O gradina de vis cu unelte Makita

unelte Makita
Share the joy

O gradina de vis cu unelte Makita

Daca vrei o gradina vesnic verde nu trebuie decat sa plantezi cativa copacei tuia si sa ii tunzi in forme dorite. Pentru modelarea coroanei foloseste un fierastrau electric. Acesta este ideal pentru ingrijirea si toaletarea arborilor dar si a gardului viu care ar contempla tacut , tuns si ingrijit, pe marginea aleilor pietruite, pasii nostri in noptile tarzii de mai…

Tot acum, pana la sfarsitul lunii octombrie si poate o saptamana in noiembrie, daca timpul  tine cu .. gradinarul, este perioada ideala pentru a insamanta gazonul, chiar daca prinderea este mai lenta decat primavara, acesta rezista mai bine perioadei reci, decat lipsei de umiditate, are timpul necesar de a se instala inaintea de venirea iernii fiind avantajat in momentul incoltirii, primavara. Secretul unui gazon perfect sta in tunderea acestuia. Pe piata este o gama larga de masini de tuns iarba.

Pentru a obtine densitatea si aspectul unui covor vesnic  verde, tunderea gazonului se face o data pe saptamana. Alegeti o masina cu rezervor pentru iarba tunsa , cu roti ergonomice si usor de manevrat. Masina electrica de tuns iarba Makita are o constructie specifica pentru asigurarea fluxului de aer si a racirii optime, sasiu de metal , roti cu design original cu bolturi de fixare cu rulmenti, carcasa personalizata Makita si parghie de blocare. Cu aceasta masina de tuns iarba veti avea un gazon perfect. Nu va ramane decat sa alegeti o mica fantana arteziana si cativa trandafiri agatatori cu ajutorul carora sa faceti cateva bolte peste potecile strajuite de un gard viu, frumos ingrijit.

Chiar daca a venit toamna si frunzele ruginii acopera pamantul reavan, iar coltul ierbii s-a invelit cu petale de crizantema , pentru a avea o gradina frumos amenajata , aceasta trebuie ingrijita tot timpul. Pentru toate operatiunile de amenajare exterioara magazinul online gtools.ro va pune la dispozitie cele mai de calitate unelte. Produse profesionale, pe care le poti plati in patru rate fara dobanda, cu livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 349 de lei si garantia de a putea returna produsul in 30 de zile, daca v-ati razgandit.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*