Despre moda si nu numai

Share the joy

Coco Chanel ,considerată una dintre cele mai mari creatoare de modă ale secolului al XX-lea spunea

“Moda trece, stilul este pentru totdeauna…” 

Stilul personal, este o reflectare a propiei persoane, de aceea este unic, toti il avem si nu trebuie sa-l confundam cu moda… Individualitatea fiecaruia este insasi modul in care persoana se exprima… prin cuvinte, accesorii, vestimentatie… mod de a gandi. Odata ce ai aflat cum sa fii TU  arata-le cu mandrie si celor din jur… Fii tu insusi … Subjuga-i si acapareaza-i cu personalitatea ta…
Poarta haine care te fac sa te simti in largul tau, fii un spirit liber si alege acele obiecte vestimentare care te definesc cel mai bine.
La fel se intampla si cu bijuteriile. De ce sa cumperi tot felul de gablonturi care nu se potrivesc stilului tau sau nu au culorile preferate sau sunt prea largi, prea mici si au multe cusururi ascunse.  Podoabele poti se ti le faci singura, acum se gasesc accesorii potrivite pentru a-ti face bijuterii fabuloase… cate una pentru fiecare zi, unice, exact asa cum esti tu.
Pantofii si posetele nu se mai asorteaza intre ele sau cu nuanta curelei. Rochia nu trebuie sa aiba lungimea dictata de moda, ci lungime potrivita pentru ocazia la care o porti. Sandalele nu trebuie sa fie identice cu cele de pe coperta revistei de luna trecuta, la ce ti-ar folosi daca nu te simti bine in ele?
Cu alte cuvinte moda e trecatoare si nu-i „frumos ce e frumos, ci e frumos ce-ti place tie”…

Be the first to comment on "Despre moda si nu numai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*