Credit nevoi personale, avantaje vs dezavantaje

credit nevoi personale
Share the joy

Credit nevoi personale, avantaje vs dezavantaje

Când vine vorba de găsirea de alternative profitabile la împrumuturile personale oferite de bancă, posibilităţile sunt destul de reduse. Din acest motiv, au apărut entităţi care oferă ceea ce se numeşte credit nevoi personale.

Creditele rapide şi credite nevoi personale au devenit astăzi unele dintre cele mai solicitate produse financiare, devenind creditele preferate de toţi românii. Din cauza timpului şi actelor necesare pe care aprobarea unui credit convenţional de la instituţiile bancare şi financiare tradiţionale îl are, un credit nevoi personale este astăzi cea mai uşoară modalitate de a obţine bani atunci când ai nevoie.

Avantajele împrumuturilor de acest tip sunt multe, dar trebuie să aveţi în vedere că pot avea şi dezavantaje, de aceea un credit nevoi personale unde îţi poţi calcula singur suma pe care trebuie să o returnezi şi îţi poţi ajusta dobânda în funcţie de posibilităţi este cel mai adecvat produs atunci când ai nevoie de o sumă oarecare.

Totodată atunci când aveţi nevoie de bani rapid, trebuie să aveţi în vedere faptul că avantajele împrumuturilor rapide trebuie să fie mai mari decât dezavantajele acestora pentru a va asigura că produsul contractat este adaptat nevoilor noastre financiare. Însă cu ajutorul creditului de nevoi personale poţi să îţi schimbi electrodomesticele, poţi renova apartamentul sau poţi achiziţiona sejurul dorit fără să te înglodezi în datorii.

Ce este un credit de nevoi personale?

Un credit personale este acel produs financiar prin care creditorul îţi împrumută o sumă de bani iar tu te obligi să returnezi împrumutul plus o dobânda convenită. Partea frumoasă cu aceste credite este că nu trebuie să justifici cum vei folosi banii.

Instituţiile de credit oferit nenumărate credite personale, de asemenea numite credite de consum, cu diferite denumiri comerciale (credite auto, credite de nuntă, credit până la salariu etc.), dar cu variaţii uşoare sunt aproape toate la fel.

Acestea se împart în 2 categorii:

– credite mici pe termen scurt, ideale când ai nevoie de o „gură de oxigen” până la următorul salariu
– credite mari pe termen lung unde la unii creditori te poţi alege cu cele mai mici rate lunare

Mai sunt şi credite online, care oferă o soluţie rapidă şi un pas înainte în completarea formularelor. Cu aceste credite poţi achiziţiona diverse produse de la magazinele partenere cu instituţia de creditare. Astfel că ai nevoie doar de buletin, completezi o cerere şi pleci acasă cu produsul.

Avantaje credit nevoi personale

Pentru acest tip de credit nu este necesar să se efectueze documente pentru a obţine banii, deoarece, odată ce cererea a fost trimisă, vei avea un răspuns aproape imediat şi vei putea să trimiţi nişte documente formale prin e-mail sau prin poştă obişnuită. Aceste documente sunt de obicei, o copie a actului de identitate, a cardului bancar sau a unei chitanţe cu domiciliul în contul bancar menţionat, precum şi dovadă unui salariu, o pensie sau orice dovadă a venitului.credit nevoi personale

Nu este necesar să contractaţi niciun alt produs financiar pe lângă împrumut aşa cum se întâmplă în entităţile bancare tradiţionale, motiv pentru care nu va trebui să luaţi carduri de credit sau să contractaţi orice tip de asigurare pentru a obţine banii.

Nici nu trebuie să justifici sau să oferi vreun fel de explicaţii cu privire la ceea ce vei face cu banii împrumutaţi, deoarece nu ţi se va cere acest lucru.

Un credit de nevoi personale se poate aplica pentru împrumuturi rapide online atât pentru persoane fizice cât şi pentru mici intreprinzatori, deci este o formă de finanţare urgentă si viabilă pentru persoane fizice dar şi pentru mici proiecte de afaceri.

Rambursarea se face în ratele lunare a căror valoare o puteţi alege la contractarea creditului, deci alegeţi cât doriţi să plătiţi în fiecare lună.

În timp ce acordarea tuturor împrumuturilor şi creditelor bancare convenţionale implică dovedirea faptului că există suficientă solvabilitate financiară, instituţiile de creditare online sunt mai rapide şi mult mai flexibile. În multe cazuri este suficient să puteţi dovedi că există un salariu sau o pensie.

Dezavantaje credit nevoi personale

Principalul dezavantaj sunt perioadele de timp în care trebuie să rambursati împrumutul, dar cu puţină chibzuinţă puteţi alege să rambursaţi sumele în aşa fel încât să nu devină o povară. De altfel cu sistemul de rate descrescătoare, poţi economisi ceva bani şi în plus ratele devin tot mai mici în fiecare lună.

La urmă urmei, după cum va puteţi imagina, aceste credite au o dobânda un pic mai mare decât creditele bancare, dar rapiditatea şi flexibilitatea creditelor de nevoi personale anulează acest mic neajuns.

Evident, ar trebui să evităm să ne asumăm o neîndeplinire a obligaţiilor, deoarece dobânda generată în astfel de cazuri, de obicei se înmulţeşte mai repede decât ne-ar plăcea. În orice caz, plata ratei are loc prin transferuri bancare din contul nostru curent către cel al creditorului, astfel că această situaţie poate fi evitată.

Când ai nevoie de un credit nevoi personale

Poţi cere un credit personal oricând ai nevoie. Indiferent de suma şi indiferent de scop, atâta timp cât faci dovada posibilităţii rambursării creditului, îl vei obţine în mai puţin de 24 de ore de la analizarea cererii tale.

Desigur, există şi opţiuni de credite nevoi personale când este necesară o sumă mai generoasă, unde posibilitatea de a-ţi alege mărimea ratei şi timpul în care vei returna împrumutul, amortizează returnarea acestora.

Astfel că poţi cere un împrumut personal pentru achiziţionarea unui nou televizor, să cumperi o mobilă pentru salon sau de ce nu, un gadget de ultimă generaţie.

Banii în cont în timp record

Acesta este una din principalele facilităţi pe care solicitarea şi obţinerea creditelor personale le permite. În general transferul are loc imediat sau în maximum 24 până la 48 de ore. Fără îndoială un mare avantaj pentru cei care au nevoie de lichidităţi cu urgenţă extremă.

Nu trebuie să te mai împrumuţi la prieteni, rude sau vecini, un credit nevoi personale te va ajută să obţii ce îţi doreşti.

3 Comments on "Credit nevoi personale, avantaje vs dezavantaje"

  1. La orice exista avantaje si dezavantaje.

  2. ANUL ACESTA UN TERMINAT UN CREDIT SI SPER DIN TOT SUFLETUL SA NU MAI FIU NEVOITA SA FAC ALTUL.

  3. Atata timp cat nu devin un obicei, creditele pe termen scurt te pot ajuta foarte mult sa scapi de urgentele financiare, mai ales ca prietenii nu au intotdeauna bani sa te imprumute, iar bancile te pun sa astepti destul de mult. Si-ti mai cer si foarte multe acte.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*