Cum să ai grijă de părul cu tendințe de încrețire sau un păr electrizat

keratina par
Share the joy

Cum să ai grijă de părul cu tendințe de încrețire sau un păr electrizat

Hello beuties, primăvara este aici, cu toate am ascuns căciulițele și am lăsat parul liber sa-l sărute soarele, nu-i aşa?

Ei bine, cei care mă cunosc știu că în majoritatea timpului port parul prins în coadă pentru că aşa cum obișnuiesc eu să spun, părul meu pare sa aibă viaţă proprie și să se încrețească când are el chef. Să nu mai vorbesc de coama de păr electrizat care apare după ce îmbrac peste cap o rochie… indiferent din ce material este făcută.

How to take care of frizzy hair

Dacă și tu ai aceeași problemă și coafura ta nu rezista orice ai face, în articolul de astăzi îți povestesc despre niște produse cu keratina braziliana care îmblânzesc orice fiară… de păr electrizat.

Știu că nu există miracole împotriva încrețirii, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți, nu e totul pierdut! Sunt multe lucruri pe care le poți face pentru a-ți îmblânzi părul, iar pe notino.ro vei găsi o grămadă de produse pentru par electrizat și aparate de styling care îți vor fi aliați de nădejde pentru a-ți îmblânzi părul rebel

Oricum ar fi, tine minte ca nu contează care este culoarea părului tău, fie ca este drept, creț de-a binelea sau doar ondulat: cu produse potrivite, orice tip de păr poate fi spectaculos de frumos!

Dacă nu poți să-ți faci părul să arate așa cum îți dorești, s-ar putea să fii tentată să-l speli în fiecare zi pentru a-l coafa așa cum vrei. Cu toate acestea, spălarea lui atât de des nu este recomandată, deoarece nu permitem scalpului să-și mențină protecția naturală. Știu, vine vara, dar spăla-ți părul cel mult o dată la două zile.

Un alt aspect important legat de spălarea părului este, desigur, șamponul. Uită de șampoanele de la supermarket! Conțin ingrediente și detergenți care usucă scalpul și firul de păr. Cel mai bine este să foloseşti un șampon cu ingrediente de calitate care întăresc și revitalizează podoaba capilară precum keratina par.

OGX Brazilian Keratin Smooth

sampon pentru par electrizat

Folosirea unui șampon și a unui balsam special concepute pentru un păr electrizat mă ajută să îmbunătățesc textura și să reduc electricitatea statică din păr. În timp ce șamponul curăţă părul, balsamul hidratează firul de păr și ajută la reducerea încrețirii.

Șamponul OGX Brazilian Keratin Smooth are un efect regenerativ aproape imediat și un parfum delicios de cocos și cacao. Lăsa parul moale și catifelat, parfumat și cu o senzație plăcută și ușoară de prospețime.

OGX Brazilian Keratin Smooth Șampon este formulat cu un amestec de ulei de nucă de cocos, proteine de keratină, ulei de avocado, unt de cacao ideale pentru îngrijirea părului creț sau ondulat. Cu o acțiune bogată de curățare, șamponul întărește firul de păr, lăsându-l moale și neted, cu o strălucire radiantă și luxoasă.

Eu îl folosesc împreună cu balsamul hrănitor OGX Brazilian Keratin Smooth ce conține un complex de uleiuri, unturi și cheratină care oferă părului nutriția de care are nevoie, lăsându-l strălucitor și catifelat. Formula ușoară pătrunde profund în firul de păr, întărește cuticula și menține părul sănătos. Datorită puterii sale de hidratare, balsamul ajută la descurcarea mult mai rapidă a părului și împiedică electrizarea și ruperea acestuia.

Terminați dușul cu un jet generos de apă rece

Există puține lucruri mai plăcute decât un duș fierbinte, dar… oh! Din păcate, părul nostru nu este de acord. Apa fierbinte usucă părul și, prin urmare, îl face sa se electrizeze mai ușor. Apa rece, pe de altă parte, închide cuticulele, previne încrețirea și ajuta firele de păr să păstreze umezeala în interior.

De asemenea, stimulează circulația la nivelul scalpului și ajută la prevenirea căderii părului.

Utilizați un produs pentru protecție termică

keratina par

Ai obiceiul să-ți freci părul cu un prosop pentru a-l usca? Acest gest crește electricitatea statică și, prin urmare, agravează încrețirea. Încearcă să îndepărtezi ușor excesul de apă prin tapotare în loc să freci parul, apoi lăsă-l să se usuce la aer. Vei vedea cum vei obține un rezultat mai bun!

Nu ai răbdare și vrei sa utilizezi uscătorul? Atunci neapărat trebuie sa încerci Brazil Keratin Sleek Protection ce asigură protejarea eficientă a părului împotriva deteriorării cauzate de coafarea la temperaturi înalte.

Pentru mine a făcut miracole! Oferă o protecție eficientă a părului în timpul tratamentului termic, netezește firele de păr și lasă întreaga podoaba capilară netedă și strălucitoare. Eu îl pulverizez în palme și îl masez pe șuvițele de păr, fără a atinge scalpul. Îl folosesc cu precădere când utilizez placa de păr.

Folosiți perii din materiale naturale.

Periile din materiale naturale, cum ar fi periile din păr de mistreț sau pieptenii din lemn de bambus pot ajuta la reducerea electricității statice din păr. Acest lucru se datorează faptului că aceste perii au proprietăți anti-statice și reduc frecarea dintre firul de păr și perie.

Iată cum cu puțină grijă la spălarea și uscarea părului și cu ajutorul produselor potrivite, vei putea să reușești şi tu să îţi menții un păr sănătos și strălucitor, îmblânzit chiar și în zilele când vântul, căldura sau umezeala sunt potrivnice.

1 Comment on "Cum să ai grijă de părul cu tendințe de încrețire sau un păr electrizat"

  1. Sper ca acest articol a fost de ajutor si ca poti pastra starea de bine a podoabei tale capilare pe toata perioada verii! Mult succes si va pup! 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*