Review noua gamă Yves Rocher – Lifting Végétal, cum arată pielea după două luni de folosire

Yves Rocher Lifting Végétal
Share the joy
 • 52
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Review noua gamă Yves Rocher – Lifting Végétal, cum arată pielea după două luni de folosire

Se spune că fericirea , frumuseţea şi sănătatea merg mână în mână. Cu toţîi ştim că adevărata frumuseţe izvorăşte din fericire, iar fericirea sălaşluieşte în fiecare din noi, adânc ferecată după porţile inimii.

Fericirea e o stare de bine! Felul în care te simţi cu ține însuţi răzbate prin toţi porii fiinţei tale şi îi face pe cei din jur să te perceapă exact aşa cum te vezi tu în oglindă. Iar pentru că oglindă să-ţi devină cea mai bună prietenă, tu trebuie să înveţi să ai grijă de tine, să te răsfeţi în fiecare zi, să-ţi trăieşti cu poftă viaţa, să râzi, să iubeşti și să fii fericită.

Dar atunci când razi prea mult, pielea își imprimă riduri de fericire și dacă acestea te preocupă sau ești îngrijorată de pierderea fermității tenului din cauza vârstei, astăzi îți vorbesc despre noua gamă Yves Rocher – Lifting Végétal, un concentrat unic și fără precedent de ingrediente active cu o putere de hidratare și uniformizare care întărește structura pielii într-un mod uimitor.

noua gama Yves Rocher - Lifting Végétal

Yves Rocher Lifting Végétal – ingrijire completă anti aging

Gama Yves Rocher Lifting Végétal este compusă din 5 produse, iar formula acestora încorporează colagen vegetal pentru a aduna anii fără complexe… Aceasta ne oferă soluții complete de îngrijire ce constau într-o cremă de zi și o cremă de noapte, un ser, un contur pentru ochi și un fluid de remodelare cu efect iluminator.

Desigur, când vorbim despre îmbătrânirea pielii nu ne referim doar la riduri, lipsă de luminozitate sau pete, ci și la lipsa de fermitate care apare și din cauza deshidratării, a diminuării producției de colagen sau a factorilor externi precum expunerea la soare fără protecție sau din cauza gerului ce ne biciuiește fața. De aceea pierderea elasticității pielii ce este direct răspunzătoare pentru fermitatea conturului feței este motivul multor complexe și privim cu tristețe spre vârstă când vom avea o piele matură.

Lipsa de colagen este cauza principală a pierderii de formă, volum și a elasticității pielii, dar există soluțîi pentru a-l reactivă și o îngrijire constanța va face ca anii să treacă invizibil pentru ten.

Gama Lifting Végétal de la Yves Rocher este ideală pentru a preveni și a atenua pierderea fermității tenului datorită concentrației sale unice în colagen vegetal.

Cremă de zi cu efect de lifting

O cremă de zi ar trebui să protejeze, să hrănească și să hidrateze tenul. Tratamentul de zi cu efect lifting de la Yves Rocher promite să reducă ridurile, dar în același timp aduce densitate și volum pielii și are un efect de remodelare vizibil.

Yves Rocher - Lifting Végétal crema de zi

Crema de zi cu efect de lifting este ideală pentru ten, gât și decolteu. Țineți minte ca eu vă spun că îngrijirea tenului nu se oprește sub bărbie, ci trebuie sa coboare până între sâni.

Cu textură cremoasă, se absoarbe rapid în piele, având calități hidratante vizibile și un efect imediat de lifting pentru redefinirea conturului feței.

Formula testată dermatologic, conține peste 97% ingrediente de origine naturală. Poate fi folosită cu succes și că baza de machiaj. La fel ca toate produsele cosmetice din aceasta gama, nu conține ulei mineral.

Oh, și toate acestea în ambalaje eco care ajută la reducerea impactului asupra mediului pentru că flacoanele sunt din sticlă reciclabilă, iar ambalajele din carton ce provine din păduri gestionate în mod durabil.

Toate produsele din gama Lifting Végétal de la Yves Rocher sunt vegan, formulate fără derivați de origine animală.

Ser concentrat cu efect de lifting

Serul nu trebuie să înlocuiască niciodată crema de zi sau de noapte și nici vice versa. Serul este un pas important în îngrijirea adecvată a pielii și trebuie aplicat înaintea cremei. În acest fel pielea absoarbe complet toți nutrienții, iar ingredientele active reușesc să ajungă în cele mai profunde straturi.

Ce este special la serul din gama Lifting Végétal Yves Rocher ? Ei bine, puterea să de a readuce fermitate conturului feței este extraordinară. Totodată efectul de ridicare, datorită concentrației mari de colagen vegetal, pe lângă reducerea ridurilor, are consecințe vizibile de uniformizare și netezire. Zi după zi, aplicat dimineața și seara, imediat după curățare și tonifiere, redă tinerețea și strălucirea tenului.

În cazul meu am observat primele efecte după doar două săptămâni. Am folosit produsele în perioada în care am stat în casă, când datorită aerului uscat, pielea a avut tendințe de deshidratare.

Yves Rocher - Lifting Végétal serum

Desigur, în cazul meu și vârstă începe sa îmi dea câte un mic flash, dar așa cum subliniez de multe ori în articolele mele, îngrijirea constantă cu produse adecvate, poate fi cheia spre o piele tânăra, frumoasă și sănătoasă pentru mai mult timp…

Serul Yves Rocher Lifting Végétal pentru ten și gât are o textură fluidă și hidratantă, ușor transparentă, bogată în colagen vegetal și conferă imediat un veritabil efect de liftingr. După doar o lună de utilizare, trăsăturile tenului sunt redefinite. Fata capătă un aspect mai ferm, iar ridurile superficiale sunt reduse datorită efectului de umplere.

Are un parfum discret care nu persistă și mi-a plăcut teribil că se absoarbe aproape instantaneu.

Respectând aceeași filosofie ca restul produselor din această gamă, serul conține peste 98% ingrediente de origine naturală.

Cremă cu efect de lifting pentru zona ochilor

Zona din jurul ochilor este cea mai sensibilă, iar pentru mine este cea mai importantă. Am început să folosesc creme pentru conturul ochilor începând de pe la 20 de ani. Crema pentru conturul ochilor nu poate fi înlocuita cu alte tipuri de creme, întotdeauna este nevoie de un produs special formulat, ce are densitatea potrivită pentru a pătrunde în această zonă delicată a feței noastre.

contur ochi

Aici pielea este de patru ori mai subțire decât pe restul fetei, de aceea crema cu efect lifting se aplică cu atingeri delicate cu vârful degetelor.

Acesta crema are textura de gel, ce dă o senzație fresh, hidratează pielea și decongestionează pungile de sub ochi și luminează imediat privirea, oferind zonei un aspect odihnit, proaspăt și întinerit.

Eu am folosit doar aceste 3 produse și mi-au plăcut mult. Folosite împreună au efect imediat, iar pielea este îngrijită complet. Dupa 2 luni de folosire tenul radiază, iar ridurile fine sunt mai puțin vizibile.

Efectul puternic de lifting vine din natură în cele din urmă, acesta fiind conferit de ingredientul vegetal activ extras din planta Ajuga Reptans.

Sunt curioasa, voi le-aţi folosit?

Ce produs din Gama Yves Rocher Lifting Végétal v-a atras atenția?

 • 52
 •  
 •  
 • 1
 •  

1 Comment on "Review noua gamă Yves Rocher – Lifting Végétal, cum arată pielea după două luni de folosire"

 1. Sunt niste produse foarte ok, multumesc pentru review 😉

Leave a comment

Your email address will not be published.


*