e-Sărbătoare, e magia Crăciunului din nou

Share the joy

e-Sărbătoare, e magia Crăciunului din nou

În fiecare an frenezia sărbătorilor cuprinde oraşele îmbrăcându-le în straie strălucitoare şi aşezând brazi artificiali, spectaculos împodobiţi, în fiecare instituţie publică, aducând bucurie copiilor care trăiesc intens aceste zile, aşteptându-l pe Moş Crăciun.

Crăciunul este un cuvânt de origine latină care înseamnă naştere, început. Termenul este de asemenea folosit pentru a defini ziua în care este sărbătorită sosirea lui Isus Hristos în lumea noastră, 25 decembrie.

Pentru creştinism, celebrarea Crăciunului implică mai multe tradiţii. De obicei, sărbătoarea începe la cină, pe 24 decembrie, masa care ii aduna pe toti cei dragi, intreaga familie si care se desfăşoară până după miezul nopţii, împodobirea casei cu scenete cu Naşterea sau ieslea (modele din Betleem care reprezintă Naşterea Mântuitorului)şi … probabil chintesenţa Crăciunului: împodobitul bradului şi cântatul colindelor.

In aer plutește bucuria, e magie

Aceste zile sunt speciale, zile în care cel mai frumos cadou e să dăruieşti, să primeşti zâmbete de la străini, să colinzi străzile împodobite şi să alergi după fulgii pufoşi, exact ca atunci când erai copil.

Magia Crăciunului e o combinaţie de factori care nu se pot substitui unul pe celălalt. Că-i turta dulce şi vinul fiert, colindele sau globurile sclipitoare… magia pluteşte în aer şi transformă totul facandu-te sa exclami e-sarbatoare!

Şi ce înseamnă magie dacă nu o puzderie de steluţe împrăştiată de bagheta unei zane zăpăcite?

Luminiţe sclipitoare, puzderie de beculete, perdele şi alte accesorii luminoase împodobesc străzile şi casele tuturor, ducând magia mai departe.

Anul acesta am adus şi eu magia în casă mea, e-Sărbătoare , e veselie şi bucurie la fiecare fereastră împodobită cu perdele luminoase, iar pe balcon am pus instalaţii în formă de fulgi de zăpadă.

Aş vrea să va dau sfaturi despre cum să alegi instalaţia perfectă, dar adevărul este că toate luminiţele sunt frumoase, fiecare set şi fiecare culoare şi formă, are farmecul şi magia ei.

Pe site-ul e-sarbatoare.ro am găsit puzderie de beculeţe, zeci de modele minunate de leduri magice, un dans colorat al luminilor de crăciun, ieftine şi foarte frumoase şi… mi-am împodobit casa cu ele.

e-Sarbatoare cu brad împodobit

Bradul de Crăciun e ceva sfânt. Pe piaţă putem găsi o varietate infinită de brazi de Crăciun, naturali sau artificiali, de diferite culori, înălţimi şi forme.

Mie brazii naturali nu mi-au plăcut niciodată în casă, sunt minunaţi în pădure, cu veveriţele furându-le conurile, falnici şi mândri privind spre cer. În casă îşi pierd orice farmec, se usucă într-o săptămâna, împrăştie acele peste tot şi rămâi cu regretul că ai omorât un copac sau că ai răsplătit pe cineva pentru că a făcut-o.

Brazii artificiali însă, sunt fabuloşi. Acum se găsesc în culori variate, împodobiţi cu mici conuri, ninşi sau cu fibră optică, adevărat răsfăţ pentru privitor.

Cel mai mare avantaj al acestui brad e că poţi să îl împodobeşti pe 1 decembrie şi să îl strângi pe la mijlocul lui ianuarie. Nu se ofilește , nu se usucă şi nu pierde ace. In plus toți brazii artificiali sunt perfecți, nu au crengile prea rare, nu au vârful dezgolit, sunt cei mai potriviți sa-i aduci in casa ta sa îl aștepte pe mos Crăciun.

Brazi de Crăciun sunt cu siguranță elementul cheie în orice decoratiuni de Craciun , deoarece acestia sunt cel mai reprezentativ element și transmit magia Craciunului in cel mai pur mod.

Pomul de Crăciun este de asemenea un obiect foarte versatil cu rol decorativ, plin de culoare, lumini, conuri , zapada artificiala sau toate la un loc .

Casele, magazine elegante, localuri sau vitrine, se îmbracă de sărbătoare, afișând bradul împodobit . În casele unde copii mici îl așteaptă pe Mos Crăciun, ce alt mod mai bun de a spune e-sarbatoare ar fi , dacă nu împodobitul bradului?

e-Sarbatoare

Tot pe site-ul e-sarbatoare am găsit cei mai frumoși și mai ieftini brazi artificiali, alături de alte obiecte tematice pentru aceste magice sărbători.

Fie că aveţi nevoie de articole pentru a sărbători diverse evenimente, petreceri onomastice sau trecerea dintre ani e-sărbătoare va pune la dispoziție elemente decorative pentru fiecare petrecere, tematică sau nu, să fie perfectă. Căsuţe luminoase, costume de Moş Crăciun, coifuri de carton sau coroniţe haioase, sunt printre cele mai căutate în această perioada. Decoraţiunile 3D, cu sclipici, atât de uşor de lipit pe ferestre sunt ideale pentru petrecerea la grădiniţă sau decorarea spaţiului de joacă . Aceste decoraţiuni moderne sunt cel mai creativ mod de a transforma o încăpere făcând pregătiri pentru o petrecere tematică.

Acest magazin on-line este foarte bine structurat. Categoriile de produse, cu meniuri atent gândite, te ajuta sa găsești cu rapiditate orice decorațiune dorești. De la instalaţii luminoase, pentru interior şi exterior, la decoraţiuni specifice crăciunului, obiecte decorative pentru casă sau birou, lenjerii de pat tematice și zăpadă artificială până la cadouri şi tinute elegante pentru noaptea dintre ani.

Comanda se face foarte usor si se proceseaza extrem de rapid, adica, ce pui astăzi in cos, maine primesti acasa prin curierat.

e-Sarbatoare, primeste magia Craciunului in casa ta!

 

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Câștigători campanie e-Sarbatoare.ro - Olimpiada Bloggerilor

Leave a comment

Your email address will not be published.


*