenerează structura pielii, descongestionează şi reface funcţia de barieră a pielii dezhidratate.

Aplicat pe obrăjorii şi urechiuşele fiului meu, a atenuat roşeaţa imediat, calmand disconfortul pe care îl simţea şi rehidratand pielea în profunzime.

În câteva ore, pielea era perfectă, fără a avea urme roşiatice sau orice alt semn care să arate că a fost expusă la soare.

Deci , iată un produs care nu îmi va lipsi din geanta de plajă. Se poate aplică pe faţă şi pe corp şi va avea grija toată vara de pielea noastră.

Nu conţine parabeni, coloranţi sau parafină şi este special conceput pentru a reface funcţia de barieră a pielii deshidratate ca urmare a agresiunii radiaţiilor UV.

 

Crema fata anti-imbatranire, tenta aurie

Această cremă este recomandată în special persoanelor cu pielea sensibilă, predispuse alergiilor solare, cu fototip închis de piele. Poate fi folosită cu succes pentru prevenţia intoleranţelor solare, a petelor pigmentare, a fotodermatozelor etc.

Are un efect uşor astringent, în sensul că după aplicare , am simţit o uşoară usturime.

Are aspectul unui fond de ten, nu este fluidă ci cremoasă, se întinde uşor şi se absoarbe repede.

După aplicare tenul capătă strălucire şi un aspect sănătos, bronzat .

Cu un filtru de protecţie de 50 SPF poate fi folosită cu succes pentru prevenirea arsurilor solare.

Se aplică pe pielea uscată şi curată cu jumătate de ora înainte de expunere la soare.

Varianta tentă aurie este pentru pielea bronzată sau cu fototipul închis. Este pentru toate tipurile de ten( normal, gas, uscat), pentru o apariţie spectaculoasă pe plajă.

Nu conţine parfum, octocrylene, oxibenzona, ulei de parafină, parabeni, alcool.

 

piele

Cu Farmec  si Gerovital SUN , ai grija de pielea ta și fii spectaculoasa toată vara.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "O piele cu mult farmec pentru o vara cu mult soare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*