Lasă-ți părul să crească des! Care este secretul unui păr strălucitor, cu volum de invidiat?

Pantene Pro-V Miracles Lift & Volume
Share the joy

Lasă-ți părul să crească des! Care este secretul unui păr strălucitor, cu volum de invidiat?

Dacă există ceva care poate fi definiția feminității, acest lucru ar putea fi părul lung, mătăsos și strălucitor. Părul unei femei poate fi considerat cea mai puternică armă de seducție ce-i pune în valoare frumusețea, atrăgând privirile la fiecare mișcare a capului.

Părul vorbește de la sine despre personalitatea femeilor. Lungimea, stilul coafurii sau al tunsorii, culorile pe care le purtăm sunt câteva dintre caracteristicile care din punct de vedere psihologic dezvăluie informații personale. Însă înainte de toate, modul în care îți îngrijești părul vorbește despre tine. De aceea astăzi vreau să îți arăt trei produse uimitoare din noua gamă Pantene Pro-V Miracles Lift & Volume care fac ritualul de îngrijire a podoabei capilare să fie simplu și eficient, cu rezultate care se văd în mai puțin de două săptămâni.

Dacă „mă citești de ceva vreme” știi despre mine că am un păr normal, fără probleme. Îmi place să îl îngrijesc și investesc mult timp și atenție în produse, aparate de styling și tehnici de coafare. Nu folosesc uscătorul decât ocazional, dar îmi place să îmi îndrept părul cu placa ceea ce face ca vârfurile să devină uscate și casante și să se electrizeze, lucru care mă enervează şi după prima zi nici nu mai port pletele libere, ci le strâng în coc sau coadă.

Nici vopsea nu am folosit prea des, dar chiar dacă port primele fire albe cu mândrie, le-am camuflat ușor cu șuvițe decapate la începutul anului trecut. Așadar pot spune că am un păr sănătos și un scalp la fel.

Dar oricâtă grijă am avea, timpul trece și nevoile organismului se schimbă. După 40 de ani, am observat că deși părul pare puternic, începe să piardă din grosime și elasticitate și apoi se subțiază și fără să-ți dai seama, devine fin, se rupe mai ușor și dacă nu folosești produse adecvate, pierde din suplețe, ajungând să aibă o imagine ternă și fără volum. Aici începem să facem greșeli pentru că aplicăm produse care îl încarcă, în speranța că vom recăpăta volumul.

Pantene Pro-V Miracles Lift & Volume

Din acest motiv, m-am bucurat foarte tare de invitația prietenilor de la BUZZStore de a testa noua gamă Pantene Pro-V Miracles Lift & Volume, cu biotină și apă de trandafiri, fără sulfați și fără silicon, care promite să aducă strălucire coafurii tale, un păr mai des, cu mai mult volum.

Pantene Pro-V Miracles Lift & Volume

Știm cu toții cât de greu este să menții un păr lung sănătos, așa că putem spune că trebuie să fim responsabili și dedicați dacă hotărâm să purtăm părul lung. Eu cred că îl am lung din perioada liceului. Chiar și dacă m-am aventurat la o tunsoare bob, am ales întotdeauna lungimea maximă care se preta la această coafură, așa că am tot avut ce prinde în coadă.

Evident că primul care mi-a atras atenția a fost uleiul de păr spray 7in1 cu ulei de ricin, biotină și apă de trandafiri, pe care l-am și folosit chiar când am deschis pachetul. Poate fi aplicat atât pe părul umed cât și pe părul uscat și oferă o strălucire instant.

Utilizarea lui face părul frumos, moale și ușor de pieptănat, protejându-l de căldura aparatelor de coafat. Îl poți folosi zilnic pentru că nu încarcă și nu îngrașă părul.

Apoi am folosit masca și șamponul Pantene Pro-V Miracles Lift & Volume timp de mai bine de două săptămâni, spălându-mi părul la fiecare trei zile.

Şampon Pantene Pro-V Miracles Lift & Volume

Sincer, nu am văzut niciodată un șampon la fel de grozav ca acesta. Este spornic, dacă pot spune așa, face o spumă densă și catifelată și lasă părul suplu, hidratat, îngrijit de la rădăcină și până la vârf de amestecul nutritiv excelent Pro-V. Paradoxal, părul pare mai des și mai gros. Acest lucru se datorează faptului că părul nu mai este îngreunat de siliconii care se găsesc în produse similare și care se atașează de cuticulele deschise în timpul spălării. Astfel firul de păr se închide compact, devenind strălucitor și viguros.

Masca de păr Pantene Pro-V Miracles Body & Strength este un răsfăț! Efectul de îngroșare poate fi resimțit chiar atunci la duș. Părul devine moale și suplu, strălucitor și parfumat.

Textura și consistența măștii este plăcută și este ușor de aplicat, fără să o pierzi printre degete.

Masca de păr Pantene Pro-V Miracles Body & Strength

Colecția Pantene Pro-V Miracles Lift & Volume – păreri personale

Pur și simplu ador aceste produse. Dacă ai părul fin, lipsit de volum, trebuie neapărat să le încerci!

Spălare după spălare, părul devine parcă mai gros, își recapătă elasticitatea și strălucirea doar după două săptămâni de utilizare. Folosite împreună, produsele din colecția Pantene Pro-V Miracles Lift & Volume îmblânzesc părul rebel cu tendințe de electrizare, îl hrănesc și îi redau suplețea astfel că poți purta buclele lejere la care ai visat din totdeauna.

Chiar după prima spălare părul rămâne lucios, nu se mai încurcă și este foarte ușor de pieptănat. Nici nu vă închipuiți cât de fericită sunt!

Am folosit placa așa cum obișnuiam și coafura și-a păstrat forma și volumul până la spălarea următoare fără ca vârfurile să se electrizeze. Ce mai? Când părul meu are volum uimitor, și eu mă simt uimitor!

Toată gama miroase grozav! Produsele au un parfum fin, discret și elegant, a apă de trandafiri, iar părul se simte bine, cu firul vizibil mai gros, plin, viguros, cu o imagine îngrijită.

Mi-a plăcut atât de mult încât  te provoc să le încerci și tu. Le găsești în orice supermarket. Iar acum poți avea și tu volumul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna. Colecția Pantene Lift & Volume combină puterea științei Pro-V cu ingrediente precum biotina și apa de trandafiri pentru a oferi părului tău mai mult volum, fără a-l încărca.

2 Comments on "Lasă-ți părul să crească des! Care este secretul unui păr strălucitor, cu volum de invidiat?"

  1. Claudia L Chivu | mai 23, 2021 at 9:15 pm | Răspunde

    Nu am încercat noua gamă dar îmi plac produsele Pantene!

  2. Valeria Chertes | mai 23, 2021 at 11:59 pm | Răspunde

    Multumim pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*