Cum să economisești folosind o platformă de cashback

cashback
Share the joy

Cum să economisești mai mulţi bani folosind o platformă de cashback

Aș spune că situația fără precedent pe care o trăim astăzi este evidentă în întreaga lume. Multe lucruri și multe obiceiuri s-au schimbat și probabil nu vor mai fi niciodată la fel, iar unul dintre ele este obiceiurile noastre de cumpărături online.

Creșterea cu peste 75% a achizițiilor online, față de perioada similară de anul trecut, este cea care a atras atenția companiilor dedicate comerțului online, iar între toate, dezvoltatorii platformei Cashback Romania sunt cei care vin în sprijinul nostru, oferindu-ne un sistem prin care fiecare achiziție ne returnează un procent din banii cheltuiți.

Ce este cashback?

Bine… practic înseamnă „bani înapoi” și este un mod nou de a economisi, astfel încât anumite produse să fie mai ieftine pentru noi.

Astfel pentru fiecare achiziție efectuată cu ajutorul cashback vom primi un procent din banii cheltuiți. Așadar pe termen lung, cu cât veți cheltui mai mult, cu atât veți economisi mai mulți bani.

Pentru iubitorii de cumpărături online, cashback este o modalitate excelentă de a economisi, dar poate deveni și o metodă genială de a genera extra venituri.

Cum să economisești folosind o platformă de cashback

Fiecare dintre noi a achiziționat deja cel puțin odată on-line așa că poate te interesează cum faci să primești bani înapoi la achizițiile tale. Ideea platformei de cashback este simplă – instalezi o extensie de browser sau o aplicație de mobil dacă preferi și faci cumpărături on-line așa cum faci în mod obișnuit când cumperi electrocasnice, haine, cărți, mobilier pentru casă, cadouri, chiar și piese auto și primești între 1% și 30% cashback. Astfel că anul acesta de Black Friday poți să pui și bani deoparte dacă găsești ceva de care ai cu adevărat nevoie.

Acum imaginează-ți cum ar fi dacă magazinele te-ar plăti să cumperi de la ele din bugetul lor de marketing în loc să plătească pentru publicitate?

Este foarte simplu! Din toate metodele de economisire, cea mai la îndemână mi se pare folosirea unei platforme de cashback, unde primeșți bani înapoi la fiecare achiziție.

Căutând ce opțiuni există pe piață să economiseșți astfel am căutat platformele de cashback disponibile în România și am realizat că platforma www.Cashclub.ro nu este doar o platformă de cashback ci poate aduce o valoare mult mai mare utilizatorilor. Doar aici am găsit câteva funcționalități în plus care fac diferența când vine vorba de economisire.

Peste 800 de magazine partenere din România și întreagă lume

În primul rând ai peste 800 de magazine partenere din RO și din afară (vezi secțiunea „Magazine”) pe platforma Cashclub.ro.

cashback

Apoi ai:

  •  Comparator de prețuri integrat în platformă
  •  Extensie de browser pentru Chrome pe care o poți descărca de la ACEST LINK
    Extensia va deveni propria ta asistență, care îți va aduce aminte că poți primi cashback de fiecare dată când vrei să cumperi ceva
  •  Aplicație mobil iOS și Android
  • Cel mai nou program de referral din România
    Mai departe poți fi tu cel care își invită prietenii și vei câștiga 30 lei pentru fiecare cont activat (adică să aibă minim o comandă valida). Intră în „Contul meu” și preia linkul tău personalizat dând click pe „Invită-ți prietenii” și ai 30 de lei pentru fiecare prieten care își va crea cont de pe linkul tău și va plasa minim o comandă, iar prietenii tăi vor primi și ei de asemenea 30 de lei.
  • În pagina de “Promoții” puteți vedea produsele cu cea mai mare reducere
Ce nu este o platforma de cashback?

Te gândești că e prea frumos să fie adevărat? Ei bine de aceasta data chiar este adevărat! și frumos…

Acest sistem este implementat pe scară largă în multe țări europene și încetul cu încetul s-a răspândit în întreaga lume și a ajuns și în România.

Cashback NU este un MLM, o schemă piramidală sau altele tertipuri care mișună pe aici. Simplu și curat, este o platforma care se bazează pe marketing afiliat. Iar dacă vrei să îți rotunjești veniturile îți poți dedica zilnic câte un sfert de oră să plasezi link-ul tău pe diverse grupuri sau chiar să îți faci o pagină de Facebook unde să te promovezi.

Între magazinele partenere de unde poți încasa cashback se regăsesc Booking.com, Decathlon, Noriel, Answear, AboutYou, Vivre, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Orange, Cărturești, Libris, Hervis și multe altele.

Astfel că până și eu mi-am făcut lista de cumpărături pentru BF și pentru perioada următoare, că tot se apropie sărbătorile și anul acesta portofelul e mai subțire.

Pe wishlist-ul meu se găsesc:
– O carte de dezvoltare personală de la Cărturești
– Câteva cadouri pentru decembrie de la Noriel
– Rezervarea unei vacanțe pe Booking

Tu ce ai pe lista dorințelor tale ce îți poate aduce cashback?

1 Comment on "Cum să economisești folosind o platformă de cashback"

  1. Siai ca cel mai mare CashBack il primesti pe EDITAT PENTRU SPAM.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*