R.C. și THIEVES, două uleiuri esențiale Young Living, ce te scapă de răceală și îți cresc imunitatea

uleiuri esentiale Young Living
Share the joy
 • 168
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

R.C. și THIEVES, două uleiuri esențiale Young Living, ce te scapă de răceală și îți cresc imunitatea

Bună draga mea, astăzi îți vorbesc despre acel aspect atât de urât de noi mămicile: răcelile repetate la copii, dar și despre remedii naturale care te scapă de acestea.

Odată cu începerea noului an școlar, schimbarea temperaturilor și contaminarea cu diverși agenți patogeni, observăm o explozie de îmbolnăviri în rândul micuților. Pentru mine răceala copilului meu vine la pachet cu o grămadă de probleme. Cel mic nu acceptă pastilele de nicio formă și întotdeauna o răceală se complică în otită și laringită, astfel încât am început să caut alternative să nu ajung acolo și să fac ceva să îmbunătățesc imunitatea tuturor din casă.

Corpul uman este un mediu ideal pentru microbi, care se multiplică fără probleme, cauzând diverse boli de la răceli ușoare, la infecții interne. Cu toate acestea, natura ne-a furnizat un sistem complet de apărare al căror obiectiv principal este să ne protejeze. Acesta este sistemul imunitar.

La copii sistemul imunitar nu este pe deplin dezvoltat, de aceea este nevoie de o alimentație sănătoasă care să aducă un aport optim de vitamine ce va susține funcția acestuia.

Strategiile care contribuie la îmbunătățirea sistemului imunitar atât la adulți cât și la copii sunt eficiente atunci când luăm în considerare factori precum reducerea stresului, o alimentație sănătoasă și multă mișcare în aer liber etc. Dar deosebit de eficientă este utilizarea aromoterapiei.

uleiuri esențiale Young Living

Uleiurile esențiale și aromaterapia

Aromaterapia este folosirea uleiurilor esențiale extrase din plante, prin diferite mijloace, pentru îmbunătățirea sănătății și stării de bine.

Uleiurile esențiale sunt un miracol al naturii. Fiecare strop de ulei valorează greutatea sa în cel mai prețios metal, căci ele pot ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar în mod natural. Sistemul imunitar este o barieră care protejează organismul împotriva infecțiilor și a bolilor. De aceea este atât de important să ne asigurăm că acesta este puternic și invincibil în lupta cu virușii, deoarece sistemul nostru imunitar este o parte importantă a sănătății noastre generale.

În timpul schimbării anotimpurilor sistemul imunitar devine puțin „distras” și organismul este mai vulnerabil. Acest lucru se întâmplă toamna și primăvara, dar o imunitate „educată” din timp ne va scuti de aceste suferințe.

Sistemul imunitar este primul nostru aliat împotriva infecțiilor sezoniere. Din fericire, proprietățile uleiurilor esențiale vă pot ajuta să o consolidați pentru a petrece iarna fără probleme!

ulei esențial THIEVES Young LivingEu de abia am descoperit uleiurile esențiale Young Living. Habar nu aveam de existența lor până acum ceva vreme, dar mergeam la o prietenă în casă unde totul părea să aibă o mireasma liniștitoare. Ulterior mi-am dat seama că era diffuser-ul care răspândea vaporii binefăcători și parfumați.

Uleiurile esențiale sunt antivirale și antibacteriene prin natura lor. Doar câteva picături de ulei esențial sunt suficiente pentru a combate și a distruge microorganismele din aer și chiar de pe suprafețe. Uleiurile Young Living pot stimula sistemul imunitar, cresc producția de celule autoimune și stimulează sistemul limfatic pentru a elimina toxinele.

Aromaterapia este un vindecător incredibil. Această susține și stimulează bunăstarea imunității și a minții și a corpului, iar principalul „motor” al aromoterapiei sunt uleiurile esențiale, care sunt extrase din diferite părți ale plantelor și au incredibile proprietăți de vindecare . Mai mult, unele uleiuri esențiale susțin sistemul imunitar prin calmarea sistemului nervos și reducerea stresului.

Multe uleiuri esențiale sunt unele dintre cele mai cunoscute metode ce ajută la lupta împotriva răcelii și gripei. Acestea sunt rodul unei lungi experiențe de cercetare. Pure, extrase la rece, au o putere reactivă impresionantă, de aceea trebuie să respectați cu scrupulozitate dozele recomandate pe kg/corp. Excesul nu ar aduce nimic mai mult terapeutic, dar ar putea provoca reacții adverse nedorite.

THIEVES Young Living, pentru o imunitate de fier

THIEVES este cunoscut pentru amestecul său de uleiuri antibacteriene și antivirale: cuișoare, lămâie, scorțișoară, eucalipt și rozmarin. Puternic dezinfectant, stimulează sistemul imunitar și sistemul limfatic.

Acest amestec de uleiuri a fost inspirat de legenda a patru hoți francezi din secolul al XV-lea care au folosit o combinație specială de condimente și uleiuri botanice, cum ar fi cuișoarele și rozmarinul, în timp ce furau din morminte fără să se îmbolnăvească. Toată lumea voia să știe cum aceștia puteau să atingă corpurile infestate cu ciumă, fără a se molipsi de boala mortală. În cele din urmă, hoții au fost capturați și au primit pedepse dure pentru crimele lor, dar judecătorul le-a oferit o pedeapsă mai ușoară în schimbul dezvăluirii secretului care i-a protejat de ciumă…

Așa a apărut THIEVES, unul dintre cele mai bine vândute produse Young Living, proprietățile lui binefăcătoare fiind aclamate de mămici din întreagă lume.

Cum se utilizează uleiul esențial THIEVES Young Living
 • Pe piele – prin diluarea cu ulei vegetal poate fi aplicat direct pe tălpile picioarelor pentru a susține sistemul imunitar, în special în timpul iernii.
 • Pentru durerile de cap se ia o picătură pe limbă și apăsați puternic pe cerul gurii. Pentru durere de dinți frecați o picătură pe zona afectată; Pentru albirea dinților și tartrului.
 • Prin difuzie: cu ajutorul difuserului (10 până la 15 picături), pentru a dezinfecta orice suprafață.
 • Prin inhalare directă: puneți două picături în palmă unei mâini și frecați cu cealaltă și respirați.

R.C. Young Living, ulei esențial ce elimină răceala

R.C. este prescurtarea de la respiratory congestion și este un amestec de uleiuri esențiale care include: Lavandă, Mentă, Mirt, Pin, Chiparos, Măghiran, Molid și Eucalipt

R.C ajută atât la menținerea sănătății sistemului respirator și la vindecarea afecțiunilor respiratorii. De asemenea, este recomandat pentru întărirea sistemului imunitar și energizare.

Printre proprietățile terapeutice dovedite, uleiul esențial R.C. este expectorant, decongestionant, antiseptic, antiviral, antibacterian și antiinflamator.

Cum se utilizează uleiul esențial R.C. Young Living

Se diluează o parte din amestecul de uleiuri esențiale R.C. cu o parte de ulei vegetal. Apoi se difuzează, inhalează direct sau se aplică pe piept, gât sau în zona sinusurilor, fiind cel mai bun ajutor în toate afecțiunile tractului respirator.

Dacă doriți să încercați pe propria piele efectele miraculoase ale acestor uleiuri esențiale de la Young Living vă las un ID de membru 15046434 care se poate folosi pentru înregistrare ca să se poată lua produsele la preț de distribuitor.

Voi cum susțineți imunitatea copiilor voștri?

***Produsele le puteți achiziționa de AICI și mai multe informații despre miraculoasele uleiuri esențiale puteți găsi AICI.

 • 168
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "R.C. și THIEVES, două uleiuri esențiale Young Living, ce te scapă de răceală și îți cresc imunitatea"

 1. Multumesc pentru recomandare.

 2. Dacă vreți ceva 100% natural și eficient, le puteți cumpăra cu încredere, la mine funcționează foarte bine 😊😊

Leave a comment

Your email address will not be published.


*