BUZZ Coccolino, balsam pentru rufe pufoase

Share the joy

BUZZ Coccolino, balsam pentru rufe pufoase

coccolino

Pe „Coccolino ” ca sa zic asa, l-am cunoscut  in saptamana nuntii mele, prin ’99, la inceputurile lui in Romania. Am mers la proba cocului si voalul nu statea nici cum, parca era de tabla si se „electriza ” ridicadu-se si lipindu-se de toate lucrurile din jur de parca avea magnet… Coafeza imi zice: trebuie sa il speli cu Coccolino, altfel nu sta… si voalul meu a devenit fluid si parfumat.

Apoi de-a lungul anilor m-a insotit mai mereu, nu zic ca nu am incercat si alte marci, autohtone sa nu, mai scumpe, mai ieftine… mai colorate sau mai parfumate dar, intotdeauna ma intorc la Coccolino. Poate pentru ca parfumul sau dureaza mai mult… sau poate ca este singurul care face prosoapele sa „infloreasca” … sau poate pentru ca fustele si rochiile mele nu se mai lipesc de picioare, daca sunt clatite cu acest balsam… sau pur si simplu pentru ca este unul dintre putinele balsamuri care nu pateaza.

Imi place sa il folosesc la prosoape si la lucrurile din catifea, la fularele si caciulitele impletite si la rochiile tricotate, intradevar devin pufoase cum nu devin cu nici un alt balsam. Mai sunt perdelele si lenjeriile care pastreaza foarte mult timp parfumul si se calca foarte usor. Sau tricourile si camasile care nu mai ies atat de sifonate din masina de spalat…

In schimb, nu imi place sa il folosesc la lavetele pentru praf (devin antistatice si nu mai absorb praful) si nici la prosoapele de bucatarie pentru ca devin prea parfumate pentru utilizat in preajma alimentelor. Voi cum il folositi ?

In principiu il foloseam pe cel cu miros de lavanda,iar cel albastru l-am utilizat pentru hainele lui bebe, in dozaj redus, dar anul acesta , in urma inscrierii pe platforma BUZZStoreRomania , am fost selectata in campania Coccolino si am primit spre testare noile balsamuri :

– Balsamul de rufe Coccolino Sensation Christmas Edition, Passion Flower & Red Fruits

– Balsamul de rufe Coccolino Sensation Christmas Editonn, Purple Orchid & Blueberries

Miros superb amandoua si au acelasi calitati pe care le cunosc eu la Coccolino, dar cel mai mult imi place cel mov, de orhidee.

Cel roz are un miros puternic, foarte parfumat, de aceea trebuie respectate intotdeauna dozajele recomandate.

Eu am luat o sticla de Coccolino la mama, ea locuind la casa usuca hainele afara.( Intotdeauna hainele uscate afara pastreaza mai mult parfumul balsamului)  Am parfumat toata curtea… si curtile vecinilor … si nu mica mi-a fost mirarea cand una dintre vecine imi zice ” -ai folosit Coccolino de asta nou, nu-i asa?”… deci uite ca se poate… un proverb spune „ca suntem prea saraci ca sa fim zgarciti”… cred ca majoritate cumpara dupa pret… dar balsamul de rufe cumparat de la birtul din colt  poate fi „indoit” cu apa sau cel cumparat din piata expus la diferite temperaturi isi pierde propietatile sau este mirosit de gospodine si se poate altera…

Impreuna cu pachetul a venit acasa si mascota de plus Coccolino, pe care fiul meu l-a indragit pe loc . Jucaria este de calitate si din cand in cand la promotiile Coccolino mai vine la pachet cu balsamul. Merita sa il cumparati pe catifelatul ursulet ,fiind apt pentru copii cu varsta mai mare de 3 ani.

Daca si tu vrei sa devii buzz-er si sa incerci produse si servicii te poti inscrie aici.

coccolino

Vei primi acasa, spre testare , complet gratuit, produse noi sau servicii .

Balsamurile Coccolino Sensation: Coccolino Passion Flower & Red Fruits și Purple Orchid & Blueberries testate de mine, mama si cateva prietene ne-a incantat peste masura. Ambele au un miros placut care dureaza si… catifeleaza. Daca si tu le-ai incercat lasa-mi aici parerea ta , daca nu eu te invit sa o faci… te asigur ca merita. 🙂

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. BUZZ #PhilipsAspiratoareclasaA | Dark Passion

Leave a comment

Your email address will not be published.


*