Lumânări parfumate, un cadou simplu și elegant sau un decor parfumat

lumanari parfumate cu ceara de soia
Share the joy
 • 101
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lumânări parfumate, un cadou simplu și elegant sau un decor parfumat

Iată-ne aproape de sfârșitul lui ianuarie. Parcă mai ieri împodobeam bradul și deja suntem în căutarea cadourilor pentru ziua îndrăgostiților.

În articolul de astăzi nu o să vă vorbesc despre cadouri pe care le poți oferi cu această ocazie, cu toate că am câteva recomandări absolut geniale. O să mă opresc asupra unor lumânări parfumate și cum să decorați casa cu ajutorul lor dacă pregătiți o seară specială în care să vă surprindeți partenerul… nu doar de ziua îndrăgostiților, ci ori de câte ori vreți o atmosferă caldă, dulce și romantică sau din contra revigorantă și de impact.

milkhouse-candle-co-creamery-blue-sage-sea-salt-lumanare-parfumata-butter-jar

Lumânări parfumate, un decor simplu și elegant

Lumânările parfumate au fost întotdeauna aliații perfecți pentru a da un aer festiv casei, atât la diverse ocazii cât și zilnic pentru cei care adoră aromaterapia. Aceste tipuri de lumânări sunt ideale atunci când redesenați imaginea unei încăperi și sunt de asemenea o opțiune excelentă pentru a aduce un plus de frumusețe și elegantă în ocazii importante.

Ziua indrăgostiților, o cină oarecare sau celebrarea aniversării căsătoriei vor avea alt sens dacă sunteți înconjurați de atmosfera parfumată a unor delicate lumânări cu flacăra pâlpâind plăpândă. Așadar astăzi căutăm cele mai bune idei pentru a decora cu lumânări parfumate și a transforma o seară banală într-una de neuitat.

Bine… acum ce să zic? cei mai mulți oameni obișnuiți să aibă astfel de lumânări în casă îți vor spune că au arome și esențe care permit că starea de bine și pacea interioară să capete noi dimensiuni.decor lumanari parfumate

Pentru mine aromaterapia este pseudoștiință. Această evidențiază puterea simțului olfactiv pentru a stimula funcțiile corpului la un nivel extrasenzorial. Astfel, utilizarea uleiurilor esențiale extrase din frunze, flori, rădăcini și tulpini pot fi folosite singure în terapiile de relaxare, dar și în producerea unor tipuri de lumânări parfumate. Când acestea ard, uleiurile volatile se răspândesc cu ușurință în aer, creând o atmosferă parfumată care inspiră liniște pentru oricine se află în încăpere.

Eu nu am ales niciodată parfumurile de cameră sau lumânările parfumate după criteriul aromaterapiei, întotdeauna m-am axat pe miresmele care îmi plac. Ba în ultimul timp am ales lumânări parfumate care au o imagine luxuriantă și pot fi folosite ca decor. Îmbinând o estetică desăvârșită cu un parfum amețitor, Yankee Candle mă țin sub vraja lor.

Yankee Candle

Ce tipuri de lumânări parfumate alegem pentru ziua îndrăgostiților

Cu ajutorul lumânărilor poți face ca orice încăpere și chiar terasă să aibă un parfum romantic ca și cum ai fi pus petale de trandafir peste tot.

Pe lângă alegerea aromei potrivite, putem alege lumânări de diferite dimensiuni și să le așezăm intercalate, astfel încât mireasma lor să fie intensificată de orice adiere.

Așadar dacă plănuiți o cină romantică, vă recomand să alegeți fără ezitare să înfrumusețați camera sau măcar masa cu lumânări parfumate.

De exemplu, aromele de căpșuni sau iasomie sunt recomandate chiar și de către specialiști pentru o întâlnire de Valentine’s Day , dar eu îți recomand să alegi lumânări parfumate cu aromă de scorțișoară. Yankee Candle au atât de multe arome amețitoare, încât eu mă hotărăsc cu greu și de fiecare dată sfârșesc prin a adaugă măcar două în coșul de cumpărături.https://www.notino.ro/yankee-candle/

Pentru o stare de liniște și o atmosferă confortabilă și relaxantă, eu folosesc lumânari votive Yankee Candle Dried Lavender & Oak ce parfumează casa cu o aromă minunată și sunt ideale când citesc sau în după-amiezile târzii.

Se spune că scorțișoara este una dintre aromele care transmite mai multă căldură şi senzualitate. În acest fel, lumânările care au acest parfum foarte fin și delicat, vor fi perfecte pentru a crea atmosfera spectaculoasă indiferent ce sărbătorești.

Yankee Candle Cinnamon Stick

Câte lumânări alegem pentru a crea atmosfera romantica

Desigur nu este necesar să plasăm lumânări parfumate în fiecare colț al casei, dar nici să avem doar una. De fapt, dacă alegem să aprindem mai multe, primul lucru la care ar trebui să ne gândim este cum se combină aromele.

La fel ca și la parfumuri, notele olfactive se combină între ele pentru a crea o aromă seducătoare. Un buchet alcătuit din note de vanilie, lemn de santal și fructe de pădure va fi de ajuns.

Limitați-vă la trei sau patru distribuite în jurul camerei și una în mijlocul mesei.

Și pentru o cină în familie este de ajuns același număr. De această dată alegeți arome fresh sau gurmande precum cireșe și ciocolată sau o combinație de citrice.

Lumânări parfumate un cadou genial

Desigur lumânările parfumate pot fi un cadou de senzație pentru orice ocazie. Cele de la Bath & Body Works de exemplu transformă orice casă într-un cămin confortabil. Designul modern și original al lumânărilor aduce un element decorativ inedit și elegant care poate fi oferit în dar ori de câte ori nu ai altă idee.

Nu o să îți vină să crezi, dar sunt lumânări cu ceară de soia. Lumânările din ceară de soia oferă bucuria unor momente plăcute, fără funingine inutilă, dar cu o aromă la fel de intensă. În plus pot fi oferite prietenilor care au adoptat un stil de viață vegan, bazat pe principii cruelty free.

lumânări cu ceară de soia

Yankee Candle au arome extraordinare, curate și persistente, care înnobilează fiecare interior. Lumânările conțin cantități mari de uleiuri aromatice și de extracte naturale.

Un astfel de cadou va încânta pe oricine. Edițiile speciale de Crăciun Yankee Candle sunt extrem de populare, iar lumânările de ceară Yankee Candle, seturile cadou Yankee Candle sau parfumurile pentru mășină de la acest brand sunt adorate de toată lumea.

 • 101
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Lumânări parfumate, un cadou simplu și elegant sau un decor parfumat"

 1. Si mie imi plac tare mult lumânarile parfumate ❤

 2. Îmi plac lumânările parfumate,mulțumim pentru sfaturi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*