Ce am facut pentru a avea banii necesari pentru masina?

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ce am facut pentru a avea banii necesari pentru masina?

Cand am facut 18 ani ai mei mi-au facut cadou banii necesari pentru a da de permis. Am fost extrem de fericita, deoarece imi doream asta de mult. Am invatat, m-am concentrat si am luat permisul din prima incercare.

Insa, cand mi-au dat banii de permis ai mei mi-au zis ca nu vor avea cum sa imi ia si masina. Ma vor lasa sa o mai conduc pe a lor, insa, pur si simplu nu isi permit sa imi ia si mie una. Nu m-am suparat, ci i-am inteles si m-am bucurat mult pentru ca mi-au facut acest cadou.

Insa, anii au trecut si parca imi doream din ce in ce mai mult propria masina. Cum am facut rost de bani?

Pai, in primul rand mi-am cautat un loc de munca. Primul loc de munca l-am avut in timpul facultatii, pe la 20-21 de ani. Munceam mult, uneori faceam si ore suplimentare, totul pentru a reusi sa pun bani deoparte pentru visul meu si anume acela de a-mi cumpara propria masina. Incercam sa ma impart astfel incat sa fac fata si facultatii si serviciului. Si am reusit.

Insa, nu era suficient, deoarece din banii pe care ii obtineam aveam nevoie si de ale lucruri. Nu ii puteam pune pe toti deoparte. Atunci m-am gandit ca o idee buna ar fi sa incerc sa fac economie acolo unde se poate. Iesirile mele in oras la terase s-au rarit. Din iesiri zilnice am ajuns la iesiri o data la 2 saptamani. Am reununtat totodata si la a-mi cumpara o multime de haine, haine pe care uneori nu le purtam niciodata. Nu am facut economie la produse de igiena sau la mancare, insa, la ce nu era strict necesar am renuntat.

Am economisit destul de multi bani, insa nu suficienti. Imi mai trebuia o suma destul de mare si rabdare sa mai astept nu mai aveam. In cele din urma, am facut si un credit fara adeverinta , urmand sa returnez banii din salariu. Cred ca idee de a face un credit rapid a fost o idee buna. Creditul l-am facut la o institutie financiara nebancare si l-am inapoiat cu usurinta in cateva luni.

Recunosc insa ca si ai mei m-au ajutat cu destul de multi bani in fiecare luna, ceea ce mi-a permis sa trec usor peste acesta perioada si sa imi indeplinesc visul de a avea propria masina. Sunt vreo 2 ani de atunci si ma gandesc cu mandrie la solutiile pe care le-am gasit pentru a-mi cumpara o masina.

credit pentru banii de masina

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Ce am facut pentru a avea banii necesari pentru masina?"

 1. Adevarul este ca atunci cand ai o dorinta atat de mare, depinde pur si simplu de tine, de vointa pe care o ai pentru a duce la indeplinire totul!
  Felicitari!

 2. Felicitari pentru alegerea facuta de ati lua un credit! Ma bucur ca nu regreti nimic si ca i-ai investit intr-un produs util

Leave a comment

Your email address will not be published.


*