Cum alegi cel mai bun service auto pentru masina ta, daca locuiesti in Bucuresti zona sud

Share the joy

Cum alegi cel mai bun service auto pentru maşina ta, dacă locuieşti în Bucureşti, zona sud

Revizia maşinii poate fi o sarcină care la un moment dat îţi poate salva viaţa. Mulţi dintre noi încercăm să o evităm dar, adevărul este că revizia autoturismului este absolut necesară, măcar la schimbarea anotimpurilor sau înainte de concedii şi călători lungi cu maşina, fără să vorbim de cele obligatorii. Însă când simţi că ceva nu mai funcţionează cum trebuie, nu este voie să mai amâni şi cel mai bine este să te prezinţi la un service auto.

Revizii tehnice

Obiceiul de a face revizii periodice maşinii, ne poate scuti de multe neplăceri şi chiar ne poate ajuta să salvăm buzunarul pentru că poate preveni defecţiuni majore, care ar fi depistate din timp la revizii şi înlocuirea pieselor cu probleme. În acest sens trebuie să apelezi la un service auto care să facă o diagnoză corectă şi astfel vei preantampina dezastrul, care de cele mai multe ori este… financiar.

Atunci când consideri că este timpul să supui autoturismul unei revizii generale sau poate doar vrei să schimbi uleiul sau filtrele de ulei, aer si carburant, sa verifici plăcuțele de frână, care periodic trebuiesc schimbate precum și discurile de frână, bujii, becuri, siguranţe sau alte elemente, trebuie să cauţi un service auto de încredere!

Până și anvelopele trebuiesc schimbate la un service auto care poate face acest lucru rapid și sigur.

Dacă locuieşti în capitală unde sunt atâtea oferte, te sfătuiesc să te interesezi mai întâi de aparatura disponibilă, posibilitatea de a-ţi aduce piese originale dacă este nevoie, personal calificat, oferirea unei garanţii, locaţie aproape de casa ta dar, mai ales preţurile trebuie să fie corecte, ajustate serviciilor pe care le oferă.

Marathon Service auto Bucuresti sector 4, de exemplu, este cel mai bun din acea parte a oraşului. Dacă locuieşti în zona de sud, Berceni, eşti foarte aproape şi poţi apela cu încredere la ei căci clienţii care le-au trecut pragul sunt extrem de mulţumiţi de serviciile lor şi îi recomandă. Chiar şi eu am aflat despre ei de la un prieten bun care şi-a reparat maşina aici în urmă unei avarii.

Acest service este autorizat să repare şi să ofere revizii oricărui tip de autoturisme, inclusiv SUV-urilor şi autoutilitarelor, de aceea au întotdeauna oferte speciale pentru revizii auto multimarca.
Totodată este unul dintre puţinele service auto Bucuresti care oferă o gamă variată de servicii de calitate pentru maşina ta, indiferent de marca acesteia. Printre serviciile oferite de specialiştii de la Marathon Service auto se numără: mecanică, electrică, tinichigerie şi vopsitorie, geometrie, instalație aer condiţionat şi multe altele.

Service Auto Marathon se remarcă prin echipamentele şi utilajele folosite, acestea fiind de ultimă generaţie dar şi prin toată documentaţia necesară reparării oricărui tip de autovehicul, de care aceştia dispun.

service auto

Reparaţii de tot felul

Acest service auto Bucureşti, lucrează în parteneriat cu firmele de asigurări pentru o decontare directă a sumelor necesare pentru reparaţii, în cazul daunelor. Tot ei se ocupă şi de întocmirea dosarului de constatare la centrul de daune, oferind consiliere calificată.

Aşadar indiferent dacă este vorba de RCA-ul obligatoriu sau de CASCO clienţii cu daune, nu vor fi nevoiţi să facă drumuri inutile pentru a deconta serviciile în cazul în care este nevoie, toate acestea se fac direct în service, astfel scăpaţi de bătăi de cap, nervi şi stres dar, mai ales de drumuri inutile între instituţii sau sedii ale asiguratorilor.

Dacă autoturismul tau a suferit daune în urma unui accident, după efectuarea reparației îţi poţi lua imediat maşina din service, fără să fii nevoit să aşteptaţi decontarea daunei din partea companiei de asigurări, cum se întâmplă prin alte locuri.

Toate piesele folosite la reparaţii sunt de cea mai bună calitate, originale şi omologate RAR. Astfel nu trebuie sa fii niciodată îngrijorat că vei putea avea probleme și cu siguranță piesele înlocuite aici vor dura mulţi ani.

De la service auto Marathon, toţi clienţii pleacă mulţumiţi!

Pentru că toţi clienţii să plece satisfăcuţi şi să revină cu încredere ori de câte ori au o problema, service auto Marathon nu face compromisuri când este vorba de calitate. Personalul calificat vă oferă servicii la standarde de calitate ridicate şi în acelaşi timp la preţuri avantajoase, atât la manoperă cât şi la piesele de schimb.

4 Comments on "Cum alegi cel mai bun service auto pentru masina ta, daca locuiesti in Bucuresti zona sud"

  1. REspect cu sfintenie calendarul reviziilor. Paza buna trece primejdia rea.

  2. Sunt foarte ok preturile la revizii auto la Marathon, eu mi-am facut revizia la o Skoda Octavia cu 400 lei. Recomand

  3. Foarte bun articol. Habar nu aveam de acest service. Sunt lucruri noi pe care le invatam. E foarte important ca fiecare om sa faca revizii cat mai dese si ITP-ul la 2 ani conform legii. Din pacate au existat mult cazuri in care multi soferi au circulat cu ITP expirat s.a.m.d.

  4. Barascu Violeta Ramona | ianuarie 30, 2017 at 10:18 am | Răspunde

    Ma bucur ca am citit articolul tau, acest service este exact ceea ce aveam nevoie in aceasta perioada, multumesc pentru pont.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*