Casual style, tricouri și borsete pentru femei

makeup
Share the joy
 • 53
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Casual style, tricouri și borsete pentru femei

Septembrie este luna în care pe lângă actualizarea garderobei pentru toamnă, încă ne putem permite unele extravagante și ne putem stabilit noi obiective și provocări pentru a încerca să mai păstrăm puțin din frumusețile verii.

De aceea, astăzi vreau să vă arăt câteva lucruri pe care mi le-am luat de la femmeluxefinery, de care sunt extrem de mulțumită și care încă au un iz de vară târzie.

Cel mai ștrengăresc lucru intrat în garderoba mea este o borsetă tare drăguță. Întotdeauna mi-am dorit una, dar cea de la Femme Luxe este la limita dintre casual și elegant, ceea ce o face să fie ușor de purtat și asortat. Sincer eu mi-am dorit-o pentru a arunca în ea cheile și telefonul când duc puștiul în fiecare dimineață la școală, dar cred că o pot lua lejer și pe post de poșetă, la geacă mai groasă sau ținută casual.

Black Gold Zip Bum Bag – Eden

borseta femei

Borsete pentru femei

Oricum ar fi gențile tip borsetă își trăiesc cel mai bun moment, iar tendințele pe care instagrameritele ni le arătă, imprimă diferite stiluri care se potrivesc oricui . Dacă în urmă cu câțiva ani, apreciatele și râvnitele borsete de astăzi erau dedicate doar domnilor, iată că vara aceasta au reînviat și s-au strecurat în garderoba doamnelor. În plus, strada îndrăznește să experimenteze cu fiecare dintre modelele universului feminin, numit geantă și acum ne permite să ne jucăm cu felul în care le purtăm. Așadar nici pe umeri și nici în mâini, ci pur și simplu la curea. Știți despre ce vorbesc, nu-i asa?

Borsetele feminine sunt funny, un remake al clasicelor borsete, dar înfrumusețațe cu diverse accesorii precum ar fi fermoarul supradimensionat de la borseta mea.

La toate marile lansări de modă din această vară au fost multe văzute o infinitate de modele, un hibrid între curea și geantă care au provocat senzație și toată lumea și-a dorit să le poarte în felul lor.

Black Give In To Me Print Tee - Giovanna

Tricouri, veșnic la modă

Despre tricourile de la femmeluxe am mai vorbit pe blog. Sunt foarte fine la material, imprimeurile sunt haioase și se poartă ușor, pentru că nu se sifonează.

Acum tricoul cu mânecă scurtă băgat în pantalon sau fustă, sau tricoul scurt, până la bata pantalonului este unui micro trend , o realitate acceptată de modă. Această valoare estetică în tendințele fashion și pe care acum o putem vedea inclusiv la celebrități, a invadat rafturile virtuale și dacă nu ești atent te trezești cu un top drăguț atunci când cumperi online.

Unul dintre tricouri este super distractiv și chiar l-am purtat. Celălalt mai scurt, Black Give In To Me Print Tee – Giovanna, va deveni o rochie haioasă de plajă prin atașarea unui pareo în partea de jos. Nu mai sunt nici la vârstă nici în forma de a purta un astfel de tricou.

Black Give In To Me Print Tee - Giovanna

Materialele nu m-au dezamăgit, imprimeurile sunt de calitate și cel mai important, nu rămâne culoare pe piele…

Si ca un fact foarte haios, sa stiti ca există mai multe motive care explică aceasta rocada a modei, care întotdeauna reînvie trendurile demult uitate.

Cel mai plauzibil motiv este creșterea turului pantalonilor, la talie înaltă și chiar cu pense, modele care își au originea în anii 40 și 50 si care au fost purtate cu mare mândrie de generația ’90. În acea perioadă de începuturi ale acestu articol vestimentar, când tricoul cu mânecă scurtă s-a născut si a fost purtat foarte mult timp ca element de lenjerie intima, destinat să fie întotdeauna purtat pe sub alte articole vestimentare, trebuia băgat în pantaloni pentru a nu deranja alte haine și pentru a nu se vedea de pe dedesubt.

Black Yves Saint Love Graphic Print Slogan Tee – Karla

Eu nu le voi purta băgate în bata pantalonului, dar am unul alb tot de pe acest site, pe care l-am ales prea mare și îl voi purta înnodat.

Ce spuneți de tricourile și borseta mea? Voi ați purta?

Tot pe site găsiți și aceste superbe loungewear sets și pentru ca tot a venit frigul, nu ratați nici acesti PU Leggings.

 • 53
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Casual style, tricouri și borsete pentru femei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*