Cadouri de 8 Martie – Yves Saint Laurent, simbolul individualității, al creativității și al luxului

Yves Saint Laurent Libre eau de parfum pentru femei
Share the joy

Cadouri de 8 Martie – Yves Saint Laurent, simbolul individualității, al creativității și al luxului

Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea, dar cosmeticele sunt mai ușor de cumpărat.
Yves Saint Laurent

Nu există nicio femeie care să nu-și dorească o piele perfectă, o coafură impecabilă și un parfum care să-i tatueze urma în sufletul celor ce o cunosc. Indiferent de vârstă sau de statut, indiferent de jobul pe care îl are, orice femeie își dorește să fie frumoasă și să se simtă apreciată. De aceea pentru că se apropie una dintre cele mai minunate zile din an, ziua în care sărbătorim pe cele mai iubite femei din viața noastră, vă propun câteva cadouri de 8 martie, care vor face fericită pe oricine le primește.

Ziua de 8 Martie este o zi specială pentru cei mai mulți dintre noi. Toată lumea vrea să-și arate aprecierea față de cea mai dragă ființă, mama. Pentru ea niciun cadou nu ar fi de ajuns, iar dacă ești un domn și cauți un cadou pentru mama copiilor tăi, cu atât mai mult.

Yves Saint Laurent Libre eau de parfum pentru femei

Parfumurile vor fi întotdeauna un cadou perfect. Cu un număr infinit de opțiuni, s-ar putea să vă întrebați de ce ar trebui să cumpărați un parfum… Ei bine, un parfum nu este doar un produs versatil pe care îl puteți oferi în dar, este de asemenea un cadou încărcat de emoție.

Oferind un parfum în dar cuiva arată că ai încercat să găsești ceva special pentru acea persoană și va fi ceva pe care îl va folosi în fiecare zi – gândindu-se la tine. De aceea, a oferi parfumuri femei este un semn de afecțiune, ideal dacă ești în căutare de cadouri de 8 martie.

Și nu în ultimul rând, un parfum este un cadou special și elegant. Cu un ambalaj frumos și arome rafinate, parfumurile sunt o dovadă că cine le primește într-adevăr le merită!

Libre by YSL este un parfum care se joacă cu conceptul de „libertate”. L-am primit în dar de la soţul meu și vreau să spun că m-a cucerit complet.

Yves Saint Laurent Libre eau de parfum pentru femei

Compoziția olfactivă provine dintr-o schemă masculină în care au fost introduse note de parfumerie feminină. Este un concept complet nou la care YSL a lucrat cu succes, extins și la designul sticlei, unde există un amestec de linii masculine și feminine care evocă reperele care caracterizează higth couture-ul casei, în timp ce liniile curate evocă modelul faimosului smoching feminin Le Tuxedo.

Ornamentele cu logo-ul iconic aurit, YSL supradimensionat și inelul de aur care împodobește gâtul flaconului reflectă spiritul feminin și eleganţă desăvârșită.

Yves Saint Laurent Libre eau de parfum pentru femeiYves Saint Laurent Libre – note olfactive

Piramida olfactivă este originală și impunătoare, împletind cu eleganță notele florii de portocal amar cu aroma delicată de lavandă, neroli, mandarină, vanilie și mosc.

Compoziția debutează cu esențe de portocal, ilustrate de petitgrain, împreună cu acorduri de lavandă însoțite de ulei de mandarină și coacăză neagră. Lavanda se regăsește și în notele din inimă, unde ține companie iasomiei. Simfonia finală, de vanilie caldă, cu mosc, chihlimbar și cedru, conferă parfumului o personalitate grandioasă.

Lavanda este principalul ingredient ce a fost rafinat pentru a obține o notă strălucitoare și efervescentă. Pentru acest parfum s-a folosit un anumit tip de lavandă: Diva de Provence.

Floarea de portocală amară este absolută și provine din Maroc. Aroma sa catifelată orchestrează linia melodică a acestui parfum cu suculența sa delicioasă, iar Vanilia de Madagascar și chihlimbarul conferă compoziției olfactive caracterul feminin, rezultând un parfum modern, captivant și impunător.

Libre este așadar un parfum elegant, care trebuie să se regăsească pe lista de cadouri de ziua femeii.

Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch

Touche Éclat a intrat în topul preferințelor mele încă de acum câțiva ani și este definiția exactă a salvatorului de situații când tenul tău are o zi proastă sau mai grav… ai avut o noapte nedormită.

Consider ca astăzi este la îndemâna oricui să poată avea o piele luminoasă, radiantă și fără cusur folosind produse care să-i fie potrivite și pe care pielea să le iubească, iar Touche Éclat demonstrează încă odată că produsele cosmetice de calitate devin armele care nu pot lipsi în geanta noastră de makeup și totodată instrumentele care ne ajută să regăsim acea frumusețe pe care toate ne dorim să o vedem reflectată în oglindă.

Oricare ar fi problema pielii tale, pornind de la urme de coșuri, cearcăne accentuate, pete, riduri sau lipsă de luminozitate YSL Touche Éclat Radiant Touch este o adevărată baghetă magică care îți îmbunătățește frumusețea, iluminează și corectează cearcănele și semnele de oboseală, ajutându-te să ai un ten perfect și luminos în doar câteva minute.

Revistele de reper din întreagă lume au urcat iluminatorul Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch pe un piedestral în topul preferințelor iubitoarelor de cosmetice din întreagă lume. Un astfel de produs este vândut la fiecare 10 secunde pentru că noi femeile adoram să ne simțim bine în pielea noastră iar Touche Éclat este cel care oferă perfecțiune.

Unul dintre marii dușmani ai oricărei femei care aspiră la o piele perfectă sunt cearcănele și pungile de sub ochi. Touch Éclat are câteva funcții care elimină perfect aceste neplăceri.

Yves Saint Laurent - Touche Éclat Radiant Touch

YSL Touche Éclat Radiant Touch, perfectiune pentru pielea ta

Primul este că acționează că un concealer și reduce sau camuflează tonul întunecat pe care cearcănele îl conferă pielii. Dar funcționează și ca iluminantor care evidențiază întreaga zonă, astfel încât atenția să fie complet redusă de la pielea afectată.

Touch Éclat este sub formă de aplicator cu perie care vă împiedică să pierdeți makeup-ul valoros. În partea de jos are un buton mic, care pentru fiecare click va lansa o cantitate exactă de produs care este foarte cremos și catifelat.

YSL Touche Éclat Radiant Touch

Pur și simplu treceți pensula peste zona pe care doriți să o acoperiți, cu posibilitatea de a o estompa puțin cu degetele.

La fel ca în cazul tuturor produselor Yves Saint Laurent, pentru crearea acestui produs s-au folosit ingrediente naturale de cea mai bună calitate.

Ingredientele active precum extractul de cafeină revigorează pielea, astfel încât să pară mai puțin obosită în timpul zilei și va reduce pungile de sub ochi.

Acidul hialuronic aduce un plus de hidratare în timp ce Vitamina E și extractul de gălbenele vor oferi o doză generoasă de antioxidanți pentru a proteja pielea delicată.Yves Saint Laurent Libre eau de parfum pentru femei

Ambele produse fac parte din colecția mea și le recomand cu drag.

Le găsiţi pe Notino, care va invită să sărbătoriți Ziua Femeii cu reduceri şi promoţii de tot felul. Folosiți codul reducere8 în coșul de cumpărături şi alegeți cele mai parfumate cadouri pentru cele mai dragi inimii voastre!

4 Comments on "Cadouri de 8 Martie – Yves Saint Laurent, simbolul individualității, al creativității și al luxului"

  1. Mulțumim pentru recomandare.

  2. Claudia L Chivu | martie 4, 2020 at 6:58 am | Răspunde

    Un parfum va fi întotdeauna o alegere bună,un cadou minunat pentru orice femeie!

  3. Anghelina Irina | martie 5, 2020 at 6:48 am | Răspunde

    Am citit despre aceste produse însă nu am avut niciodata ocazia să le incerc, din pacate bugetul meu e limitat.Dar arată minunat,presupun ca și conținutul e pe măsură

  4. Multumesc pentru recomandare 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.


*