Geanta Damina de la Andreas & Belmondo, review +OOTD

Geanta Damina de la Andreas & Belmondo
Share the joy
 • 159
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geanta Damina de la Andreas & Belmondo, review +OOTD

Poșeta este cel mai important accesoriu feminin care întregește orice outfit. Noi, femeile, nu avem niciodată îndeajuns pantofi și poșete, întotdeauna suntem în căutarea celor mai frumoase încălțări sau a celei mai frumoase genți care să ne facă să ne simțim pe deplin mulțumite atunci când le purtăm. Putem spune că poșeta unei femei este prin capacitatea ei aproape infinită. O enigmă de nepătruns și o presupunere universală, care poartă lumea ei întreagă, de aceea exteriorul trebuie să arate fabulos, iar interiorul trebuie să fie magnific, întocmai precum este geanta din piele de care vreau să vă vorbesc astăzi: Geanta Damina.

În articolele mele v-am vorbit întotdeauna despre calitate, subliniindu-vă cât este de important să alegem bine, atunci când vrem să achiziționăm ceva.

Pentru mine, când vine vorba de genți, neapărat trebuie să fie din piele, apoi mă uit la detalii, în special la finisaje.

Geanta Damina de la Andreas & Belmondo

De ce să alegi o geantă din piele

Pielea rămâne regina materialelor când vine vorba de genți. Definiția durabilității și confortului este un material nobil folosit încă din antichitate și care nu-și va pierde valoare niciodată.

O geantă de piele nu este nicicând o cheltuială, ci o investiție, și dacă ai grijă de ea, va rămâne impecabilă sezonul după sezon. De aceea eu am foarte puține genți care nu sunt din piele, prefer să port cu mândrie o geantă care să arate impecabil din toate punctele de vedere, decât una care să se taie sau să se destrame, prima dată când mă prinde ploaia sau să se deformeze dacă pun o sticlă de apă în ea.

Geanta Damina de la Andreas & Belmondo, review

Deși sunt puțin mai scumpe, achiziționarea poșetelor de piele este întotdeauna un lucru profitabil. Ele vor dura mulți ani și nu vă veți simțiți ca și cum ați aruncat banii, așa cum se întâmplă de obicei cu poșetele din înlocuitor.

Geanta Damina, review

Geanta Damina este un model special de geantă datorită tipului de piele din care este realizată, dar și a designului. Un exemplu clar al calității, Geanta Damina reflectă o lucrare artizanală de mare finețe.

Cusăturile sunt drepte și bine terminate, fără fire ieșite sau rătăcite din drumul lor.

Fermoarele și celelalte accesorii sunt calitative și foarte frumoase, cheițele nu sunt zgâriate și nu arată staniu, având un model plin, iar capsa cu magnet este fină și discretă.

Geanta Damina - Andreas & Belmondo pareri Geanta Damina pareri

Geanta Damina are un buzunar exterior detașabil ce poate fi utilizat și pe post de portofel, astfel având două produse în unul singur. Pentru mine acest lucru a fost cireașa de pe tort pentru că tot timpul sunt în căutarea unui portofel care să se asorteze cu geanta.

Și geanta și portofelul arată perfect separate, ca și cum nu ar fi incomplete, dar aduse împreună dau naștere acestei genți versatile care poate fi purtată oricând și oriunde. Cu acest model avem o geanta 2 în 1 în care fiecare dintre produse poate fi purtat cu lejeritate și separat.

Geanta Damina de la Andreas & Belmondo Geanta Damina culoarea bronz pareri

Pe lângă eleganța pe care o emană cu nuanța perfectă de un bronz prăfuit, utilitatea este dusă la cel mai înalt nivel cu o compartimentare bine gândită și atent desenată.

Această geantă are două compartimente interioare separate, ce se închid cu fermoar. Unul din compartimente dispune de un buzunar pentru telefon realizat tot din piele. Celălalt compartiment are un buzunar cu fermoar, ideal pentru chei sau alte lucruri pe care să le ai la îndemână, desigur tot din piele. În acest mod nu vei mai rătăci niciodată obiectele importante sau nu vei mai scotoci prin poșetă în căutarea telefonului.

Un ultim buzunar exterior și acesta închis cu fermoar, completează acest ansamblu funcțional care în sfârșit poate pune în ordine toate lucrurile din geanta unei femei.

Bareta este reglabilă. Poate fi utilizată crossbody pentru a obține o tolbă șic pentru o ținută casual sau poate fi scurtată, pentru o imagine elegantă, obținând o poșetă ce se poate purta cu succes la o rochie sau la o ținută office.

Portofelul, luat separat, este foarte încăpător. Nu este compartimentat, dar finețea cu care este realizat, mă duce cu gândul la o geantă plic elegantă. Acesta se integrează perfect într-un buzunar exterior simplu și formează cea mai frumoasă, elegantă și complexă poșetă pe care am avut-o vreodată.

Poseta Damina portofel Geanta Damina de la Andreas & Belmondo

Geanta Damina face parte din gama Andreas și o găsiți pe site-ul posete-serviete.ro.

Andreas & Belmondo, o poveste cu artă

Andreas & Belmondo este un „tot” complet, iar moto după care se ghidează acest atelier este o replică celebră a lui Picasso:

“Orice copil este creativ. Problema este cum îl faci să rămână așa și după ce crește!”

Ei bine, Andreas & Belmondo sunt creativi de la prima adiere a aromei de piele naturală, când deschizi pachetul cu produsul pe care ți l-ai comandat, de la culoarea perfectă și pielea uniformă din care este alcătuit fiecare dintre produse, până la cel mai subtil detaliu, precum cheița unui fermoar sau catarama baretei.

Înființat în 2005, atelierul reunește sub brandul Andreas & Belmondo mai mulți meșteri renumiți care au rămas creativi până astăzi, produsele realizate de ei formând un portofoliu bogat în care calitatea și eleganța sunt definitorii, mergând mână în mână cu un bun gust desăvârșit.

Andreas este linia delicată a acestui atelier de creație genți și accesorii din piele. Produse speciale, dedicate femeilor care vor să poarte accesorii deosebite, care să le pună în valoare ținutele dar și personalitatea, gama Andreas cuprinde poșete, genți, tolbe, portofele și curele, realizate din cele mai bune materiale.

Belmondo este gama de produse destinate publicului masculin care cunoaște importanța accesorizării dar și a celor care vor să-și poarte documentele și lucrurile personale într-un mod organizat și elegant.

Gama Belmondo cuprinde portofele, curele, genți, borsete și serviete din piele naturala de cea mai buna calitate. Andreas & Belmondo

Genți, poșete și accesorii din piele – cadouri cu stil pentru orice ocazie

Modificările rapide ale tendințelor fashion, ne fac de multe ori să cădem în capcană, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne pierdem capul și să achiziționăm lucruri care nu ne definesc. Accesoriile ieftine sunt comune, în timp ce poșetele, gențile și accesoriile din piele, aduc eleganță și prestanță oricărui outfit.

Geanta mea de la Andreas & Belmondo este superbă, originala, de o calitate impecabilă și un design modern, versatil și funcțional. De aceea acum când se apropie o perioadă în care căutăm din nou cadouri pentru cei pe care îi iubim, vă invit pe posete-serviete.ro unde veți descoperi cele mai frumoase produse din piele naturală, realizate cu atenție, creativitate și bun gust.

 • 159
 •  
 •  
 •  
 •  

4 Comments on "Geanta Damina de la Andreas & Belmondo, review +OOTD"

 1. Foarte draguta geanta.

 2. Foarte frumoasa si practica, s-o porti cu drag😍

 3. Multumesc. E cu adevarat frumoasa!

 4. wow! e minunata! m-am indragostit de ea de la prima poza pe care ai pus-o pe insta! im place maxim, desi eu nu-s cu gentile de niciun fel. dar asta m-a cucerit!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*