Esti ceea ce mănanci, fii Nutrivita

Share the joy

       Esti ceea ce mănanci, fii Nutrivita

Mancarea a fost, este si va fi pentru totdeauna singura placere a vietii care nu ţine de statut, avere sau cultură …  Dar v-aţi gandit vreodată ce este ceea ce punem in farfurie in fiecare zi ? In ultimul timp, tot mai mulţi intelegem ce inseamnă ”mens sana in corpore sano” si tot mai mulţi ne indreptăm spre o alimentaţie sanatoasă şi multă mişcare, inţelegand ca aceasta nu este un privilegiu , ci un ”drept” al organismului. Invătăm sa citim etichetele, să spunem ” nu” produselor contrafăcute şi să cumpărăm inteligent… Invătăm ce inseamnă produse dietetice si bio si cum să recunoastem un produs sănătos care să aduca un răsfăţ organismului, nu o corvoadă.Ştim acum cu sigurantă, importanţa menţinerii greutăţii si beneficiul pe care il are o alimentaţie săracă in grăsimi si zaharuri, dar dietele pot fi frustrante, nu ai voie una… nu poţi să inlocuiesti alta… senzaţia de foame te urmareşte pretutindeni rapindu-ti concentrarea si in cele din urmă, sfarşeşti căzand pradă tentaţiei…
Noi femeile incercăm mereu să ne apropiem de idealurile de frumuseţe. Ţinem diete, care mai de care mai obositoare sau mai defavorizatoare pentru organism, renunţand intotdeauna la ceea ce ne place cel mai mult… ciocolata, micile gustari dulci… Ca orice mămică, m-am confruntat şi eu cu probleme în revenirea la greutatea normală, după ce am născut. Căutand informaţii despre managementul greutaţii corporale am descoperit produsele Gerlinea, care s-au dovedit a fi un real ajutor pentru nevoile mele. Astfel am inceput sa inlocuiesc cate o masă cu un baton delicios de ciocolată care nu doar ca satisface toate nevoile organismului , avand toţi nutrienţii necesari, dar aduce si mulţumire papilelor gustative. Din gama Gerlinea am fost foarte incantată de batoanele cu ciocolată neagră si cele cu portocale, apoi am inceput sa cumpăr biscuiţii cu lamaie şi vanilie,pe care ii iau tot timpul in poşetă, astfel atunci cand sunt cu cel mic in parc nu sunt tentată sa iau o pungă de cipsuri şi să mă afund in ”ronţăială”.Cu Nutrivita programul meu de slăbire a dat roade  şi acum imbrac toate rochiile pe care le aveam inainte de a deveni mamă. Foarte mult m-a ajutat si îndulcitorul vegetal Stevia, astfel am inlocuit in totalitate zahărul rafinat , care nu doar că daunează siluietei dar afectează şi asimilarea calciului in organism. 1 linguriţă de indulcitor inlocuieste 1 linguriţă de zahăr şi contine numai 2 kcal ,(iar o linguriţă de zahăr tos are 36 kcal). Se poate folosi pentru indulcirea bauturilor calde si reci sau in diverse preparate in alimentaţia cotidiană. Eu il folosesc chiar si la prepararea dulceţei.

”Nutrivita este o companie de import si distributie de produse dietetice si bio. Infiintata in 2007, compania a castigat rapid o cota importanta de piata. Inca de la infiintare ne-am asumat  misiunea de a oferi unui numar cat mai mare de consumatori romani produse de calitate, care sa ii ajute sa-si mentina sau sa-si recastige starea de sanatate.” Aici veţi găsi foarte multe produse, de o calitate exceptională care vă vor ajuta in lupta contra kilogramelor si in mentinerea sanatăţii. Mărcile comercializate de Nutrivita sunt unii dintre principalii jucători pe piata mondială a nutritiei si produselor dietetice.

 

Be the first to comment on "Esti ceea ce mănanci, fii Nutrivita"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*