Shine bright like a diamond, top pentru ținute de ocazie

Silver Metallic Plunge Wrap Bodysuit - Elsa
Share the joy
 • 79
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Shine bright like a diamond, top pentru ținute de ocazie

Hey ladies, astăzi vă vorbesc despre o nouă comandă pe site-ul femmeluxe. Sunt oarecum dezamăgită deoarece așteptam și o vestă care a fost out of stock și nu am mai primit-o.

Pe lângă vestă am cumpărat și un top sclipicios care s-a dovedit a fi cea mai bună afacere din această comandă, o bluziță de purtat pe sub cămașă sau sacou, că tot s-a răcit afară și o pereche de jeanși de care sunt oarecum mulțumită, pentru că i-am ales nr 12UK, o mărime mai mare din greșeală, dar una peste alta sunt ok, pentru că sunt super slim și poate ar fi stat prea strâns dacă îi alegeam un 10UK.

Silver Metallic Plunge Wrap Bodysuit

Oficial mai sunt 55 de zile până la Crăciun și cam este timpul să ne gândim ce ținute vom purta de aceste sărbători, astfel că azi o să vă vorbesc cel mai mult despre un top pentru ținute de ocazie pentru că e excelent și poate fi transformat cu ușurință într-o ținută fabuloasă.

Silver Metallic Plunge Wrap Bodysuit - Elsa

Chiar dacă are sclipici, nu este un lame sau ceva asemănător, ci un material fin și delicat. Topul pentru ținute de ocazie este defapt un body, care se închide cu capse, dar poți elimina cu ușurință chilotul și să îl lași așa tip maieu, pentru că materialul este super și nu se va destrăma.

Eu am ales să îl las fix cum a venit și am pornit în căutare de fuste care să se potrivească la el și împreună să formeze un outfit drăguț pentru petrecerile din această iarnă.

Întotdeauna am spus că noaptea este special pentru că tu să strălucești ca stelele cerului și luminile orașului, și-ți dă ocazia să creezi cele mai impunătoare ținute care subliniază feminitatea și senzualitatea la maxim. Îndrăznesc să spun că până și o petrecere de noapte oarecare devine întotdeauna o competiție, așadar nu putem nega că obiectivul nostru pentru sărbători nu are că finalitate alegerea unui outfit care să ne facă să ieșim în evidență.

Cu ce mă îmbrac pentru a ieși noaptea? Aleg un top pentru ținute de ocazie!

Știi că îmi place să încerc și să inovez, dar de data această m-am concentrat total pe o ocazie special și pornind de la acest top pentru ținute de ocazie femmeluxe, m-am gândit că pot încerca câteva combinații drăguțe.

Țesătura chiar este de calitate, croiul cu partea din față petrecută pune în valoare silueta, oferind o imagine excelentă când este în contrast cu o fustă neagră. Putem alege o fustă tutu sau una lungă, în cloș. Oricum ar fi, vă garantez că veți străluci.

Dar acest top pentru ținute de ocazie este atât de versatil încât vine foarte bine și la blugi dar și cu o fustă creion sau o pereche de pantaloni drepți. Sclipiciul se poarta și va fi un trend și anul care vine. Oricum ar fi e o piesă de îmbrăcăminte superbă, care nu trebui ea lipsească din garderoba, pentru că s-ar putea să ne scoată din încurcătură când suntem în până de idei.

Silver Metallic Plunge Wrap Bodysuit

Blue High Waist Paper Bag Skinny Jeans – Sienna

Acești blugi i-am luat special să se potrivească cu acea vestă, dar cum aceasta nu a mai ajuns, va trebui să îi port cu altceva.

Ca accesoriu inedit, au un cordon din același material și talia înaltă. Să fiu sinceră dacă la început mi se părea ciudat că toți pantalonii de pe acest site sunt cu talie înaltă, acum îmi place cum se aranjează și cum se simt când sunt îmbrăcăți. După mai bine de un deceniu în care trebuia să am grijă când mă aplec , pentru că tot timpul rămâneam cu spatele gol, iată că s-a întors modă anilor 80 și turul pantalonilor urcă bine pe talie, subliniind mijlocul.

Culoarea este deschisă, nu am mai avut de ceva vreme nuanța asta de jeans și defapt cred că sunt mai potriviți pentru vară, dar oricum ar fi albastrul asta e drăguț și purtabil.

Elastici, cu buzunare bine poziționate și excelent croiți, îi recomand în cazul în care aveți nevoie de o pereche de jeans în plus de purtat pe sub greaca lunga în aceasta iarna.

Blue High Waist Paper Bag Skinny Jeans - Sienna

Stone Round Neck Long Sleeve Fitted Tee – Daisy, Bluza cu mâneci lungi

Aceasta nu era în plan, nici nu era mărime mea și am luat-o mai mică doar sa umplu coșul, dar dacă nu o port, o pot face cadou cuiva, pentru că nuanța e tare elegantă și materialul fin și delicat.

Culorile deschise de pe acest site, par ușor transparente, dacă nu chiar sunt, așa că ideal ar fi să căutați și câteva recenzii, dacă puneți ochii pe un produs într-o culoare deschisă.

Ca orice tricou cu mâneci lungi, poate fi purtat oricum va taie capul.

Tu ce te-ai gândit sa porți la petrecerile din această iarnă?

Stone Round Neck Long Sleeve Fitted Tee - Daisy

Pe site găsiți aceste Glitter Dresses super draguțe, dar şi diverse Party Dress, ideale pentru orice petrecere.

 • 79
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Shine bright like a diamond, top pentru ținute de ocazie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*