Am testat 4 produse din noul catalog Farmasi

catalog farmasi 2020
Share the joy
 • 63
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Am testat 4 produse din noul catalog Farmasi

Farmasi este o companie de produse cosmetice, makeup, îngrijire a pielii și a corpului care are sediul central în Turcia. Produsele de o calitate înaltă, care sunt cruelty free sunt foarte accesibile ca preț dar sunt și foarte bune la folosit.

Farmasi este pe piață de peste șaizeci de ani și produsele lor sunt foarte deosebite în ceea ce privește calitatea, având reguli stricte de producție care îndeplinesc toate standardele europene de calitate.

Când vine vorba de machiaj pentru mine contează calitatea şi trebuie să mărturisesc că sunt o mare fană a produselor cosmetice Farmasi încă de anul trecut de când s-a relansat brandul în România. De ce? Simplu! Sunt la fel de bune ca produsele makeup scumpe și mă înțeleg bine cu ele sau mă rog, cu cele pe care le am eu. Nu am testat foarte multe, dar am câteva favorite: blush-ul Terracotta, Crema BB, rimelurile sau rujurile mate.

Din noul catalog am încercat :
 • Mascara ZEN Extension Lash
 • Creion dermatograf Negru
 • Oja din colecția Nude nuanța Ballerina 03
 • Lac tratament pentru albirea unghiilor

Toate aceste produse drăguțe au venit într-un portfard auriu care a devenit imediat preferatul meu pentru a purta în poșetă toate produsele makeup de care am nevoie zilnic.

De-a lungul timpului am fost atât de impresionata de fiecare produs pe care l-am încercat încât pot să spun în modul cel mai serios că sunt mult mai de calitate decât multe produse pe care le poți lua din supermarket și au prețul mai mic.

Experiența mea cu aceste produse este fantastică și de asemenea ştiu că foarte multe fete le recomandă pe Instagram. Pentru mine, produsele de machiaj Farmasi, pe lângă faptul că sunt super ieftine sunt și simplu de procurat și le poți găsi oricând răsfoind catalogul online și tot aici te poți înregistra și comanda ce dorești tu.

Te asigur că la Farmasi veți găsi totul, de la baze de machiaj și fonduri de ten, la palete de farduri și rimeluri care fac genele spectaculoase chiar și parfumuri. Folosindu-le vei arăta perfect de fiecare dată.

Mascara ZEN Extension Lash

Eu folosesc foarte mult rimel. Practic nu cred că am vreo zi când nu aplic rimel pe gene.

Mascara ZEN Extension Lash are o perie profesională din silicon ce permite separarea genelor, definește și alungește pentru a da profunditate privirii.

Pentru mine este suficient pentru ca sunt o norocoasă cu gene lungi și curbate. Practic aceasta mascara le îmbracă și le separă pentru un machiaj reușit.

Creion Contur Express rezistent la apă

Prima dată am încercat un creion din acesta în nuanța #metallic Green și pentru că mi-a plăcut cum se așează și rezistență acestuia, de această dată am optat pentru nuanța 01- Black.

Se aplică ușor, nuanțele sunt este pigmentate și rezistă câteva ore bune fără să migreze. Eu folosesc o bază de machiaj tot de la Farmasi și pudra fixatoare. Așa că machiajul ochilor poate rezistă mai bine de jumătate de zi.

creion ochi farmasi

Lac pentru albirea unghiilor

Acesta încă nu l-am folosit pentru că eu port unghiile cu protecție gel de ani de zile. Însă am folosit oja cu aspect lucios pentru că formulă este atât de blandă încât nu a stricat luciul gelului și pentru un weekend chiar am purtat-o cu mândrie.

inscrieri farmasi

Oja din colecția Nude nuanța Ballerina 03

Oja e foarte frumoasă și are un luciu aparte. Are o periuță fină, lată, care ușurează mult aplicarea și acoperă dintr-un singur strat.

Oja din colecția Nude nuanța Ballerina 03Pentru că am purtat-o peste manichiura cu gel nu pot spune cat de rezistentă este, unghia comportându-se diferit, dar producătorul garantează peste 7 zile de manichiura impecabilă și tind să cred că aşa este pentru că la mine nu s-a ciobit deloc.

Voi ce produse Farmasi folosiți? Care vă sunt cele mai dragi?

catalog farmasi 2020

 • 63
 •  
 •  
 • 1
 •  

Be the first to comment on "Am testat 4 produse din noul catalog Farmasi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*