Ser de faţă Revolution Skincare, un prieten de nădejde în rutina de îngrijire a tenului

Revolution Skincare - seruri de faţă vegan
Share the joy

Ser de faţă Revolution Skincare – prieten de nădejde în rutina de îngrijire a tenului

Hey ladies, bine ați venit la primul articol beauty tips pe anul acesta. Astăzi vă vorbesc despre îngrijirea tenului după vârstă de 40 de ani, cu serurile de la Revolution Skincare.

Una dintre cea mai arzătoare dorințe a tuturor este să ne păstrăm imaginea tinerească pentru cât mai mult timp, cu o piele netedă și frumoasă, pentru ca atunci când anii încep să se adune, aceasta să nu trădeze acest lucru. Deși semnele îmbătrânirii tipice vârstei sunt inevitabile, cu puțină grijă și produse adecvate precum un ser de faţă din cele pe care vi le arat astăzi, putem încetini acest proces. Astfel, oricine poate arăta mai tânăr mai mult timp.

Revolution Skincare - seruri de faţă

Bineînțeles că nu există miracole, dar o persoană care și-a îngrijit pielea încă din adolescență sau hai să spunem din tinerețe, va avea o piele mai fermă decât cele care încep să se îngrijească când pielea are deja riduri profunde. Așadar indiferent în ce etapă a vârstei te afli, investește în sănătatea și frumusețea pielii tale, peste ani vei descoperii cât de bogată ești.

Oricum ar fi, nu este niciodată prea târziu să începi să ai grijă de tenul tău. Astfel că astăzi îți vorbesc despre rutină mea de îngrijire și despre câteva seruri fata din noua generație care sunt grozav de eficiente și nici nu costă o avere.

Ca regula generală o bună îngrijire a pielii include patru pași de bază: curățare, tonifiere, hidratare/îngrijire și protejare.

Curățarea tenului, cel mai important pas în rutină zilnică

Despre importanța demachierii am articole întregi pe blog și ori de câte ori am ocazia vă subliniez că acesta este probabil unul dintre cei mai importanți pași în îngrijirea pielii.

Pe lângă apa micelară, eu folosesc o perie curățare facială Foreo Mini pe care mi-am luat-o de pe Notino acum ceva timp. Cred că a fost cea mai inspirată achiziție și sunt foarte mulțumită de ea. Curăță delicat, dar temeinic impuritățile depuse adânc în epidermă, lăsând un ten mai sănătos și mai strălucitor.

A mea este cu baterii, dar cele noi apărute au acumulatori care se reîncarcă. Sunt ideale atât acasă cât și în călătorii pentru ca sunt ușor de transportat și folosit. Practic au mărimea unei dischete de bumbac.

perie curățare facială

Tonifiere și hidratare.

Utilizarea unui toner față este încă subestimată de o mare parte dintre femei. Cu toate acestea, o loțiune tonică este un produs esențial pentru a menține pielea netedă și fermă .

De obicei, cosmetologii îl recomandă imediat după curățare, chiar înainte de a aplica crema antirid sau serul de față.

Eu folosesc Vichy Pureté Thermale ce ajută la curățarea finală, la armonizarea și la înviorarea pielii. Este un produs apt pielii sensibile, dar îmi place delicatețea lui.

Revolution Skincare – seruri de faţă VEGAN

Multe femei caută produse confortabile care să le ajute în a-și simplifica rutina de îngrijire a pielii pentru a economisi timp fără că aceasta să fie afectată de utilizarea prea multor componente ce se regăsesc în compoziția cosmeticelor. Ei bine, un ser de față Revolution Skincare nu trebuie să lipsească din rutina zilnică a nimănui.

Revolution Skincare - seruri de faţă vegan

Îmi place mult textura lor. Nu încarcă deloc pielea, nu o lasă lipicioasă și se absorb imediat. În plus sunt vegan și cruelty free și multe dintre ele sunt apte tuturor tipurilor de piele.

Așadar peste pielea hidratată așez un ser pentru față care mi se potrivește mănușă: Revolution Skincare Hyaluronic Acid 2%. Acesta reține umiditatea în piele, prevenind astfel deshidratarea. Zi după zi, tenul își recapătă elasticitatea și catifelarea naturale.

Pentru a păstra hidratarea oferită de acest ser de față, eu obișnuiesc să aplic o cremă hidratantă neutră. Uneori CeraVe sau Vichy Aqualia Thermal Light.

Revolution Skincare 10% Niacinamide + 1% Zinc – ser de fata pentru minimizarea porilor

La îngrijire aș încadra un ser de față cu niacinamide, care din nou se potrivește tenului meu normal spre mixt.

Serul pentru ten cu pori dilatați Revolution Skincare 10% Niacinamide + 1% Zinc este ideal pentru îngrijirea zilnică a tenului gras, cu tendință spre imperfecțiuni, a căror apariție o previne cu succes.
În fiecare dimineață și seară pun câteva picături pe tenul curat și uscat și masez delicat. Tenul devine mai luminos, uniformizat și radios, iar utilizarea îndelungată duce la reglarea sebumului.

Revolution Skincare 5% Caffeine solution + Hyaluronic Acid – ser pentru ochi

Zona din jurul ochilor este adesea neglijată sau primește o îngrijire total neadecvată. Aici pielea are alte caracteristici decât oriunde pe față, gât sau decolteu, așadar are nevoie de o îngrijire cu produse dedicate. Serul Revolution Skincare 5% Caffeine solution + Hyaluronic Acid este genial pentru mine.

Acest ser cu acid hialuronic netezește ridurile din jurul ochilor, ajută la înlăturarea cearcănelor, reduce pungile de sub ochi și redă tenului aspectul odihnit, chiar și în diminețile în care o „noapte albă” și-ar pune amprenta pe față ta.

Folosiți protecție solară în orice anotimp!!!

Închei articolul reamintindu-vă că SPF-ul trebuie utilizat zilnic, atunci când ieșim afară, indiferent de vârstă și anotimp.

Soarele este unul dintre cei mai aprigi dușmani ai pielii. De aceea este extrem de important să folosim protecție solară tot timpul anului.

Ei bine, după 40 de ani, ar trebui să menținem acest obicei, dar cu un factor de protecție solară de cel puțin 30. Acum pielea ar trebui să fie mai protejată că niciodată.

Tu ai o rutină de îngrijire? Ce produse folosești?

Be the first to comment on "Ser de faţă Revolution Skincare, un prieten de nădejde în rutina de îngrijire a tenului"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*