Zaful Christmas cosmetics haul

zaful cosmetics
Share the joy

Zaful Christmas cosmetics haul

Hello beauty!

Astăzi am pentru tine un articol review al unor produse cosmetice de pe Zaful.com. În general mă feresc să iau astfel de lucruri, în mare parte pentru că ar putea ajunge stricate, la câtă grijă au de ele prin vamă. Apoi toate instrucțiunile sunt uneori doar în chineză, iarăși nu îmi place, dar câteodată îmi calc pe inimă și îmi iau oje sau alte accesorii pentru manichiuri.

Acum însă vreau să vă prezint o paletă de corectoare pe care am tot văzut-o pe Pinterest și mi-a atras atenția.

Paletă concealer Zaful

Paletă concealer – Zaful cosmetics

Că prima impresie paleta e tare drăguță. Această conține 15 tonalități de fard, care să acopere orice imperfecțiune.

Acesta paletă ne ajută să facem un contouring semiprofesional și să oferim obrazului acea imagine perfectă, să eliminăm petele cu ajutorul tonurilor de bej, să ascundem cercurile întunecate din jurul ochilor cu tonul în nuanță somon și să acoperim roșeața și urmele inestetice a coșurilor cu fardul verde. Textura este ușor cremoasă, ceea ce face ca aplicarea să fie simplă.

Mărturisesc că prima dată m-am gândit că nu îmi place, chiar am fost pe cale să o fac cadou pentru că nu m-a convins, dar din fericire după ce i-am dat o oportunitate am descoperit că este o paletă destul de decenta, în special pentru fetele care la fel că și mine încep să utilizeze acest tip de corectori. Astfel înainte de a trece la un produs extravagant, testezi diverse nuanțe și diverse tipuri de blending contour makeup de la Zaful cosmetics .

Textura, așa cum am spus mai înainte, este destul de cremoasă, ceea ce ajută la aplicare produsului cu ușurință. Eu nu am folosit pensonul, am aplicat cu degetele apoi cu ajutorul unui burețel am întins cum am crezut eu că e mai bine.

Acoperirea ar putea fi considerată medie. Pentru o paletă concealer cu cost redus este destul de bine, în plus puteți aplica mai multe straturi dacă este nevoie.

Să fiu sinceră nu am prea folosit-o. Am acoperit de câteva ori urmele coșurilor și cearcănele, apoi am aplicat o pudră fixatoare și cam atât. Nu am foarte multă experiență în aplicarea corectă a fardurilor de acest gen ca să vă arăt un rezultat spectaculos, dar sper să găsesc pe cineva să mă ajute să o folosesc corect.

Paletă concealer Zaful

În principiu pentru a acoperi toate imperfecțiunile pielii aplicăm fardul verde, cel alb îl putem folosi pe post de iluminator, rozul pentru obraji, iar tonurile de bej pentru a realiza countouring.

Revin cu păreri mai pertinente când învăț să o folosesc cum se cuvine.

De moment nu am făcut vreo alergie sau ceva de genul, dat fiind că nu este un produs de brand renumit.

Vine însoțită de o pensula aplicatoare, într-un ambalaj de carton neagru, lucios, simplu, dar elegant.

Cutia este din plastic, destul e subțire, nu are oglindă și fardurile sunt acoperite de o folie protectoare.

zaful cosmetics - ingredients

Set de gene false

Un set de gene false, nu m-au dat pe spate, în sensul că nu oferă un look foarte natural, mai degrabă sunt potrivite pentru club sau petreceri.

Genele false se pot refolosi dacă sunt utilizate cum trebuie, însă pentru acest lucru aveți nevoie de un lipici special pentru gene. Acestea se curată ușor de resturile de machiaj și se așează pe suportul lor în cutie pentru a fi gata de acțiune ori de câte ori vreți priviri impactante.

Mie mi-a plăcut efectul vizual pe care îl creează, privirile se încarcă de mister, devin profunde și întunecate. Se pot rimela și se poate folosi eyeliner. Le recomand pentru ocazii speciale.

Suport din acril pentru pensule și alte accesorii pentru machiaj.

Un obiect foarte util pe măsuța de machiaj, încăpător, stabil și trainic. Dacă aveți ocazia să îl achiziționați, vă garantezi că veți fi mulțumite.

zaful cosmetics

Un set ustensile cosmetice

Nu știu de ce l-am cumpărat. Eu nu am probleme cu tenul, nu am puncte negre și în principiu un gomaj și un peeling restabilește curățenia pielii.

Dar… funcționează. Adică dacă faci presiune în jurul unui punct negru, acesta țâșnește afară. E ok pentru că în acest fel nu traumatizezi locul.

Set rimel și tuș de pleoape – Zaful cosmetics

Un alt produs pe care l-am luat este un set format din rimel și tuș de pleoape.

Acestea mi-au plăcut, dar sunt extrem de negre… sau mă rog, parcă sunt de smoală. Eu mă machiez ocazional și cred că astfel de produse ar fi de ajuns pentru oricine obișnuiește să își contureze ochii doar din când în când, atâta timp cât se demachiază și îndepărtează cu grijă produsul înainte de a merge la culcare.

Se demachiază relativ ușor. Eu folosesc apa micelară și crema de la Green Lab.

zaful cosmetics

Una peste alta, Zaful e un webshop magnific de unde poți achiziționa tot felul de produse, la prețuri decente și calitate bună.

Mie aceste produse mi-au ajuns în comenzi separate, fiecare pachet ajungând la poșta din cartier.

Tu ai făcut cumpărături pe acest site? Ce produse ți se par interesante?

 

12 Comments on "Zaful Christmas cosmetics haul"

 1. Nuantele paletei sunt foarte frumoase. Am cred ca este o paleta cu farduri de pleoape.

 2. Cristina Barbieru | ianuarie 6, 2018 at 6:23 pm | Răspunde

  Eu nu am indraznit niciodata sa iau produse pentru make.up de pe site.urile chinezesti. Mi.e teama sa nu fac alergie. Pensule, accesorii si haine imu iau mereu de la ei.

 3. Paleta e foarte draguta, sa le folosesti cu drag.

 4. Nu am făcut cumpărături pe acest site, dar acum sunt tentată. Ma atrage mult paleta cu farduri.

 5. Nu am incercat niciodata produsele cosmetice de pe Zaful dar am insa un set de pensule de care sunt foarte multumita! De altfel, pe site chiar au produse ok comparativ cu alte magazine online de genul.

 6. Eu nu am comandat nimic de pe Zaful, dar e bine de stiut că poti să găsești si produse cosmetice.

 7. Suportul m-ar tenta si pe mine! De obicei, iau de pe site-urile chinezesti pensule, buretei si chestii pentru unghii!

 8. Un pret minunat la paleta, 6,6$. Transportul cat e? Ca n-am luat niciodata de la ei.

 9. Albu Steluta Georgiana | ianuarie 7, 2018 at 9:44 pm | Răspunde

  Paleta arata wow! Am si eu acel suport din acril si este super cute!

 10. Nu am achizitionat nimic de pe Zaful, desi de foarte multe ori trag cate o privire pe site-ul lor. Au foarte multe produse la preturi mai mult decat accesibile.

 11. Ce fain arată paleta. Nu am folosit niciodata corectori. Poate ar fi cazul.

 12. Sincera sa fiu sunt un pic tematoare de aceste produse. Prefer sa stiu ce folosesc. Cu toate astea, mi-am luat si eu paleta cu concealer. Nici eu nu ma descurc extraordinar, dar sa stii ca are o acoperire foarte buna

Leave a comment

Your email address will not be published.


*