Oje semipermanente Mounli, culori moderne pentru manichiuri impecabile

oje semipermanente Mounli
Share the joy
 • 90
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Oje semipermanente Mounli, culori moderne pentru manichiuri impecabile

Hello ladies,
astăzi avem un articol tip nail art cu și despre oje semipermanente Mounli. Acestea sunt absolut superbe, au făcut senzație printre manichiuriste vara aceasta și m-au cucerit în totalitate și pe mine.

Pe canalul meu Youtube aveți deja un clip cu un unboxing și un swatch la primele oje Mounli pe care le-am primit de la echipa care a adus acest brand în România, aceștia făcându-mi onoarea de a mă numi ambasador al frumuseții pe care ei o imprimă unghiuțelor noastre. În zilele următoare va apărarea un nou clip despre introducerea culorii sub cuticulă și prezentarea altor culori, la fel de minunate ca primele, pe care desigur că vi le arăt și în acest articol.

oja semipermanenta Mounli

Oja semipermanentă, un trend care a cucerit toate femeile la nivel global

Indiferent de vârstă sau statut social, toată lumea poartă manichiuri semipermanente foarte elaborate, unele cu design-uri creative și unice realizate cu tatuaje sau pictate, altele cu nuanțe surprinzătoare și o strălucire fără egal.

Mounli ne oferă posibilitatea de a avea cele mai trendy manichiuri 2019 deoarece am descoperit că au o gama unică de oje, pe care nu am mai văzut-o nicăieri, dar și cele mai frumoase și moderne culori.

Astăzi sunt extrem de multe saloane profesionale unde puteți obține o manichiură semipermanentă, dar tot mai multe persoane îndrăznesc să facă acest pas acasă pentru a economisi timp și bani, dar mai ales pentru că noile oje sunt tot mai simplu de folosit și cu puțină îndemânare și răbdare puteți avea manichiuri impecabile care să dureze până la patru săptămâni, dacă alegeți produsele Mounli.

De fapt, mie personal mi se pare că este mai ușor să ai o manichiură semipermanentă decât cea tradițională cu ojă simplă, iar ojele de la Mounli ușurează extrem de mult realizarea unei manichiuri impecabile.

Oja semipermanenta polimerizează doar sub lampă UV / LED, așadar dacă murdărești cuticula sau greșești modelul poți corecta cu un bețigaș de portocal fără să murdărești sau să distrugi celelalte unghii.

Realizarea unei manichiuri semipermanente este acum mult mai rapidă datorită noilor lămpi LED care polimerizeaza in 30 de secunde și nu trebuie să aștepți ca fiecare strat să se usuce precum la oja normală. Pur și simplu aplici ojă, usuci în lampă și într-un minut ai unghia cu o manichiură superbă.

Ojele Mounli se usucă în ambele tipuri de lampă și m-au surprins până la cel mai mic detaliu, iar eu nu folosesc chiar orice fel de ojă… de-a lungul timpului am ales doar produse premium care să nu producă alergii și să mă ajute să obțin rezultatele cele mai bune.oje semipermanente Mounli, swatch

De ce sunt ojele Mounli atât de speciale?

Cosmeticele naturale câștigă tot mai mult teren, captând atenția consumatorului, însă când vine vorba de oje, puține produse sunt atât de safe precum sunt ojele Mounli. Aceste oje nu au substanțe chimice periculoase sunt cruelty free și totodată apte pentru persoanele care duc un stil de viață vegan.

Cruelty free se referă la acele produse care nu au fost testate pe animale, indiferent de compoziția lor, iar eticheta vegan este lipită doar pe acel produs 100% cu ingrediente vegetale, fără compuși de origine animală sau derivați ai acestora.

Cosmeticele vegane au numeroase avantaje, iar cea mai importantă este că în ansamblu reduc la maximum probabilitatea de a cauza probleme pielii. Acest lucru este interesant mai ales în cazurile când ai pielea sensibilă si cunoastem cu toate cate cazuri de alergii sunt de la gelurile made in China. În plus, sunt hipoalergenice și respectă 100% natură corpului și a mediului.

Mounli a optat pentru a se alinia la această tendința vegană, iar produsele lor sunt o inovație a unei oje semipermanente care combină culoarea și ingredientele vegetale, non alergenice, într-un singur produs ce lasă unghiile îmbrăcate într-o culoare surprinzătoare și o manichiură impecabilă care durează până la 4 săptămâni.

oje semipermanente Mounli

Cum realizăm o manichiură cu ojă semipermanentă

Pregătirea unghiilor și cuticulelor sunt primii pași care dacă sunt făcuți corect, duc la o manichiură durabilă și păstrează unghiile sănătoase.

Înainte de aplicarea bazei este necesar să luați luciul unghiei cu un buffer, să curățați și să dezinfectați bine întreaga zonă și dacă obișnuiți, să îndepărtați cuticulele. Eu de exemplu folosesc pentru acest pas un bit diamantat și freza electrică.

Unghiile pot fi dezinfectate cu alcool sau prin spălarea mâinilor cu apă și săpun și lăsându-le apoi să se usuce bine. Iar pentru a băga culoarea sub cuticule ai nevoie de o spatula/ pusher (împingător de cuticule) din oțel inoxidabil și o pensulă subțire.

După ce cuticulele sunt îndepărtate și suprafața unghiilor mătuită se aplică soluțiile pregătitoare, precum nail prep și primer. Eu le folosesc pe ambele, dar unele tehniciene aleg să folosească doar una dintre acestea.

Trebuie să vă spun că Mounli are o colecție completă și puteți să vă alcătuiți un KIT ojă semipermanentă după propriul plac, pornind de la Base Coat, alegând una sau mai multe culori și terminând cu Top Coat.

oja semipermanenta termica

Oje semipermanente Mounli, review

Produsele sunt impecabile din orice punct de vedere. Ojele se întind cu ușurință, polimerizează rapid fără să se încrețească, nu curg în laterale, iar pensula aplicatoare subțire și cu perii lungi nu lasă dâre, deschizându-se ca un evantai pentru a aplica culoarea perfect cât mai aproape de cuticulă. Atât ojele cât și baza și topul au factor autonivelant, formad un blick impecabil la aplicare, fără a mai fi nevoie să piliți pentru corectare.

După ce alegeţi culoarea, aceasta se  sigilează cu un strat de top coat, se usucă în lampă și manichiura este gata de a fi purtată cu mândrie.

Top coat-ul nu are strat de dispersie, ceea ce îl transformă într-un produs ideal pentru mine. În plus a păstrat un luciu impecabil în aceste două săptămâni de când port pe unghii oje semipermanente Mounli.

Despre toți acești pași eu am mai vorbit în articole, dar de acum voi încerca sa fac clipuri sa vedeți exact cum se face.

Așezate pe paletar, doar Mauve este pusă în două straturi, restul sunt într-un singur strat. De mult nu am mai găsit oje atât de pigmentate și strălucitoare!♥

Oje semipermanente Mounli, culori

Culori oje semipermanente Mounli

Dintre oje, cea din colecția Jeans are strat de dispersie și desigur base coat-ul.

In primul clip apar:

 • Tropical Rain – o oja termo cu efect cameleon
 • Bethany – unică şi deosebită, o ojă laptoasă, cu particule albastre pe care nu le-am mai văzut nicăieri
 • Bright Dust – o ojă sclipicioasă, cu un glitter elegant, auriu și argintiu deopotrivă

culori oje semipermanente Mounli

Culorile deschise sunt ideale pentru pielea bronzată, în timp ce nuanțele închise le-am ales pentru că mai este puțin și vine toamna.

 • Mauve este un mov perfect, cu particule sidefate de o finețe deosebită
 • Galaxias e ca cerul întunecat al nopții, presărat de puzderie de stele multicolore. Glitterul foarte fin și delicat, atrage privirea cu strălucirea sa.

 • Starstruck este o ojă magnetică. Poți reliza tot felul de modele cu ajutorul unui magnet. Are imaginea unei catifele luxuriante, de un verde profund, cu particule metalice ce dansează haotice atrasă de magnet.
 • Ludic Me are 39 de review-uri pe site! Este oja perfectă pentru acest sfârșit de vară. Un verde pastelat ce ascunde în profunzimea sa buline galbene și portocalii, delicioase ca niște bomboane colorate.

Oje Mounli

Un alt lucru pe care vreau sa îl amintesc sunt sticlele foarte drăguțe.

Cu dispaly și etichete colorate, te ajută să identifici mai ușor oja pe care o cauți.

sticle oje semipermanenta

În concluzie: recomand cu drag aceste oje semipermanente Mounli, le puteți achiziționa de pe site sau puteți urmări pagina lor de Facebook pentru a vedea toate ofertele pe care le au.

Unghiile mele au două săptămâni și în afară că au crescut, sunt la fel ca și cum le-am scos din lampă. Oja nu este casantă, din contra cred ca preia șocurile fără a suferi daune, iar top coat-ul este foarte lucios, având o textură fină și o transparenţă profundă.

Abia aștept sa îmi arătați unghiuțele voastre purtând culori Mounli, până atunci vă las clipul meu unde puteți vedea aceste minunate oje în toată splendoarea lor.

 • 90
 •  
 •  
 • 1
 •  

2 Comments on "Oje semipermanente Mounli, culori moderne pentru manichiuri impecabile"

 1. Trandafir Mihaela Anabela | august 12, 2019 at 1:51 pm | Răspunde

  cat de faine sunt🤗si nu pare deloc greu de aplicat, marfaa, mi. ar placea un as chit si mie

 2. Sunt foarte frumoase ,mulțumim pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*