Anunturi imobiliare persoane fizice – cea mai simpla si mai rapida cale de a vinde sau inchiria

imobiliare
Share the joy
 • 26
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Anunţuri imobiliare persoane fizice – cea mai simplă şi mai rapidă cale de a vinde sau închiria

Vânzarea unei case, a unui apartament sau a unui spaţiu, nu este un lucru uşor, pentru că foarte mulţi factori influenţează timpul procesului de vânzare. Având în vedere că preţul poate diferi de la o zona la altă se întâmplă în mod evident să apară situaţia în care oferta să fie atât de variată încât clienţii să întârzie să apară. În acest caz cel mai indicat este să apelăm la anunţuri imobiliare persoane fizice.

Vânzare – anunţuri imobiliare direct proprietar

Şi totuşi, există unele trucuri pentru a face că locul pe care vrei să îl vinzi sau să îl închiriezi să placă din prima şi să închei tranzacţia într-un timp foarte scurt.

Astăzi, tot mai multe persoane doresc să cumpere sau să închirieze un imobil direct la proprietar. De aceea trebuie să fii întotdeauna pregătit să prezinţi locaţia unui potenţial cumpărător sau chiriaş.

Dacă ai plasat un anunţ pe un site precum este anunţuri imobiliare în Iaşi de exemplu, atunci primul pas este să ţii telefonul tot timpul la îndemână. În acest fel nu vei pierde nici un apel al unui unei persoane care ar dori să vizioneze imobilul oferit.

Acest site este foarte complex, punând la dispoziţia utilizatorului un motor de căutare intern, dar şi posibilitatea de a tria anunţurile după anumite criterii pe care fiecare le preferă. De aceea un anunţ plasat aici are şanse enorme de a fi văzut de mii de persoane, printre care se află şi cumpărătorul tău.

Parte a unui portal imobiliar de top din România, site-ul este foarte bine structurat, iar anunţurile sunt clare, detaliate, cu fotografii explicite, fapt ce uşurează mult căutarea. De aceea dacă ai de vânzare un apartament sau vrei să îţi închiriezi casă poţi plasa anunţuri imobiliare în Iaşi pe magazinuldecase.ro

În decizia de a cumpăra o casă, prima impresie este decisivă. Potenţialii cumpărători se hotărăsc încă din în primele minute a vizitei, dacă doresc să locuiască acolo sau nu. Prin urmare, este important că spaţiile prezentate să fie ordonate, curate, luminoase, astfel încât potenţialul cumpărător să se simtă confortabil.

Creareaza un spaţiu neutru, prin depersonalizare. Asta nu înseamnă să transformi spaţiul într-un loc rece şi gol, dar poţi face potenţialii cumpărători să se simtă confortabil în vizita pe proprietate ta şi atentia lor va fi fixată din prima secundă pe clădire şi nu pe lucrurile tale personale. Prin urmare, este necesar să se elimine fotografii personale, crucifixe, picturi şi fotografii vechi şi de a crea un mediu neutru, cu un stil universal şi elegant.

Specialiştii în vânzare imobile subliniază că un var proaspăt, perdele albe şi mobilă degajată de obiecte personale, pun într-o lumină bună orice spaţiu. Astfel subliniind punctele forte şi concentrându-vă asupra acestora, veţi putea prezenta foarte favorabil casa sau apartamentul.

imobiliare

Cumpărare – anunţ direct proprietar

Dacă eşti în căutarea unei case de vânzare în Iaşi, nu trebuie decât să selecţionezi criteriile după care o alegi: zona, număr camere, preţ, etc.

Avantajul de a cumpără sau închiria direct de la propietar este disponibilitatea de a viziona imobilul oricând, doar suni şi stabileşti o întâlnire direct cu proprietarul.

Sunt foarte multe case de vânzare în Iaşi. Pitoreşti, cu stiluri arhitecturale aparţinând diferitelor epoci sau construcţii moderne, a cărui stadiu de finalizare este în curs, le poţi vizualiza pe toate la secţiunea imobiliare Iaşi.

Dacă te afli în tabăra cumpărătorilor, oferta magazinuldecase.ro, este extrem de variată. În plus pe site poţi găsi oferte care vin şi din partea agenţiilor precum şi articole DIY pentru diferse lucrări spectaculoase.

Tot mai mulţi oameni aleg să ofere spre vânzare sau închiriere locuinţe, direct prin Internet, astfel că anunţul pe care îl cauţi trebuie să fie impecabil. Aceasta trebuie să includă o descriere a proprietăţii, care detaliază caracteristicile şi avantajele locaţiei, dar şi să fie însoţit de imagini clare.

Magazinuldecase.ri ofera spre vanzare sau inchiriere, case direct proprietar sau dezvoltator în ansambluri rezidențiale, precum și proprietăți aflate în tări din spațiul european sau anunțuri ale unor agenții partenere.

Indiferent dacă ești în căutarea unor anunțuri imobiliare Iași sau alte zone ale ţării, cautați-vă casa mult visată în magazinuldecase.ro. Cu siguranță acolo va așteaptă.

 • 26
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Anunturi imobiliare persoane fizice – cea mai simpla si mai rapida cale de a vinde sau inchiria"

 1. Acum pentru ca exista atat de multe site-uri de vanzare-cumparare de locuinte este mai usor sa ne gasim locuinta visata.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*